Lauantai-iltapäivänä 07.10.2023 klo 17:00 Suomen aikaa koettiin jalkapallohuuman ja Valioliigan parasta viihdettä, kun Manchester United kohtasi Brentfordin Old Traffordilla Suur-Manchesterissa, Englannissa.

Manchester United teki sensaatiomaisen paluun Valioliigassa ja voitti Brentfordin 2‒1 lauantaina pelatussa ottelussa. Katsojat saivat todistaa todellista voitonjuhlaa, kun Manchester Unitedin kapteeni Scott McTominay tuli kentälle ja täräytti peräti kaksi maalia ottelun lisäajalla. Mitä oikein tapahtui?

Ottelun huikeimmat hetket koettiin lisäajalla

Manchester United vs Brentford -ottelu saatiin pelata upean syksyisessä säässä noin 20 asteen lämpötilassa. Sekä pelaajat että katsojat nauttivat. Lauantain ottelussa koettiin monta hyvää ja jännittävää hetkeä, huikeimmat kuitenkin vasta juuri ennen ottelun päättymistä.

Ensimmäinen niistä sattui pelin 26. minuutilla, kun Brentfordin Mathias Jensen säikäytti Yoane Wissan avustuksella Manchester Unitedin pelaajat maalillaan. Brentford siirtyi 1‒0 johtoon. Tuo oli hetki, jolloin Manchester Unitedin pelaajat saivat tajuta, että Brentford on tullut tosissaan taistelemaan voitosta ja nyt on tehtävä jotain, jolla Manchester kääntää pelin voitokseen. Manchester United tuntui olevan jatkuvan paineen alla ja Brentford vei peliä aluksi.

Muutokset pelimuodostelmassa ja pelaajissa oli loistava veto Manchesterilta. Manchester United teki useampia pelaajavaihdoksia ottelun aikana ja otti pelin 87. minuutilla vaihdosta kentälle Scott McTominayn. Tuo vaihto kannatti. Skotlantilainen keskikenttäpelaaja Scott McTominay teki kaksi maalia lisäajalla. Ensimmäinen maali syntyi kun peliä oli pelattu 90+3′ ja toinen maali 90+7′.

Manchester United vei Brentfordia kuin pässiä narussa

Voitolla oli Manchester Unitedille iso merkitys, sillä he olivat aiemmin hävinneet Mestarien liigassa muun muassa turkkilaiselle Galatasaraylle. Valioliigassa Manchester United oli hävinnyt ennen tätä päivää peräti neljä ottelua putkeen. Nyt oli jo viides tappio lähellä, mutta supervaihtomies McTominay pelasti.

Manchester United käytti ottelussa hyväkseen kaikki sallitut vaihdot, ja tämä strategia todella kannatti. Oli ällistyttävää seurata, kuinka ottelun jo varsinaisen peliajan päätyttyä, Scott McTominay nousi Unitedin sankariksi, vain muutamissa minuuteissa. Kaikki lisäajan minuutit olivat Manchester Unitedin hallussa ja he veivät vastustajiaan kuin pässiä narussa. Hyvä pelinjohto ja pelaajavaihdot johtivat lopulta Unitedin voittoon.

Jalkapallo muuttui uhkarohkeaksi korttipeliksi

Brentford sai ottelun aikana peräti viisi keltaista korttia, joka on todella hämmentävää, tietäen kuinka hyvä joukkue Brentfordkin on tällä kaudella ollut. Se, että joukkue kerää itselleen tuollaisen kokoelman keltaisia kortteja, kertoo siitä, kuinka vahvoja hyökkäyksiä Manchester United sai aikaan.

Brentfordin peli alkoi ontua kortti kortilta, jolloin se vaipui myös epätoivoon ja alkoi menettää johtoasemaansa. Manchester United omisti pallon melkein 64 prosenttia pelatusta peliajasta ja sai useamman kerran pallon kohti maalia, toisin kuin Brentford.

Unitedin käyttämä 4-2-3-1 -muodostelma, jota he olivat käyttäneet kuusi viimeistä ottelua ennen lauantain näytöstä, osoittautui taas voittoisaksi Brentfordin 4-3-3 -muodostelmaa vastaan. Nähtäväksi jää, miten seuraavassa kohtaamisessa joukkueet muodostetaan.

Kun käyt sivuillamme on sinulle tarjolla kaikki Valioliigasta esim. Manchester United pelien vedonlyöntivinkit. Samalla pääset valitsemaan jonkin mahtavaistaa vedonlyönti sivustoistamme, vaikka Vegas Mobile Sports on hyvä vaihtoehto.