Vetovinkit Manchester City peleistä

Valioliigan yksi kiistattomista kamppailukamuista, Manchester City ja Sheffield United, kohtasivat kotistadionillaan Etihad Stadiumilla. Manchester City ei ole hävinnyt viimeiseen kymmeneen otteluunsa, ja tämäkin ottelu päättyi Cityn voittoon maalein 20. Ottelussa nähtiin kaksi maalia, kun Rodri ja Julián Álvarez veivät isännät johtoon, molemmat maalit syötti Phil Foden.

Ennakko-odotukset olivat jo alkujaan Manchester Cityn eduksi, mutta vierasjoukkue Sheffiel Utd onnistui antamaan hyvän vastuksen Manchester Citylle, sen havitellessa voittoa. Jäikö ottelu näkemättä? Ei hätää, sen voi katsoa vielä jälkikäteen tallenteena. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.  Voit lukea myös kaikki vetovinkit Manchester City peleistä kauttamme.

 

Ottelun huippuhetket

Ottelu sai lentävän lähdön, kun Rodri avasi maalinteon 14. minuutilla Phil Fodenin syötöstä. Toisen maalinsa Manchester City iski 61. minuutilla Julián Álvarezin osuessa, jälleen kerran Foden toimi syöttäjänä.

Maalit tehtiin peliajalla seuraavasti:

 1. 14′ peliminuutilla Manchester City siirtyi johtoon 1‒0, maalintekijänä Rodrigo “Rodri” Hernández
 2. 61′ peliminuutilla Manchester City maali johti tilanteeseen 2‒0, maalintekijänä Julián Álvarez

Ottelussa nähtiin myös useita vaihtoja molemmilta joukkueilta. Manchester City teki kolme vaihtoa, joista mielenkiintoisin oli Mateo Kovacicin korvaaminen Rúben Diasilla 68. minuutilla. Sheffield puolestaan teki neljä vaihtoa, joista huomionarvoisin oli Anis Ben Slimanen korvaaminen Rhian Brewsterillä 67. minuutilla.

Hallitseva mestari jatkaa vahvana

Manchester Cityn voittoputki jatkuu, sillä joukkue on voittanut kuusi viimeistä otteluaan Sheffield Unitedia vastaan. Tämäkin ottelu oli täysin Cityn hallussa, joukkueen halliten palloa 81 prosentin ajan ja tekemällä yhteensä 1 000 syöttöä.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Manchester City vs Sheffield Utd

 1. Laukaukset 18 vs laukaukset 4
 2. Hallinta 81 % vs hallinta 19 %
 3. Laukaukset maalia kohti 4 vs laukaukset maalia kohti 2
 4. Syötöt 1 000 vs syötöt 233
 5. Syöttötarkkuus 94 % vs syöttötarkkuus 74 %
 6. Vapaapotkut 5 vs vapaapotkut 6
 7. Keltaiset kortit 1 vs keltaiset kortit 1
 8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 0
 9. Paitsiot 1 vs paitsiot 2
 10. Kulmapotkut 12 vs kulmapotkut 2

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei Manchester City peliä koko ajan.

Ottelun tilastot korostavat Cityn ylivoimaa, sillä joukkue laukoi yhteensä 18 kertaa, joista neljä maalia kohti. Toisaalta Sheffield pääsi vain neljään laukaukseen, joista kaksi maalia kohti. Ottelussa Mateo Kovačić ja Jayden Bogle saivat keltaisen kortin.

Katsaus tulevaan

Manchester Cityn vahvan suorituksen myötä odotukset joukkueen tulevia pelejä kohtaan kasvavat. Joukkueen kotiotteluiden voittoputki on nyt yhdeksän ottelun mittainen, ja joukkue ei ole hävinnyt viimeiseen kymmeneen peliin.

Cityn seuraava ottelu pelataan uudenvuoden päivänä, ja se tulee olemaan mielenkiintoinen testi joukkueelle. Sheffield Unitedille tämä ottelu oli pettymys, mutta seuraavassa ottelussa sillä on mahdollisuus palata voittojen tielle. Saa nähdä, miten tulee kummallekin käymään seuraavissa kohtaamisissa.

 

Löydät kaikki uusimmat Vetovinkit Manchester City peleistä sivustojemme kautta.