Manchesterin kaupungin kaksi suurta jalkapallojoukkuetta kohtaavat sunnuntaina 03.03.2024. Manchester City ja Manchester United kohtaavat toisensa Valioliiga-ottelussa kello 17.30 Suomen aikaa. Pelipaikaksi on määritelty Etihad Stadium, joka tunnetaan myös Manchester Cityn kotistadionina. Tästä artikkelista löydät vetovinkit Manchester City peliin.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Älä missaa tätä ottelua. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Manchester City ja Manchester United ovat kohdanneet toisensa viimeisen kymmenen kerran aikana eri tuloksin. City on mennyt voittajana kotiin kuudesti, kun taas United on voittanut kolmesti ja kerran on pelattu tasan. Edellisen kerran kohtaamissaan ottelussa City vei voiton maalein 3‒0.

Manchester Cityn viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒6, Luton vs Manchester City (27.02.2024, FA Cup)
  2. 0‒1, Bournemouth vs Manchester City (24.02.2024)
  3. 1‒0, Manchester City vs Brentford (20.02.2024)
  4. ja 1‒1, Manchester City vs Chelsea (17.02.2024)
  5. 1‒3, FC København vs Manchester City (13.02.2024, UEFA Mestareiden liiga)

Vastaavasti United on ollut hieman epävakaampi viime peleissään, vaikkakin voittoja on tullut.

Manchester Unitedin viisi viimeisintä ottelua

  1. 1‒2, Manchester United vs Fulham (24.02.2024)
  2. ja 1‒2, Luton vs Manchester United (18.02.2024)
  3. 1‒2, Aston Villa vs Manchester United (11.02.2024)
  4. 3‒0, Manchester United vs West Ham (04.02.2024)
  5. ja 3‒4, Wolves vs Manchester United (01.02.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Vammojen osalta molempien joukkueiden pitäisi olla melko hyvässä kunnossa ja molemmat joukkueet voivat odottaa avainpelaajiensa pelaavan. Ennakkotietojen mukaan vahvistettuja vammoja tai kentältäpoistoja ei ole kummallakaan joukkueella.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (02.03.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Odotettavissa on tiukka kamppailu, mutta City on näyttänyt viime aikoina vakuuttavammalta. Tällä hetkellä he ovat sarjataulukossa toisena, vain yhden pisteen päässä Liverpoolista. United sen sijaan on kuudentena.

Joka tapauksessa ottelun lopputulos vaikuttaa suuresti molempien joukkueiden sijoitukseen sarjataulukossa. Tämän ottelun ja mahdollisen voiton myötä City voisi nousta sarjataulukon kärkeen. Vahvan suosituksen antaminen panostukseen olisi rohkeaa, mutta jos olisi pakko veikata, niin merkiksi voisi laittaa kotivoiton tai tasapelin.

Ottelun voittajasta ei voida olla täysin yksimielisiä; tilastot suosittelevat asettamaan panoksen Manchester Unitedille. Sen voiton todennäköisyydeksi on arvioitu peräti 77 %. Tasapelin todennäköisyydeksi arvioidaan 14 %. ManU:n voiton puolesta ollaan 9 prosenttisesti. Kuten historia osoittaa, jokainen peli on omalaisensa maaleineen, tapahtumineen ja viihdykkeineen. Tsekkaa siis tämäkin sessio ja nauti.

 

Täältä löydät vetovinkit Manchester City peliin ja muihin Valioliiga peleihin. Lue edellisen Derbyn ennakko ja lopputulos.