Valioliigan keskipisteenä ovat aina toimineet Manchester Cityn ja Manchester Unitedin väliset kohtaamiset. Tällä kertaa City vei voiton luvuin 3-1 kotonaan Etihad Stadiumilla lauantai-iltapäivällä 3. maaliskuuta. Pelin kohokohtiin kuuluivat P. Fodenin kaksi huikeaa osumaa. Lue meiltä myös kaikki muut vetovihjeet Manchester City peleihin. 

 

Ottelun kulku

Ensimmäinen maali nähtiin jo 8. minuutin kohdalla, kun M. Rashford siirsi Unitedin johtoon B. Fernandesin syötöstä. City pääsi maalinteon makuun toisella puoliajalla, kun P. Foden tasoitti ottelun 56 minuutin kohdalla Rodrin syötöstä. J. Alvarez tuli vaihdosta kentälle 59 minuutin kohdalla ja syötti Fodenin toisen osuman 80 peliminuutilla. E. Haaland viimeisteli loppulukemat 3-1 lisäajan ensimmäisellä minuutilla.

Ottelun tilastot

Manchester City hallitsi ottelua selkeästi 74% pallonhallinnalla. Cityllä oli ottelussa 27 laukausta, joista kahdeksan kohti maalia. United sai puolestaan aikaiseksi vain kaksi laukausta, joista yksi meni maalia kohti. Huomionarvoista on myös, että Cityn maalivahti E. Moraes ei joutunut torjumaan kertaakaan ottelun aikana. Ottelussa jaettiin myös kaksi keltaista korttia, joista toisen sai Unitedin E. ten Hag ja toisen R. Varane. Citylle peli oli kortiton.

Joukkueiden vire

Ottelun voitto oli Citylle jo kolmas peräkkäinen, ja joukkue on 18 ottelun tappiottomassa putkessa. Kotikenttäetu on ollut Citylle suotuisa, sillä joukkue ei ole hävinnyt kotikentällään viimeiseen 14 otteluun. Manchester City jatkaa siis vahvaa kiitoaan Valioliigan kärkipaikalla.

 

Meiltä löydät kiinnostavat vetovihjeet Manchester City peleihin. Kannattaa lukasta myös joukkueiden edellisen kohtaamisen ennakko ja pelin lopputulos. Tästä pääset myös tämän pelin ennakkoon.