Valioliiga tarjoilee jälleen jännittävän otteluparin, kun sarjan kärjessä majaileva Manchester City saa vieraakseen toisena olevan Liverpoolin. Huippuottelu pelataan lauantaina 25. päivä marraskuuta kello 14.30 Suomen aikaa Manchester Cityn kotikentällä Etihad Stadiumilla.

Ottelusta ei todellakaan tule puuttumaan jännitystä, sillä Liverpool hakee taatusti voittoa. Manchester City haluaa puolustaa kärkisijaansa sarjataulukossa. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta. Manchester City vedonlyönti on yleensä Citylle kaikki, mutta tällä kertaa kannattaa ehkä myös laittaa roponsa Liverpoolille.

Kahden suurseuran aikaisemmat ottelut

Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet tasaisia, sillä kymmenestä viimeisestä kohtaamisesta Manchester City on voittanut neljä, Liverpool kolme ja kolme ottelua on päättynyt tasapeliin. Viimeisin kohtaaminen pelattiin huhtikuun alussa, josta Manchester City lähti voittajana maalein 41. Saa nähdä miten tässä ottelussa tulee käymään ja millaiset loppulukemat ottelusta tullaan kirjaamaan historiaan.

Manchester City on ollut ottelupareista viime aikoina vahvemmassa vireessä, eikä ole hävinnyt neljään otteluun. Joukkueen viimeisistä viidestä ottelusta neljä on päättynyt voittoon.

Manchester Cityn viisi viimeisintä ottelua

  1. 44, Chelsea vs Manchester City (12.11.2023)
  2. 30, Manchester City vs BSC Young Boys (07.11.2023, UEFA Mestareiden liiga)
  3. 61, Manchester City vs Bournemouth (04.11.2023)
  4. 03, Manchester United vs Manchester City (29.10.2023)
  5. 13, BSC Young Boys vs Manchester City (25.10.2023, UEFA Mestareiden liiga)

Liverpool puolestaan on pelannut viimeiset viisi otteluaan tappiotta, joista kolme ottelua on päättynyt voittoon. Bournemouthille kärsitty tappio pudotti joukkueen toiseksi sarjataulukossa.

Liverpoolin viisi viimeisintä ottelua

  1. 30, Liverpool vs Brentford (12.11.2023)
  2. ja 32, Toulouse vs Liverpool (09.11.2023, UEFA Eurooppa-liiga)
  3. 11, Luton vs Liverpool (05.11.2023)
  4. ja 12, Bournemouth vs Liverpool (01.11.2023, liigacup)
  5. 30, Liverpool vs Nottingham Forest (29.10.2023)

Liverpool on pelannut hyvin viimeisimmissä otteluissaan. Joukkue pelaa tiiviisti ja pelitaktiikka on tällä hetkellä kuin hiomaton timantti.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Artikkelin kirjoitushetkellä (21.11.2023) tiedossamme ei ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua. Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämäkään ottelu ole millään tavalla poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tietoja aina hyväkseen.

Pelivinkkejä ja ennusteita

Vetosuositukseksi voidaan suositella tilastojen valossa Manchester Cityn voittoa tai tasapeliä. Manchester Cityn voittoon uskotaan 56 prosenttisesti. Liverpoolin voiton todennäköisyys on tilastojen mukaan vain 22 prosenttia, kuten on myös tasapelin todennäköisyys.

Manchester City ja Liverpool ovat tällä hetkellä kärkikaksikko. Ensimmäisenä oleva Manchester City johtaa sarjaa yhdellä pisteellä Liverpooliin nähden. Manchester Cityllä on 28 pistettä, kun taas Liverpoolilla on 27 pistettä. Ottelun seurauksena voi tapahtua muutoksia sarjataulukossa, mahdollisesti asetellen Liverpoolin uudeksi kärkijoukkueeksi.

Tämä ottelua ympäröivä jännitys tekee siitä kaikkien jalkapallon ystävien kannalta pakollisen katselukohteen, joten joka nokka ruudun ääreen, kun aloituspotku potkaistaan perjantaina. Seuraava joukkueiden kohtaaminen tullaan näkemään vasta 09.03.2024 klo 17:00 Liverpoolin kotikentällä.

Manchester City kohtaa Liverpoolin tiukassa ottelussa Etihad-stadionilla lauantaina 25.11.2023. Manchester City johtaa sarjataulukkoa yhdellä pisteellä Liverpooliin nähden. Manchester City vedonlyönti otteluista tapahtuu helposti meidän arvostelemiemme sivujen kautta.