Lauantaina on luvassa todella kiihkeä ja jännittävä kaksintaistelu, kun Manchester City ja Brighton kohtaavat Etihad Stadiumilla Manchesterissa, Englannissa. Ottelu alkaa klo 17:00 Suomen aikaa. Uskomme, että maalitolpat tulevat tärisemään ja lujaa tuossa ottelussa, ja viralliset maalit jäävät vähiin, koska puolustajat ovat entistä enemmän hereillä puolin ja toisin ja maalivahdit torjuvat, minkä ehtivät.

Pelissä on paljon, koska kaksi kovaa kohtaavat toisensa Etihad Stadiumilla. Manchester City puolustaa voittosaalistaan, jonka se on ansaitusti voittanut kohdatessaan Brightonin aikaisemminkin. Se on voittanut kymmenestä viimeisestä Brightonin kohtaamisesta peräti kahdeksan ottelua, kun taas Brighton vain yhden. Yksi peleistä on päättynyt tasapeliin.

Joukkueiden aiempi menestys

Valioliigan kolmannella sijalla olevan Manchester Cityn kunto on tällä hetkellä faneja huolestuttava. He ovat viidestä viimeisimmästä ottelustaan voittaneet vain kaksi ja hävinneet tiukasti kolme. Manchester City on ollut aina yksi voittajasuosikeista, olipa ottelu ketä vastaan tahansa, joten nyt olisi aika lunastaa myös nuo katsojien odotukset.

Huomioon ottaen Manchesterin pelikunnon, Brightonilla on iso sauma nostaa itsensä ylemmäs sarjataulukossa. Joukkue on kuitenkin pelannut viiden viimeisen ottelun aikana hyvin tasaisesti, koska kaksi peliä on päättynyt tasapeliin, yksi voittoon ja kaksi häviöön. Pahin nähtiin toki Aston Villaa vastaan, kun Brighton hävisi rykäletappion verran Astonille. Peli päättyi Astonin hyväksi lukuihin 6‒1.

Manchester Cityn viisi viimeisintä ottelua

  1. 1‒0, Arsenal vs Manchester City (08.10.2023)
  2. 1‒3, RB Leipzig vs Manchester City (04.10.2023, UEFA Mestareiden liiga)
  3. 2‒1, Wolves vs Manchester City (30.09.2023)
  4. 1‒0, Newcastle vs Manchester City (27.09.2023, liigacup)
  5. 2‒0, Manchester City vs Nottingham Forest (23.09.2023)

Brightonin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒2, Brighton vs Liverpool (08.10.2023)
  2. samoin päättyi 2‒2, Marseille vs Brighton (05.10.2023 UEFA Mestareiden liiga)
  3. 6‒1, Aston Villa vs Brighton (30.09.2023)
  4. 1‒0, Chelsea vs Brighton (27.09.2023 liigacup)
  5. 3‒1, Brighton vs Bournemouth (24.09.2023)

Jos Manchester City voittaa tämän ottelun, se voi mahdollisesti nousta liigassa toiselle sijalle, mikäli muut ottelut menevät heidän toiveidensa mukaan. Brightonin voittaessa, Brighton saattaa nousta jopa kolmannelle sijalle. Elämme siis jännittäviä hetkiä, miten sarjataulukon käy lauantaina.

Vetovinkit veikkaajille ja muita huomioita ottelusta

Vaikka Manchester City on ottelun voittosuosikki, Valioliigan jännitystä ei pidä aliarvioida ja lyödä vetoa aina parhaimmaksi kehutunkaan joukkueen puolesta. Jokainen ottelu on uniikki tapahtumansa, jossa voi tapahtua mitä tahansa. Sen näemme ja koemme varmasti myös lauantaina. Ottelua voi seurata Viaplayssä tai livestriimata suoraan Viasatin V Sport Footballista.

Kaikkia otteluita varjostaa aina se tosiasia, että joukkueesta saattavat puuttua juuri kyseisen ottelun voiton kannalta tärkeät tähtipelaajat. Loukkaantumiset ja pelikiellot ovat aina osa jalkapalloa, kuten tässäkin ottelussa tullaan huomaamaan.

Tämänhetkisen tiedon mukaan, loukkaantuneet olevat pelaajat ovat seuraavat: Manchester Cityltä kokoonpanosta puuttuu reisivamman vuoksi K. De Bruyne ja Brightonilta polvivamman vuoksi J. Enciso ja J. Moder sekä loukkaantuneena myöskin P. Estupinan.

 

Täältä meidän sivuiltamme voit lukea Manchester City pelien vetovinkit ja tarvittaessa voit tutustua hyviin vedonlyöntisivusto ehdokkaisiin kuten Librabet, jotta saat parhaimman mahdollisen vedonlyönti ja urheilu kokemuksen.