Valmistaudu korkeaoktaaniseen Valioliiga-otteluun, kun Manchester City isännöi Bournemouthia Etihad-stadionilla ensi lauantaina 4. marraskuuta 2023. Ottelu alkaa klo 17.00 Suomen aikaa. Ottelusta odotetaan erittäin jännittävää, sillä viimeaikaisten otteluiden perusteella Manchester City on todella vahva voittajaehdokas. Pystyykö Bournemouth haastamaan tätä mahtia? Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Viimeaikaisissa kohtaamisissaan Manchester City on ollut hallitsevampi. Viimeisessä kymmenessä ottelussa Manchester City on päihittänyt Bournemouthin kymmenen voitolla peräkkäin, mukaan lukien vahva voitto viimeisessä kohtaamisessa, jossa ottelu päättyi Citylle otteluluvuin 4‒1.

City lähtee lauantain otteluun itsevarmana, mutta hyvin valmistautuneena, sillä koskaan ei tiedä millaisen vastuksen uudenlaisessa kokoonpanossa kentälle saapuva Bournemouth voi olla. On mainittava, että Manchester City on ollut viime aikoina huippukunnossa. Neljä voittoa viidestä viimeisestä ottelustaan, mukaan lukien vaikuttava 3‒0-voitto kaupunkiderbyssä Manchester Unitedia vastaan, osoittavat, että City on tällä kaudella ykköstykki. Saa nähdä, miten lauantaina käy.

Manchester Cityn viisi viimeisintä ottelua

  1. 0‒3, Manchester United vs Manchester City (29.10.2023)
  2. 1‒3, BSC Young Boys vs Manchester City (25.10.2023)
  3. 2‒1, Manchester City vs Brighton (21.10.2023)
  4. 1‒0, Arsenal vs Manchester City (08.10.2023)
  5. 1‒3, RB Leipzig vs Manchester City (04.10.2023)

Bournemouth on varmistanut vain yhden voiton viidestä viimeisestä ottelustaan, ja koska he ovat vaarallisella 17. sijalla liigassa, he tarvitsevat jokaisen pisteensä. Voitto olisi Bournemouthille äärimmäisen tärkeä sarjan kannalta, mutta on selvää, että Cityn vahvuus voi viedä tälläkin kertaa voiton.

Bournemouthin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒1, Bournemouth vs Burnley (28.10.2023)
  2. 1‒2, Bournemouth vs Wolves (21.10.2023)
  3. 3‒0, Everton vs Bournemouth (07.10.2023)
  4. 0‒4, Bournemouth vs Arsenal (30.09.2023)
  5. 2‒0, Bournemouth vs Stoke City (27.09.2023)

Kuten tilastosta näkyy, Bournemouth on hävinnyt neljä viidestä viimeisimmästä ottelustaan. Tilasto on karua luettavaa.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Loukkaantuneiden ja pelikiellossa olevien pelaajien tiedot pidetään salassa, koska ne voivat vaikuttaa suuresti ottelun lopputulokseen. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Joukkueet luottavat parhaisiin pelaajiinsa ja heidän taitonsa ja taktiikkansa voivat vaikuttaa jokaisen ottelun lopputulokseen, johon he osallistuvat.

Artikkelin kirjoitushetkellä (02.11.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Odotukset ottelusta ja vedonlyöntivinkit

Ottaen huomioon, että Manchester City on kolmannella sijalla 24 pisteellä ja Bournemouth 17. sijalla vain kuudella pisteellä, näkymien pitäisi olla selvät. Vaikuttaa turvalliselta vedolta sijoittaa rahaa Manchester Citylle. Voiton todennäköisyys on ehdottomasti Cityn puolella. Manchester Cityn voitto nostaisi heidät taulukon kärkeen, kun taas jopa piste voisi pelastaa Bournemouthin putoamiselta sarjataulukosta.

Kokonaisvaltainen näkemys joukkueiden nykytilasta, historiallisista tilastoista ja nykymuodosta tekee selväksi, että Manchester Cityllä on tässä kohtaamisessa johtoasema. Mutta kuten aina jalkapallossa, odota odottamatonta.

 

Manchester City vedonlyöntivinkit löydät meidän sivuilta ja kannattaa tutustua sekä etsiä hyvät vedonlyöntisivut vetojasi varten. Kokeile esim. Campo Bet vedonlyöntisivuja.