Keskiviikkona 03.04.2024 klo 22:15 Suomen aikaa on luvassa korkeatasoista jalkapalloa, kun Manchester City kohtaa Aston Villan Valioliigan huippuottelussa. Ottelu pelataan Manchesterissa, Etihad Stadiumilla. Manchester City ennakko pn tehty ennen Cityn sunnuntain ottelua, joka saattaa muuttaa tilannetta.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Joukkueiden kahdeksasta edellisestä kohtaamisesta Manchester City on voittanut seitsemän, Aston Villa yhden ja yksi ottelu on päättynyt tasapeliin. Viimeisin kohtaaminen päättyi kuitenkin Aston Villan voittoon lukemin 1‒0. On mielenkiintoista nähdä, pystyykö City kääntämään kurssinsa ja ottamaan revanssin lauantain ottelussa.

Manchester Cityn lainvire on ollut huikea. Se ei ole hävinnyt viimeiseen 19 otteluunsa, ja kotikentällään joukkue on nauttinut 14 ottelun tappiottomasta putkesta. Viimeisestä viidestä ottelustaan City on voittanut neljä ja pelannut yhden tasapelin.

Manchester Cityn viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒0, Manchester City vs Newcastle
  2. 1‒1, Liverpool vs Manchester City
  3. 3‒1, Manchester City vs FC Copenhagen
  4. ja 3‒1, Manchester City vs Manchester United
  5. 2‒6, Luton vs Manchester City

Aston Villan viimeisestä viidestä ottelustaan voitto on tullut kolmesti, yksi ottelu on päättynyt tasan ja yhdessä ottelussa joukkue on joutunut taipumaan vastustajalleen. Joukkueen nykyinen sijoitus liigassa on viides.

Aston Villan viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒0, Aston Villa vs Wolves
  2. 1‒1, West Ham vs Aston Villa
  3. 4‒0, Aston Villa vs Ajax
  4. 0‒4, Aston Villa vs Tottenham
  5. ja 0‒0, Ajax vs Aston Villa

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Ottelun alla molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta tässä vaiheessa ei ole tarkkaa tietoa pelaajista, jotka ovat varmuudella sivussa ottelusta. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (31.03.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ottelun ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Mikäli Manchester City voittaa ottelussa, se nousee liigassa toiselle sijalle. Aston Villa taas pystyy parhaimmillaan pitämään neljännen sijansa. Jokainen piste on siis äärimmäisen arvokas kummallekin joukkueelle. Ottelusta ennakoidaan todennäköisimmäksi kotivoittoa, mutta myös tasapeli on vahva mahdollisuus.

Koska molemmilla joukkueilla on paljon pelissä, ottelusta odotetaan jännittävää ja tasokasta. Sääennusteet eivät lupaa sateita ottelun ajaksi, joten sääolosuhteet eivät todennäköisesti vaikuta ottelun kulkuun. Nähtäväksi jää, miten tässä suurmahtien ottelussa lopulta käy.

Koska Manchester Cityn voittokerroin on alhainen, suosittelemme pelaajia hyödyntämään tuplamahdollisuus -vetoa, joko kotivoitto tai tasapeli. Manchester Cityn voittoon uskotaan 75 prosentin todennäköisyydellä ja tasapeliin uskotaan 15 prosentin todennäköisyydellä. Aston Villan mahdollisuudet voittaa ovat artikkelin kirjoitushetkellä todella minimaaliset, vain 10 prosenttia.

 

Manchester City ennakko luettavissa aina ennen otteluja. Lue myös joukkueiden edellisen pelin lopputulos ja ennakko täältä.