Sunnuntaina 18. helmikuuta 2024 klo 18.30 Suomen aikaa on odotettavissa erittäin jännittävä ja tiukka Valioliiga-ottelu, kun Luton kohtaa Manchester Unitedin Kenilworth Road -stadionilla. Käynnissä olevan sarjan otteluissa ei ole varaa antaa periksi, kun molemmat joukkueet ovat kovasti taistelussa tärkeistä sarjapisteistä.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta. Vetovinkit Luton peleistä löytyvät tietenkin täältä meidän sivuiltamme.

Aiemmat kohtaamiset

Viimeisissä kymmenessä ottelussa Manchester United on osoittanut olevansa parempi joukkue voittaen kaikki kymmenen ottelua. Viimeksi joukkueet kohtasivat marraskuussa 2023, jolloin United voitti 10.

Luton on ollut viime aikoina ailahteleva. Heidän viimeisestä viidestä ottelustaan kaksi on päätynyt voittoon, yksi tasapeliin ja kaksi tappioon. Lutonin onnistumiset ovat olleet suhteellisen vaihtelevia, mutta joukkue on osoittanut myös kykyä yllättää. Kaiken kaikkiaan odotukset mielenkiintoiselle pelille ovat korkealla.

Lutonin viisi viimeisintä ottelua

  1. 13, Luton vs Sheffield Utd (2024-02-10)
  2. 44, Newcastle vs Luton (2024-02-03)
  3. ja 40, Luton vs Brighton (2024-01-30)
  4. 12, Everton vs Luton (2024-01-27) FA Cup
  5. ja 12, Bolton vs Luton (2024-01-16) FA Cup

Manchester Unitedin kunto näyttää olevan nousujohteinen, sillä he ovat voittaneet kolme neljästä viimeisestä ottelustaan ja yksi on päättynyt tasapeliin. Joukkue on pysynyt viime aikoina vahvana, mikä tekee heistä vaarallisen vastustajan Lutonille.

Manchester Unitedin viisi viimeisintä ottelua

  1. 12, Aston Villa vs Manchester United (11.02.2024)
  2. 30, Manchester United vs West Ham (04.02.2024)
  3. ja 34, Wolves vs Manchester United (01.02.2024)
  4. 24, Newport County vs Manchester United (28.01.2024, FA Cup)
  5. ja 22, Manchester United vs Tottenham (14.01.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantuneet ja pelikieltoon määrätyt pelaajat

Tässä vaiheessa kautta joukkueiden kokoonpanot voivat ratkaista paljon. Molempien joukkueiden pelaajatilanne näyttää hyvältä; loukkaantumisia ja pelikieltoja on vähän. Joukkueiden valmentajat voivat siis suunnitella ja toteuttaa omaa pelistrategiaansa lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (15.02.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Vedonlyöntivinkit ja ennusteet

Ottelun lopputulosta on vaikea ennustaa, mutta Manchester Unitedin voitto tai tasapeli näyttää todennäköiseltä. Luton väijyy sarjataulukon alapuolella 17. sijalla 20 pisteellä, kun taas Manchester United tavoittelee korkeampia sijoituksia ja on tällä hetkellä sijalla kuusi 41 pisteellä. Ottelun lopputulos saattaa siis vaikuttaa merkittävästi molempien joukkueiden sijoitukseen sarjataulukossa.

Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin voittoa Manchester Unitedille. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen. Ennusteen mukaan Manchester Unitedin voiton todennäköisyys on 54 % ja tasapelin 23 %, kun taas Lutonilla on vain 23 % mahdollisuus voittaa.

 

Vetovinkit Luton peleistä on aina yhtä helppoa tarkistaa täältä meidän sivuiltamme.