Luton ennakko: Lauantaina, 6. huhtikuuta 2024 klo 17:00 Suomen aikaa, tulee Kenilworth Roadilla vauhdikas kamppailu, kun Luton Town kohtaa Bournemouthin. Molemmat joukkueet taistelevat herkeämättä jokaisesta pisteestä päästäkseen tavoitteeseensa ja pitääkseen paikkansa Valioliigassa.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Viimeiset kuusi yhteistä ottelua ovat koostuneet Lutonin kahdesta voitosta, Bournemouthin kolmesta voitosta ja yhdestä tasapelistä. Heidän viime kohtaamisessaan 13. maaliskuuta Bournemouth vei nimiinsä kiivaita käänteitä sisältäneen ottelun lukemin 43.

Luton on ollut haasteiden edessä viime peleissään, sillä se on voittanut vain yhden viidestä viimeisestä ottelustaan. Lutonin pelitaktiikka on ollut jotenkin hukassa viime pelien ajan. Viimeinen kohtaaminen päättyi Tottenhamin voiton merkeissä 21.

Lutonin viisi viimeisintä ottelua

  1. 21, Tottenham vs Luton
  2. 11, Luton vs Nottingham Forest
  3. 43, Bournemouth vs Luton
  4. 11, Crystal Palace vs Luton
  5. 23, Luton vs Aston Villa

Sen sijaan Bournemouth on osoittanut vahvuutta olemalla tappioton kolmessa viimeisessä ottelussaan. Tämä on ollut joukkueelta hieno saavutus. Sen viimeinen ottelu päättyi voittoon Evertonista 21. Joukkue onkin saanut voitoistaan sellaisen virtapiikin, että pelitaktiikkakin on kauden edetessä kohentunut.

Bournemouthin viisi viimeisintä ottelua

  1. 21, Bournemouth vs Everton
  2. 43, Bournemouth vs Luton
  3. 22, Bournemouth vs Sheffield Utd
  4. 0‒2, Burnley vs Bournemouth
  5. ja 0‒1, Bournemouth vs Leicester (FA Cup)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Ottelun alla molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta tässä vaiheessa ei ole tarkkaa tietoa pelaajista, jotka ovat varmuudella sivussa ottelusta. Loukkaantumiset ja pelikiellot ovat olennainen osa jalkapalloveikkausta ja tämän ottelun suhteen odotettavissa on muutoksia. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (02.04.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Sarjataulukossa Luton on 18. sijalla 22 pisteellä, kun taas Bournemouth on 13. sijalla 38 pisteellä. Jos Bournemouth pystyy voittamaan tämän ottelun, se pystyy nousemaan korkeammalle sarjataulukossa ja suurentamaan eroa putoamisviivaan. Ennusteet kallistuvat Bournemouthin suuntaan, mikä antaa vihjeen katsojille lyödä vetoa Bournemouthin voiton tai tasapelin puolesta.

Ennakkosuosikkeina pidetään Bournemouthia 46 %:n todennäköisyydellä. Tasapeliin uskotaan tällä hetkellä 25 prosenttisesti. Lutonin voiton todennäköisyys on vain 29 %. Kuten historia opettaa, on jokainen jalkapallo-ottelu omanlaisensa maaleineen, maalipaikkoineen ja tapahtumineen. Nähtäväksi jää, kumpi joukkue voiton ottaa ja mille sijalle joukkueet päätyvät Valioliigan sarjataulukossa.

 

Käyppä lukemassa Luton ennakko aina tuoreena ennen ottelua sivuiltamme.