Lauantaina 2.3. pelatussa Valioliiga-ottelussa Luton kohtasi Aston Villan Kenilworth Roadilla. Ottelun tulos kirjattiin Aston Villan hyväksi lukemin 3-2. Aston Villan voitontahto takasi joukkueelle kolmen pisteen potin. Lue meiltä veto vinkit Luton peleihin.

 

Ottelun huippuhetket

Ensimmäisen maalin ottelussa teki Aston Villan O. Watkins L. Baileyn syötöstä 24′ minuutilla. Watkins osui Lutonin verkkoon uudestaan 38′ minuutilla, tällä kertaa syöttäjänä D. Luiz. Toisella puoliajalla 66′ minuutilla Lutonin T. Chong laukoi maalin R. Burken syötöstä, ja pian tämän jälkeen C. Morris tasoitti pelin 72′ minuutilla A. Doughtyn syötöstä. Ottelun ratkaisijaksi nousi kuitenkin Aston Villan L. Digne, joka viimeisteli ottelun voittomaalin 89′ minuutilla.

Vilkasta pelaajavaihtoa ja varoituksia

Kentällä nähtiin useita pelaajavaihtoja sekä Lutonin että Aston Villan puolesta. Lutonin ensimmäinen vaihto nähtii jo 6′ minuutilla C. Ogbenen tullessa A. Bellin tilalle. 53′ minuutilla D. Hashioka vaihdettiin A. Townsendin tilalle ja 84′ minuutilla P. Mpanzu T. Chongin tilalle. Aston Villa teki myös useita vaihtoja, joista neljä 79′ peliminuutilla. Tällöin kentälle vaihdettiin myös ottelun ratkaisumaalin takonut L. Digne.

Yhteenveto

Ottelu oli tasainen, jonka myös pallonhallinta (47%/53%) osoittaa. Aston Villa jatkaa kolme voiton voittoputkeaan, kun taas Luton on hävinnyt neljä viimeisintä otteluaan. Erityisen tehokkaaksi osoittautui Aston Villan O. Watkins, joka on tehnyt maalin kolmessa peräkkäisessä ottelussa. L. Dignelle osuma oli puolestaan kauden ensimmäinen. Huomionarvoista on myös, että Lutonin Ross Barkley on aikaisemmin pelannut Aston Villan riveissä.

 

Lue meiltä tuoreet veto vinkit Luton peleihin. Tutustu myös joukkueiden edelliseen kohtaamiseen, sen ennakkoon ja miten se päättyi. Lue myös tämän ottelun ennakko.