Liverpool ennakko: Jännittävä Valioliigan kohtaaminen nähdään torstaina kun Valioliigan kirkas kärkijoukkue ottaa vastaan kotikentällään jumbosijalla majailevan Sheffield Utd:n. Ottelu pelataan torstaina 04.04.2024 klo 21:30 Suomen aikaa, jolloin legendaarinen Anfield-stadion muuttuu futisfanien taistelukentäksi. Liverpoolin tilastollinen ylivoima on selvä, Sheffield Utd:n toistuvasti antaessa periksi punapaitaisille. Viimeisestä kymmenestä kohtaamisesta Liverpool on vienyt voiton jokaisessa.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Liverpoolin osalta nykyvire näyttää vahvalta. Joukkue on voittanut kaksi viimeistä otteluaan ja lähimenneisyydessä tulleista tappioistakaan ei ole aihetta huoleen, sillä niitä on vain kaksi viidestä edellisestä ottelusta. Selkeä vahvuus on myös Liverpoolin kotietu, sillä joukkue on pysynyt tappioitta viimeisen 15 kotiottelun ajan.

Liverpoolin viisi viimeisintä ottelua

  1. 21, Liverpool vs Brighton (31.03.2024)
  2. ja 22, Manchester United vs Liverpool (17.03.2024, FA Cup)
  3. 61, Liverpool vs Sparta Praha (14.03.2024, UEFA Eurooppaliiga)
  4. 11, Liverpool vs Manchester City (10.03.2024)
  5. ja 15, Sparta Praha vs Liverpool (07.03.2024, UEFA Eurooppaliiga)

Sheffield Utd:n kanssa nykytilanne on huolestuttava. Viiden viimeisen ottelun saldo on murheellista luettavaa, sillä voittoon joukkue on yltänyt niissä vain kerran. Tappioita on kolme ja se on huolimatta vastustajan vahvuudesta aina vaikea pettymys.

Sheffield Utd:n viisi viimeisintä ottelua

  1. 33, Sheffield Utd vs Fulham (30.03.2024)
  2. 22, Bournemouth vs Sheffield Utd (09.03.2024)
  3. 06, Sheffield Utd vs Arsenal (04.03.2024)
  4. 10, Wolves vs Sheffield Utd (25.02.2024)
  5. 05, Sheffield Utd vs Brighton (18.02.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Ottelun alla molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta tässä vaiheessa ei ole tarkkaa tietoa pelaajista, jotka ovat varmuudella sivussa ottelusta. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (01.04.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Saavutukset huomioiden ennustamme Liverpoolin voittavan. Liverpool johtaa sarjaa 67 pisteellään, kun taas Sheffield Utd on sarjan jumbosijalla 15 pisteellä. Tämä ottelu voi olennaisesti vahvistaa Liverpoolin asemaa sarjan kärjessä tai antaa Sheffield Utd:lle kaivatun piristysruiskeen.

Veikkausvinkkinä katsojille “Tuplavoitto: Liverpool and +1.5 maalia”. Sarjatilanteen, joukkueiden nykyvireen ja edelliset kohtaamiset huomioon ottaen, tässä ottelussa ei kannata odottaa yllätystä. Liverpool on tällä hetkellä todella vahva joukkue, jonka pelitaktiikka toimii hyvin. On toki selvää, että jalkapallossa kaikki on mahdollista, mutta Liverpool o todennäköisin voittaja tässä ottelussa.

 

Liverpool ennakko on aina ennen ottelua luettavissa sivuillamme. Lue myös edellisen keskinäisen pelin lopputuloksesta ja ennakko.