Lyhyen Joulu tauon jälkeen tänään Liigassa täysi Tapaninpäivän kierros 7 ottelulla. Tänään ei ole aivan paikallis väännöistä kyse, mutta lähestulkoon.

Vaikka tänään riittää tapahtumia nuorten MM-kisoissa ja Valioliigassa, niin älä unohda kotoista huippu tasoista Liigaa! Vedonlyönti käyntiin.

Liiga tarjoaa huippujääkiekkoa tänään, mutta näkyvätkö nuorten MM-kisat ja Boxing Day katsomoissa. Toivottavasti väkeä riittää katsomoissa ja sarja pysyy tasisena, jotta jännitystä riittää Playoffien alkuun saakka. Vedonlyönti on kuitenkin vilkasta ja vedonlyönti sivustoille tämä aika on hyvin kiireistä.

Katso kertoimet vaikka Rabonalta

HIFK – Pelicans 17:00

Lahtelaiset lähtevät isolle kirkolle isoveljen vieraaksi. Ottelussa on vain yksi suosikki ja on kohtuu helppoa arvata onko se hyvin sekavaa kautta pelaava Pelicans vai nippunsa kokoon saannut HIFK. HIFK on saannut tyhjennettyä sairaslistaansa ja hankkinut uusia pelaajia, joten joukkue lienee hyvinkin iskukykyinen.

Jukurit – Kalpa 17:00

Jukurit ja Kalpa punnertavat kuuden pisteen ottelun. Jukureille kyse on pääsystä 10 joukkoon ja Kalpalla paikan varmistaminen 10 joukossa, joten molemmat joukkueet antanevat kaikkensa peliin tänään.

Lukko – Tappara 17:00

Äijänsuolla Raumalaiset lienevät kutoneet pitsiverkkonsa valmiiksi Joulupyhien aikana ja toivottanevat sarja kakkosen tervetulleeksi pyhättöönsä. Ottelusta on varmasti tulossa tiukka, kun Raumalaiset taistelevat paikasta kuuden joukkoon ja suoraan playoff paikkaan.

Saipa – KooKoo 17:00

Joukkueiden viides kohtaaminen tällä kaudella ja KooKoo johtaa niitä kolmella voitolla Saipan yhtä vastaan. Saako kotijoukkue riittävästi voimia kotikatsomostaan, jotta puntteja saataisiin tasaisemmiksi?

Ilves – HPK 18:30

Ilves on ollut huikeassa nosteessa ja viimeisestä 15 ottelusta saalistanut peräti 12 voittoa, mutta tällä hetkellä heillä on sivussa iso liuta pelaajia, joten tässä lienee HPK:n tilaisuus iskeä.

Jyp – Kärpät 18:30

Kärpät lähtevät Jyväskylään Liigan vahvalta kärkipaikalta suosikkina, mutta joukkue on joutunut ottamaan matkaan kaksi, vain 17 vuotiasta maalivahtia. Heistä vain Joel Blomquistilla on kokemusta Liigasta ja sitäkin vain yhden ottelun verran. Onko tässä Kärppien Akileen kantapää tänään, vai syntyykö Suomen lukemattomien tähti maalivahtien rinnalle uusi tähti?

Sport – Ässät 18:30

Keskeisen Länsirannikon Derbyssä molemmilla joukkueilla on kysymys 10 joukkueen mukaan pääsystä. Mutta jos Sport ottelun häviää, niin rupeaa sen kausi olemaan paketissa ja mikäli Ässät ottelun häviää, niin pääseminen Play offeihin rupeaa olemaan kiven takana myös heille.

Liigassa täysi Tapaninpäivän kierros 7 ottelulla. Katso otteluiden ajat ja lyö vetoa käyttäen loistavia vedonlyönti sivustojamme.
Liiga logo

Liigassa täysi Tapaninpäivän kierros 7 ottelulla

Vastaa