Onko Mbappe vielä mukana 2030?

Vihdoin ollaan kisoissa tultu siihen vaiheeseen että kahdeksan parasta joukkuetta on jäljellä. Paljon on jo tahkottu tähän mennessä, kokonaiset 56 ottelua jo tähän mennessä. Jalkapallon MM-Puolivälierät 2022 jatkuvat perjantaina kello 16:00 ja studiot totuttuun tapaan ennen ja jälkeen otteluiden.

Hieman ennakoimme ja olemme merkinneet jatko joukkueeksi Portugalin. Toki Sveitsillä voi olla painava sanottavansa tähän. Korjaamme toki tiedon mikäli näin käy! 🙂

Puolivälieräparit

PäiväPäivämääräKloKotiVierasStadionTV
Perjantai09.1216:00KroatiaBrasiliaEducation City StadiumTV2
Perjantai09.1220:00HollantiArgentiinaLusail StadiumMTV
Lauantai10.1216:00MarokkoPortugaliAl Thumama StadiumTV2
Lauantai12.1220:00EnglantiRanskaAl Bayt StadiumTV2

Vähän spekulointia

Tähän mennessä kaksi kisojen parasta joukkuetta ovat olleet Ranska ja Brasilia. Ranskalla on tietenkin kokonaisuudessaan vahva joukkue, mutta heidän kärkipelaaja Mbappe on kisojen paras pelaaja tähän mennessä. Brasilialla on erittäin taitava joukkue, siis todella taitava… Otteluita, taitoa, akrobatiaa ja pelaajien liikeratoja on aivan mahtavaa seurata, välillä se on jo lähellä vastustajan nöyryyttämistä. Allekirjoittanut laittaisi pennoset likoon näiden joukkueiden puolesta.

Jalkapallon MM-Puolivälierät 2022 ovat valmiina. Kuvassa Richarlison taiteilemassa.

Skandaaleja kisojen ympärillä riittää

  1. Cristiano Ronaldon julkaisema 200 miljoonan palkkashekki ensi kaudesta. Miten kukaan voi maksaa kenestäkään noin paljoa ja varsinkaan pelaajasta, jota juuri kukaan ei enää halua joukkueeseensa. No, tässä haetaan eläkerahat kokoon.
  2. Pelen heikko kunto. Pelen on uutisoitu joutuneen saattohoitoon, jonka lähiomaiset kiistävät. Olemme huolestuneita Maailman suurimman jalkapallolegendan heikosta kunnosta.
  3. Asunto murto Raheem Sterlingin kotiin miehen pelatessa kisoissa. Aseistetut varkaat hyökkäsivät Raheemin kotiin, jossa ensitietojen perusteella paikalla oli pelaajan perhe peloissaan. Jälkikäteen tiedotettiin ettei ketään ollut kotona. Joka tapauksessa tärkeä Englannin pelaaja kotiin rauhoittamaan perhettä.

Missä lyödä vetoa jalkapallon MM-kisoista?

Jalkapallo vedonlyönti on siinä hauska laji, että sitä tarjoavat kaikki vedonlyöntisivut. Jalkapallon MM-Puolivälierät 2022 eivät ole tästä poikkeus ja löydät kaikkialta kohteet näihin otteluihin. Voit kokeilla vaikka Cashalot, Vegas Mobile Sports tai 21Luckybet kasinoita.

Lopuksi

Jalkapallon MM-Puolivälierät 2022 ovat valmiina. Katso otteluparit ja TV-kanavat mistä otteluja voi seurata ja vedonlyöntisivut jossa pelata näistä mahtavista otteluista.