Japani juhlii johtomaalia Espanjaa vastaan.

Alkusarjat ovat ohi ja jyvät on eroteltu akanoista. Suuria yllätyksiä on tullut useita ja skandaaleilta ei ole vältytty. Eli, ei mitään uutta Arabian niemimaan kirkkaan kuuman auringon alla. Jalkapallon MM-Kisat Neljännesvälierät 2022 ovat alkaneet tiiviillä tahdilla ja aika on sohvaperunalla kulunut töllön äärellä.

Tätä juttua päivitetään viimeisen ottelun jälkeen.

Suurimmat Flopit MM2022

Ilkkujat ilkkuu ja pelaajat itkee…. Mitä tähän sanoisi. Floppeja on jo aika kasa. Toki yksittäisissä otteluissa on tullut takkiin jne, mutta eiköhän suurimmat flopit löydy aina niistä, jotka eivät pääse lohkovaiheesta jatkoon? Keräsimme nyt muutaman puheenaiheen tähän ja toteamme muutaman maan esiintulon!

Flopit

 1. Saksa. Maassa odotettiin Finaali paikkaa ja mitä tapahtui? Putoaminen jatkopeleistä toisissa MM-kisoissa perättäin.
 2. Qatar. Mitä nämä turistit tekivät kisoissa?
 3. Belgia. Tappio otteluiden jälkeen mellakat kotimaassa. Odotukset olivat taivaissa, tulokset hautautuivat erämaan hiekkaan.
 4. Tanska. Juuteilla oli suuret odotukset jatkosta, lohko jumbona karsiutuminen oli kehno alisuoriutuminen.
 5. Uruguay. Suarez, Nunez, Cavani, jne. Joukkue, jossa piti olla potentiaalia

Tason nousut 2022

 1. Japani. Mitä ihmettä? Eihän Japanin pitänyt päästä minnekään. Lohkovoittaja esittää todella pirteää peliä. Joukkue jonka yksilöt tekevät. Nyt ovat kaatuneet Saksa ja Espanja. WAU!
 2. USA. Maa alkaa nostaa jalkapallon tasoaan pikku hiljaa. Kun maailman suurimmat urheilumarkkinat avautuvat jalkapallolle, niin seuraukset jäävät arvuutteluun. Mutta pirteää pelaamista tältä tulevalta suuruudelta.
 3. Australia. Ei pitänyt päästä jatkoon, mutta sinne Down Underit vain menivät. Nice. Tulevaisuuden vakio arvokisa menestyjä?
 4. Marokko. Mitä ihmettä, Marokko lohkovoittajana?! Joukkue jonka piti jäädä ennakkoon lohkonsa viimeiseksi, voittikin lohkonsa.

Qatar skandaalit

 1. Qatarin ihmisoikeudet ovat surkeat ja päivittäin saa seurata mitä ihmeellistä on taas tapahtunut. Huonoja asioita on turha edes luetella, kun ei ole riittävästi aikaa niistä kirjoittaa, eikä tila internetissä riitä niille.
 2. Infantino. Korruptiolla elävää johtajaa kuvataan otteluissa kuin suurta sankaria. Kyllä tämän herran loppu päivät pitäisi viettää telkien takana eikä VIP aitioissa.
 3. Iran. Pelaajat pakotetaan laulamaan kansallislaulua, aseet perheenjäsenten ohimoilla. Tappiota juhlinut Iranilainen sai napin otsaan… Huah. Miksei diktatuureja saa millään pois maailmasta.
 4. VAR. VAR on ollut ehkä oikeassa, ehkä väärässä. Hiustenhalkomiset ja rankkarit lisääntyneet.
 5. Odotetaan huomisen uutisia….

Neljännevälierät ohjelma

3.12.202216:00HollantiUSAKhalifa International StadiumMTV3
3.12.202220:00ArgentiinaAustraliaAhmad Bin Ali StadiumYLE
4.12.202216:00RanskaPuolaAl Thumama StadiumYLE
4.12.202220:00EnglantiSenegalAl Bayt StadiumYLE
5.12.202216:00JapaniKroatiaAl Janoub StadiumYLE
5.12.202220:00BrasiliaKoreaStadium 974MTV3
6.12.202216:00MarokkoEspanjaEducation City StadiumYLE
6.12.202220:00PortugaliSveitsiLusail StadiumYLE

Miten jatketaan MM-Kisoja?

Neljännesvälierät pyöräytetään nopeasti neljässä päivässä ja tämän jälkeen pidetään kahden päivän tauko ja siirrytään puolivälieriin. Turnauksen loppupelit löydät aikaisemmasta uutisestamme Qatar 2022

Mikäli kaipaat jännityksen lisäämiseksi laadukkaat vedonlyöntisivut, niin voit valita vaikka jonkun näistä: Cashalot, 21Luckybet

Lopuksi

Jalkapallon MM-Kisat Neljännesvälierät 2022. Otteluohjelma ja miltä kanavalta MM-ottelut näytetään. Esittelemme pientä väliyhteenvetoa hätäisille.