Slovenia-Suomi EM-Karsinta

Syksy on pitkällä ja Kansojen Liiga vauhdissa. Nyt ovat Huuhkajat tulessa ja taso mitataan. Suomi aloittaa Puolaa vastaan harjoitusottelulla Gdanskissa. Tämä harjoitusottelu oli siirretty keväältä ja liitettiin tähän Kansojen Liiga taukoon. Ottelu Puolassa alkaa 21:45 ja se näytetään Viafreellä ilmaiseksi kaikille.

Tällä samalla Maajoukkue viikolla Suomella on kaksi muuta ottelua. Molemmat ottelut pelataan Suomen upouudella tai oikeastaan vasta remontoidulla Olympiastadionilla. Hienona pointtina otteluihin on annettu lupa ottaa katsojia kolmanneksen Stadionille mahtuvasta määrästä.

Kansojen Liiga ottelut alkavat Sunnuntaina Suomi – Bulgaria ottelulla ja jatkuvat seuraavana keskiviikkona Suomi – Irlanti otteluilla.

Poissaoloja

Suomella on poissaoloja, niin kuin on ollut oletettavissa. Teemu Pukki on pelannut edellisen ottelunsa jalka puudutettuna jalkapöydän tulehduksesta kärsien, joten hän huilaa ainakin Puola – Suomi ottelun. Suomen kapteenia Tim Sparvia myös huilautetaan tämä harjoitusottelu, kapteenin omasta pyynnöstä. Jasse Tuominen on poissa kaikki ottelut poikki menneen eturistisiteen johdosta. Hänen tilalleen otteluihin on valittu Rasmus Karjalainen.

Puola – Suomi

Tim Sparvin ollessa sivussa, ottaa kapteenin nauhan kannettavakseen Rasmus Schüller. Ottelu on harjoitusottelu ja siinä voidaan tehdä jopa 6 vaihtoa. Puola lähtee otteluun ennakko suosikkina. mutta kyllä Suomikin varmasti pistää kampoihin. Puola on UEFA:n tilastoissa 37 ja Suomi 40 sijalla. FIFA rankingissa Puola on 19 ja Suomi 56

Ottelussa tuskin nähdään Bayern Münchenin ja Puolan suurinta tähteä Robert Lewandowskia, mutta se nähdään sitten itse ottelussa.

Ottelua voi seurata Vsportin ja Viafreen välityksellä.

Todennäköinen Suomen avaus:
12 Jesse Joronen
5 Juhani Ojala
9 Fredrik Jensen
11 Rasmus Schüller (C)
15 Leo Väisänen
16 Juha Pirinen
17 Nikolai Alho
19 Joni Kauko
20 Joel Pohjanpalo
21 Thomas Lam
22 Daniel O´Shaughnessy

Vaihtopelaajat:
1 Lukas Hradecky
2 Paulus Arajuuri
3 Albin Granlund
4 Joona Toivio
6 Glen Kamara
7 Rasmus Karjalainen
8 Robert Taylor
13 Pyry Soiri
14 Ilmari Niskanen
18 Jere Uronen
23 Niki Mäenpää

Suomi – Bulgaria

Bulgaria lähtee otteluun ennakkosuosikkina

Ottelu pelataan Olympia Stadionilla alkaen 19:00 ja ottelua voi katsoa paikan päällä tai televisiosta sen voi katsoa: JIM, TV4, Ruutu+, Viafree tai ViaPlay kanavilta.

Bulgaria on UEFAN sijalla 23 ja Suomi on sijalla 40

FIFAN rankingiss Bulgaria on sijalla 60 ja Suomi sijalla 56

Suomi – Irlanti

Suomi kävi ryöstöretkellä Irlannissa ja nyt on mahdollisuus kotona tehdä sama yllätys. Irlanti oli parista pienoinen ennakkosuosikki, mutta toisin kävi.

Tämäkin ottelu pelataan Olympia Stadionilla alkaen 19:00 ja ottelua voi katsoa paikan päällä tai televisiosta sen voi katsoa: JIM, TV4, Ruutu+, Viafree tai ViaPlay kanavilta.

Suomi on UEFA:n sijalla 40 ja Irlanti sijalla 44. FIFAN rankingissa Suomi on 56 ja Irlanti 37

Huuhkajat tulessa, lyö vetoa

Rembrandt Casino tarjoaa Suomen voittaessa Puolan kovan 6.00 kertoimen!

BetAndYou tarjoaa Suomen kaataessa Puolan 5.5 kertoimen!

Vastaa