Slovenia-Suomi EM-Karsinta

Kohta ne kisat alkavat ja tietenkin Huuhkajat nimetty EM-kisoihin. Tätä ovat odottaneet kaikki suomalaiset jalkapallofanit ja muu kansa. Odotukset ovat korkealla ja jotkut odottavat jo Suomen tekevän ihmeitä kisoissa. Vedonlyöntisivut ovat valmistautuneet kisoihin kuin viimeistä päivää ja vedonlyönti on jo alkanut monilla sivustoilla. Kertoimet ovat mitä ovat, mutta pian saamme tietää, mitä ne oikeasti kuuluisivat olla. Jalkapalloliitto ja Kanerva ovat julkistaneet joukkueen ja se tehtiin mahtavalla tunteisiin vetoavalla videolla.

Vedonlyöntisivut

Vedonlyönti vinkki: Bethard Tanska – Suomi 1.48 – 4.10 – 8.00

Huuhkajat nimetty EM-kisoihin ja tässä ne nyt ovat:

Maalivahdit

1 Lukas Hradecky, Bayer 04 Leverkusen

Luke on Suomen ykköstähti Teemu Pukin lisäksi. Ehdoton joukkueen ykkösmaalivahti, joka on loistanut Saksan Bundesliigassa ja ollut Leverkusenin ehkä tärkein pelaaja. Mies joka täyttää 100%:esti paikkansa kentällä, kuin myös kentän ulkopuolella. Herrasmies, joka huudattaa faneja jokaisen ottelun jälkeen ja toimii kaikessa maajoukkueen edustustoiminnassa. Varsinainen joukkueen kasvot ulkomaailmaan!

12 Jesse Joronen, Brescia Calcio

Suomen hyvä ja tärkeä kakkos maalivahti joka paikkaa Suomen maalin Luken poissa ollessa. Jesse on jo kokenut ja pitkään ulkomailla pelannut maalivahti.

23 Anssi Jaakkola, Bristol Rovers

Pätevä häkkäri, mutta toivottavasti palveluksia ei kisoissa tarvita. Toimii hengenluojana pukukopissa ja muissa tapahtumissa.

Puolustajat

2 Paulus Arajuuri, Pafos FC

Mitäpä voisi sanoa. Puolustuksen pomo, joka taistelee, raastaa vaikka pää olisi auki. Näyttää muille asennetta ja työnteon mallia!

3 Daniel O’Shaughnessy, HJK

Kotoisasta liigastamme on vain yksi pelaaja kelpuutettu EM-kisajoukkueeseen, mikä toisaalta kertoo että pelaajia on nykyisin runsaasti ulkomailla pelaamassa. HJK:n kapteeni ja pitkä rajaheitto ovat kovat aseet.

4 Joona Toivio, BK Häcken

Sipoolainen peluri, joka lähti maailmalle HJK:n kautta. Oikea toppari, joka täyttää positionsa varmasti ja valmentajan ohjeiden mukaisesti.

5 Leo Väisänen, IF Elfsborg

Loukkaantumista kärsinyt ja pelit jääneet tästä johtuen vähäisiksi viimeisen vuoden aikana. Iso kysymysmerkki.

13 Pyry Soiri, Esbjerg fB

Jos tikissä, niin erittäin vauhdikas kaveri. Pahimmillaan saattaa tulla pieniä bläkäreitä.

15 Sauli Väisänen, Chievo Verona

Kaikki pääkaupunkiseudun joukkueet kalunnut Helsinkiläinen puolustaja, joka viihtyy nykyään Italian kentillä. Kärsinyt loukkaantumisista ja saattaa olla pitkälti varamiehenä.

17 Nikolai Alho, MTK Budapest

HJK:n kasvatti, joka vasta vaihtanut Budapestiin. Oikean laidan keskittäjä.

18 Jere Uronen, KRC Genk

TPS kasvatti Jere Uronen on vasemman laidan juoksukone, joka tykkää myös nousuista. Odotetusti mukana joukkueessa.

22 Jukka Raitala, Minnesota United

Kanervan luottomies, joka voidaan sijoittaa puolustuksessa mille vain paikalle. Keravalainen joka HJK:n kautta siirtyi maailmalle ja viime vuodet viettänyt rapakon takana MLS liigassa.

25 Robert Ivanov, Warta Poznan

Hongasta Puolaan siirtynyt ja siellä pienen läpimurron tehnyt. Keskuspuolustaja, joka pystyy pelaamaan myös laitapuolustajana tai keskikentällä.

Keskikenttä pelaajat & Hyökkääjät

6 Glen Kamara, Rangers FC

Glen Kamara on Suomen joukkueen keskikentän jalokivi, joka saavutti tällä kaudella Skotlannin mestaruuden. Tarkat syötöt ja peliäly ovat Glenin vahvimmat osaamisalueet. Suomen maajoukkueen ja Skottilaisen Rangersin Rolls Royce. Taitopelaaja, jota vastaavia harvoin on Suomella tarjota.

7 Robert Taylor, SK Brann

Kuopiolaislähtöinen pelaaja, joka on viime vuodet vaikuttanut Ruotsissa ja Norjassa. Parhaimmillaan pallon kanssa ja vastustajia viedessä.

8 Robin Lod, Minnesota United

Loistava keskikenttäpeluri, joka tykkää ruokkia Pukkia. Tuo aina vahvuutta suomen keskikentttään ja hyökkäykseen.

9 Fredrik Jensen, FC Augsburg

Loukkaantumiset ovat olleet Fredrikin kiusana ja ne todennäköisesti suistavat hänet penkin lämmittäjäksi.

10 Teemu Pukki, Norwich City FC

Norwichin “ilmainen” tähtipelaaja, joka on myös tärkein ja kuuluisin Suomen pelaajista. Armoton maalivainu. Ei ole tunnettu kovasta vaan tarkasta laukauksestaan. Jatkaa ensi kaudella näyttöjään Valioliigassa. Jos joku Suomessa ei tunne ketään Suomalaista jalkapallo pelaajaa, niin yleensä hän tunnistaa ainakin Teemu Pukin. Kärsinyt viimeaikoina loukkantumisesta ja koko Suomalainen jalkapalloväki odottaa veitsikurkulla uutisia tuleeko Pukki olemaan kisoissa kunnossa.

11 Rasmus Schüller, Djurgårdens IF

Espoosta Hongan ja HJK:n kautta maailmalle lähtenyt Rasmus on erinomainen syöttökone, joka saa avattua hienoja läpisyöttöjä.

14 Tim Sparv, AEL Larissa

Myös Suomen kivikova kapteeni Tim Sparv on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista ja fanit janoavat tietoja tervehtymisestä.

16 Thomas Lam, PEC Zwolle

Keskikentän puolustuspelaajana kunnostautunut ja vahva puurtaja sekä pelinavaaja.

19 Joni Kauko, Esbjerg fB

Tanskassa pidempää pelannut Joni Kauko pelaa aina asenteella ja parhaimmillaan raastamassa keskikentällä

20 Joel Pohjanpalo, 1. FC Union Berlin

Pohjanpalo on myös armoton maalintekijä, mutta on kärsinyt kovasti loukkaantumista. Pukin jälkeen Suomen kakkoshyökkääjä ja tehokas sellainen. Pelikunto ennen kisoja vielä kysymysmerkki.

21 Lassi Lappalainen, CF Montreal

Espoossa syntynyt ja HJK:n kautta maailmalle lähtenyt kova vauhtinen oikea laitahyökkääjä, mutta jos Pukki ja Pohjanpalo ovat kunnossa, niin jäänee syrjään.

24 Onni Valakari, Pafos FC

Nuori Skotlannissa syntynyt ja Helsingin Käpylästä futisopit hakenut yhdenkosketuksen keskikenttäpelaaja, joka hakee yksinkertaisia ratkaisuja.

26 Marcus Forss, Brentford FC

Turusta jo nuorena Englantiin lähtenyt Marcus ja hänen joukkueensa tekivät kovan teon ja nousivat ensi kaudeksi Valioliigaan.

Taustajoukot

Mikään joukkue ei kunnolla toimi ilman taustajoukkoja. Siispä Suomen joukkueen taustat esitellään tässä hyvin lyhyesti.

Päävalmentaja: Markku Kanerva

Markku Kanerva on täyttänyt kaikkien Suomalaisten futis fanien villeimmätkin unelmat viemällä Suomen EM-lopputurnaukseen. Tähän ei kukaan ollut aikaisemmin pystynyt ja Suomi mateli ennen Kanervan tuloa niin syvissä vesissä, että jalkapallo oikeastaan katosi Suomalaisten seurannasta. Mutta Kanerva muutti kaiken. Edellisten valmentajien aikana ja välissä Kanerva tuurasi edeltäjiään muutamissa otteluissa äärettömän hyvällä menestyksellä ja lopulta palloliitto teki historiansa parhaimman ja tärkeimmän päätöksen julkistamalla Kanervan päävalmentaja pestin. Tästä kaikki futisfanit ovat palloliitolle ikuisesti kiitollisia.

Muut valmentajat

 • Kari Martonen
 • Mika Nurmela
 • Antti Niemi maalivahtivalmentaja
 • Toni Korkeakunnas vastustajien scouttaus
 • Henri Lehto pelianalyytikko
 • Joni Ruuskanen fysiikka valmentaja
 • Jari-Pekka Keurulainen kuntoutusvalmentaja ja fysioterapeutti

Muut

 • Hannu Kanerva Osteopaatti
 • Paavo Leiramo Kuntohoitaja
 • Kaje Rissanen hieroja
 • Jari Parikka huoltaja
 • Markku Syväoja huolto ja logistiikka päällikkö
 • Heikki Kinnunen Joukkueen lääkäri

Taustat

 • Lennart Wangel Joukkueenjohtaja (eläkkeellä)
 • Joonas Vilki joukkueenjohtaja
 • Timo Walden mediapäällikkö
 • Jyri Sulander Sosiaalinen Media
 • Reijo Junkkari kokki
 • Jaana Honkanen turvallisuuspäällikkö

Huuhkajien ohjelma

Suomi vääntää yhden harjoitusottelun Helsingissä ennen lähtöään Venäjälle valmistautumaan kisoihin. Peli on Viroa vastaan 4.6.2021. Ottelussa ei kuitenkaan todennäköisesti tule pelaamaan loukkaantumista paranevat pelaajat, ellei heidän kuntoaan testata hieman ennen tosipelejä. Pitkästä aikaa ottelussa nähdään jopa yleisöä, kun jopa 1250 katsojaa päästetään Stadikalle. Vedonlyönti ottelusta on jo käynnissä.

EM-Kisat alkavat

Itse kisat alkavat Suomen kohdalta 12.6.2021 Kööpenhaminassa Tanskaa vastaan.

Suomi kohtaa vieraissa Ensin Venäjän Pietarin Gazprom Arenalla 16.6.2021 ja sen perään 21.6.2021 Suomi – Belgia pelataan samaisella Gazprom Arenalla.

Tästä artikkelista voit lukea enemmän lohkojaoista

Vedonlyönti ja vedonlyöntisivut

Nyt on Huuhkajat nimetty EM-kisoihin ja loppu jää joukkueen, vastustajien ja fanien käsiin. Vedonlyöntisivut ja vedonlyönti yrittävät auttaa kotiin jääviä faneja ja tarjoavat omat hyvät tarjouksensa pelaajille ja pitävät fiilistä kisojen aikana yllä. Kokeile vaikka Rabona, 24Bettle, NetBet, tai monet muut arvostelemamme vedonlyöntisivut.