Valioliigan ottelu, jossa Fulham kohtasi Tottenhamin, päättyi Fulhamille miellyttävään 30 voittoon. Ottelu pelattiin Craven Cottagen kentällä 16. maaliskuuta 2024. Fulhamin odotettiin häviävän ottelun suuresta huolimatta, mutta se voitti murskaavasti.

Ennakko-odotukset olivat todella vahvasti Tottenhamin eduksi, mutta kotijoukkue Fulham onnistui nujertamaan Tottenhamin murskaavasti, sen havitellessa voittoa. Jäikö ottelu näkemättä? Ei hätää. Sen voi katsoa jälkikäteen tallenteena, milloin tahansa. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

 

Ottelun kohokohdat

Fulhamin voittomaalit ovat edenneet seuraavalla tavalla: 42. minuutilla Rodrigo Muniz osui maaliin Antonee Robinsonin syötöstä. 49. minuutilla Saša Lukić teki maalin Timothy Castagnen avustuksella ja 61. minuutilla Rodrigo Muniz onnistui uudelleen.

Maalit tehtiin peliajalla seuraavasti:

 1. 42′ peliminuutilla Fulham siirtyi johtoon 1‒0, maalintekijänä Rodrigo Muniz
 2. 49′ peliminuutilla Fulhamin maali johti tilanteeseen 2‒0, maalintekijänä Saša Lukić
 3. 61′ peliminuutilla Fulham siirtyi jo huimaan johtoon numeroin 3‒0, maalintekijänä Rodrigo Muniz

Keltainen kortti nousi ilmaan neljästi; João Palhinhalle ja Harrison Reedille Fulhamin puolelta, sekä Yves Bissoumalle, Brennan Johnsonille ja Rodrigo Bentancurille Tottenhamin osalta.

Avainsyötöt ja vaihdot

Fulham teki useita vaihtoja ottelun aikana. 64. minuutilla kentältä poistui Rodrigo Muniz ja hänet korvasi Raul Jimenez. Samoin, kentältä poistuivat 72. minuutilla Andreas Pereira, korvattiin Harry Wilsonilla, 81. minuutilla Saša Lukić korvattiin Harrison Reedilla, 82. minuutilla Alex Iwobi korvattiin Bobby Reidilla ja Timothy Castagne korvattiin Kenny Teteella.

Tottenham teki myös vaihtoja: 66. minuutilla kentältä poistuivat Pape Matar Sarr, Yves Bissouma ja James Maddison, heidät korvattiin Timo Wernerilla, Pierre Hojbjergilla ja Rodrigo Bentancurilla. 80. minuutilla Brennan Johnson vaihdettiin Richarlisonin kanssa ja 87. minuutilla Son Heung-Min korvattiin Giovani Lo Celsolla.

Muita huomioita ottelusta

Ottelu oli mielenkiintoinen, sillä Fulham käytti kaikki sallitut vaihdot ja voitti murskaavasti, huolimatta siitä, että heidän voittomahdollisuutensa olivat alussa pienet. Rodrigo Muniz ja Saša Lukić olivat avainpelaajia Fulhamille, sillä Rodrigo Muniz teki kaksi maalia pian kentälle pääsyn jälkeen ja Saša Lukić teki kauden ensimmäisen maalinsa.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Fulham vs Tottenham

 1. Laukaukset 16 vs laukaukset 14
 2. Hallinta 42 % vs hallinta 58 %
 3. Laukaukset maalia kohti 7 vs laukaukset maalia kohti 5
 4. Syötöt 400 vs syötöt 546
 5. Syöttötarkkuus 76 % vs syöttötarkkuus 84 %
 6. Vapaapotkut 9 vs vapaapotkut 10
 7. Keltaiset kortit 2 vs keltaiset kortit 3
 8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 0
 9. Paitsiot 2 vs paitsiot 4
 10. Kulmapotkut 4 vs kulmapotkut 5

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei Tottenham peliä lähes koko ajan. Niin hämmästyttävää kuin tässä ottelussa onkin, niin Tottenhamin syöttötarkkuus ja pelitaktiikka eivät toimineet laisinkaan.

Lopputulos ei ollut se, mitä Tottenhamin valmentaja Ange Postecoglou oli odottanut. Voitto nosti Fulhamin joukkueen moraalia ja he ovat nyt valmiita kohtaamaan uuden haasteen tässä jalkapallokaudessa. Sarjataulukon osalta toteamme seuraavaa. Ottelun myötä Fulham on sijalla 12, 38 pisteellään ja Tottenham sijalla viisi, 53 pisteellään.

 

Tästä löydät tämän ottelun ennakon. Lisäksi löytyy ennakko ja loppuraportti joukkueiden edellisestä kohtaamisesta.