Jalkapallon ystäviä odottaa jännittävä Valioliiga koitos, kun Fulham ja Tottenham kohtaavat Craven Cottagella sunnuntaina 17.3.2024 klo 19.30 Suomen aikaa. Edellisten kymmenen kohtaamisen perusteella Tottenham on ollut niskan päällä kahdeksalla voitolla, Fulhamin juhliessa voittoa vain kerran. Joukkueiden viimeksi kohdatessa Tottenham vei voiton 2‒0. Fulham pelin ennakko on valmiina luettavaksesi.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Viimeisistä kymmenestä kohtaamisesta Fulham on voittanut yhden, kun Tottenhamilla on mennyt kaikki nappiin kahdeksassa ottelussa. Tottenhamin ennustetaan voittavan. Viimeisin kohtaaminen Tottenham vs Fulham pelattiin 23.10.2023, jolloin ottelun loppulukemat olivat 2‒0.

Fulham lähtee otteluun haastajan asemasta. Huolimatta Wolvesille kärsitystä tappiosta viimeisimmässä ottelussaan, joukkue onnistui voittamaan kolme edellistä otteluaan. Vaikka tämänhetkinen sarjasijoitus on 12., 35 pisteellä, Fulhamilla on mahdollisuus parantaa asemiaan sarjataulukossa ottelun myötä.

Fulhamin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒1, Wolves vs Fulham
  2. 3‒0, Fulham vs Brighton
  3. 1‒2, Manchester United vs Fulham
  4. ja 1‒2, Fulham vs Aston Villa
  5. 3‒1, Fulham vs Bournemouth

Tottenham puolestaan luottaa hyvään vireeseen. Joukkue on voittanut neljä edellistä otteluaan ja on tällä hetkellä sarjassa viidentenä 53 pisteellä.

Tottenhamin viisi viimeisintä ottelua

  1. 0‒4, Aston Villa vs Tottenham
  2. 3‒1, Tottenham vs Crystal Palace
  3. X‒X, Chelsea vs Tottenham (TBD)
  4. 1‒2, Tottenham vs Wolves
  5. 2‒1, Tottenham vs Brighton

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Kummallakin joukkueella on omat haasteensa loukkaantumisten ja pelikieltojen suhteen. Valitettavasti tarkkaa tietoa loukkaantuneista tai pelikiellossa olevista pelaajista ei ole saatavilla. Ottelun alla molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta tässä vaiheessa ei ole tarkkaa tietoa pelaajista, jotka ovat varmuudella sivussa ottelusta. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (13.03.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Vierasjoukkue Tottenham lähtee otteluun suosikkina, kuten veikkausprosentitkin 46 % kotivoiton ja 25 % tasapelin todennäköisyydellä kertovat. Voiton tai tasapelin varmistaessaan Tottenham parantaa asemiaan vyöryessään kohti kärkikamppailua. Fulhamille voitto tai tasapeli nostaisi joukkueen kohti keskikastia. Hyökkäävällä pelillä molemmilla joukkueilla on kaikki mahdollisuudet onnistua!

Sääennusteessa ei ole luvassa sadetta, joten olosuhteet ovat suotuisat kenttäpeliä vaativille joukkueille. Kentän vihreälle viitoittaa tuulinen ja kolea keli, sillä lämpötilan ennustetaan olevan vain noin 10 astetta. Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin voittoa Tottenhamille. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen.

 

Lue ihmeessä Fulham pelin ennakko suoraan sivuiltamme.