Ensi viikonlopun Valioliigan ottelusta Fulhamin ja Manchester Unitedin välillä odotetaan tulevan jännittävä kohtaaminen, sillä molemmat joukkueet pyrkivät nousemaan sarjataulukossa omilta sijoituksiltaan huomattavasti ylemmäs. Fulham on sarjataulukossa ennen viikonlopun ottelua sijalla 14, 12 pisteellään, kun taas ManU on sijalla kahdeksan, 15 pisteellään. Ottelu pelataan lauantaina 4.11.2023 klo 14:30 Suomen aikaa Craven Cottagella, Fulhamin kotiareenalla.

Aikaisemmat kohtaamiset

Viimeisten kymmenen joukkueiden välisen ottelun aikana Fulham on hävinnyt otteluista peräti kahdeksan kappaletta ja täten siis Manchester United voittanut nuo kahdeksan. Tasapeliin on päädytty kaksi kertaa. Edellisellä kerralla Manchester United voitti Fulhamin otteluluvuin 2‒1.

 1. 2‒1, Manchester United vs Fulham
 2. 3‒0, Manchester United vs Fulham
 3. 1‒1, Fulham vs Manchester United
 4. 4‒0, Manchester United vs Fulham
 5. 0‒2, Fulham vs Manchester United
 6. 1‒1, Manchester United vs Fulham
 7. 3‒1, Manchester United vs Fulham
 8. 0‒4, Fulham vs Manchester United
 9. 2‒0, Manchester United vs Fulham
 10. 0‒2, Fulham vs Manchester United

Valioliigassa tällä hetkellä 14. sijalla oleva Fulham on tehnyt vaihtelevia tuloksia viidestä viimeisestä ottelustaan: yksi voitto, yksi tasapeli ja kolme tappiota. He tulevat otteluun tasapelin jälkeen Brightonia vastaan.

Fulhamin viisi viimeisintä ottelua

 1. 1‒1, Brighton vs Fulham
 2. 2‒0, Tottenham vs Fulham
 3. 3‒1, Fulham vs Sheffield Utd
 4. 0‒2, Fulham vs Chelsea
 5. 2‒1, Fulham vs Norwich (liigacup)

Manchester United, sarjataulukon kahdeksas, tulee peliin vaihtelevin tuloksin, kahdella voitolla ja kolmella tappiolla, joista yksi oli raskas tappio Manchester Cityä vastaan. Suurmahti ManU on ollut vuosien ajan yksi suosituimmista ja seuratuimmista Valioliiga-joukkueista.

Manchester Unitedin viisi viimeisintä ottelua

 1. 0‒3, Manchester United vs Manchester City
 2. 1‒0, Manchester United vs FC Copenhagen (UEFA Mestareiden liiga)
 3. 1‒2, Sheffield Utd vs Manchester United
 4. 2‒1, Manchester United vs Brentford
 5. 2‒3, Manchester United vs Galatasaray (UEFA Mestareiden liiga)

Loukkaantumiset

Molemmat joukkueet ovat kärsineet loukkaantumisista, jotka voivat vaikuttaa heidän suoritukseensa ottelussa. Lista loukkaantuneista pelaajista näkyy alla.

 1. Fulham ‒ Andrés Pereira, B. de Cordova-Reid
 2. Manchester United ‒ Bruno Fernandes, C. Eriksen

Tiedot loukkaantumisista ja pelikielloista päivittyvät vielä lähempänä otteluajankohtaa. Täydennämme tietoja sivuillamme tarpeen mukaan.

Ottelun ennuste

Molemmat joukkueet pyrkivät parantamaan asemaansa sarjataulukossa. Ottaen huomioon Manchester Unitedin aiemman dominanssin ja Fulhamin vaikeuksissa olevan kokoonpanon, ehkä paras vinkki on lyödä vetoa Manchester Unitedin tuplamahdollisuudesta tasapeliin tai voittoon. Myös B. De Cordova-Reidin maalimahdollisuuksia voisi olla syytä tarkastella, sillä loukkaantumisista huolimatta hän on ollut Fulhamin paras maalintekijä.

Kuten todettua, tällä hetkellä Manchester United on sarjataulukossa 8. sijalla 15 pisteellä, kun taas Fulham on 14. sijalla 12 pisteellä. Tämän ottelun tulos saattaa järisyttää sarjataulukkoa tuntuvasti. Manchester Unitedin voitto voisi nostaa heidät seitsemänneksi, kun taas Fulhamin voitto voisi nostaa heidät jopa sijalle 11. Tuloksesta riippumatta vakuutamme, että ottelu sisältää jännitystä ja molemmilla joukkueilla on pelissä korkeat panokset.

 

Fulham vedonlyöntivinkit voit lukaista suoraan meidän sivuiltamme. Kannattaa myös etsiä pelaamiselle hyvät vedonlyöntisivut, joita tällä kertaa voimme suositella b-Bets Casino vedonlyönti sivustoa