Fulham ottelun ennakko: Lauantaina 21. huhtikuuta 2024 Craven Cottagen stadionilla kello 18:30 (Suomen aikaa) taistelevat Fulham ja Liverpool, joilla on molemmilla paljon pelissä tulevassa Premier League -ottelussa. Tämä on ottelu, jossa molemmille joukkueille kaikki pisteet ovat tärkeitä, kun lähtöasetelmat ovat niin erilaiset.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Fulham ja Liverpool ovat kohdanneet viimeisen kymmenen ottelun aikana, joista Liverpool on vienyt kuusi voittoa, kolme ottelua on päättynyt tasapeliin ja Fulham on napsinut yhden voiton. Viimeisin kohtaaminen päättyi tasapeliin 1‒1 vuonna 2024.

Fulham ei ole viime otteluissaan ollut parhaimmillaan, heidän viidestä viime pelistään kolme on päättynyt tappioon, yksi voittoon ja yksi tasapeliin.

Fulhamin viisi viimeisintä ottelua

  1. 0‒2, West Ham vs Fulham (14.04.2024)
  2. ja 0‒1, Fulham vs Newcastle (06.04.2024)
  3. 3‒1, Nottingham Forest vs Fulham (02.04.2024)
  4. ja 3‒3, Sheffield Utd vs Fulham (30.03.2024)
  5. 3‒0, Fulham vs Tottenham (16.03.2024)

Liverpool on myös ollut vaikeuksissa saada otteluistaan täysiä pisteitä, sillä heidän viidestä viime pelistään on kaksi päättynyt tappioon, kaksi voittoon ja yksi tasapeliin.

Liverpoolin viisi viimeisintä ottelua

  1. 0‒1, Liverpool vs Crystal Palace (14.04.2024)
  2. ja 0‒3, Liverpool vs Atalanta (11.04.2024, UEFA Eurooppa-liiga)
  3. 2‒2, Manchester United vs Liverpool (07.04.2024)
  4. 3‒1, Liverpool vs Sheffield Utd (04.04.2024)
  5. 2‒1, Liverpool vs Brighton (31.03.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Ottelun alla molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta tässä vaiheessa ei ole tarkkaa tietoa pelaajista, jotka ovat varmuudella sivussa ottelusta. Jos tähän otteluun molemmat joukkueet tulevat ilman suurempia loukkaantumisia tai pelikieltoja. Tämä avaa valmentajille mahdollisuuden parhaiden pelaajiensa valitsemiseen ja strategisten ratkaisujen tekemiseen. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (17.04.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Koska Liverpoolin voittoprosentti kotona on 64 %, ja tasapelin todennäköisyys on 19 %, suosittelemme sijoittamaan panoksen joko Liverpoolin voittoon tai tasapeliin. Silti, ottelun lopputulos voi vaikuttaa merkittävästi Valioliigan tilanteeseen, sillä Liverpool taistelee kärkisijasta ja Fulham taas haluaa kohota keskikastista.

Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä varmistaakseen paremman sijoituksen sarjataulukossa. Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin voittoa Liverpoolille. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen. Älä missaa tätä ottelua. Tämä on nähtävä.

 

Fulham ottelun ennakko on meillä aina valmiina ennen otteluita. Lue myös miten kävi edellisessä ottelussa ja ottelun ennakko.