Valioliigan lauantai-illan ottelussa Fulhamin kotistadionilla Craven Cottagella nähtiin vakuuttava esitys, kun kotijoukkue Fulham otti huikean 3-0 voiton Brightonista. Kolme pistettä siivitti Fulhamia sarjataulukossa ylöspäin sijalle 12 Brightonin pitäessä paikkaa hieman ylempänä, sijalla yhdeksän. Fulham vetovihjeet löydät aina sivuiltamme.

 

Kohokohdat ja maalintekijät

Ottelun avausmaali nähtiin 21. minuutilla, kun Fulhamin Wilson iski pallon verkkoon Munizin syötöstä. Toista osumaa ei tarvinnut odottaa kauaa, sillä Muniz pääsi itse maalin makuun 32. minuutilla tällä kertaa Wilsonin tarjoilusta. Lopullisen niitin Brightonin arkkuun iski Traore ottelun lisäminuuteilla De Cordova-Reidin esityöstä. Maali oli Traorelle kauden ensimmäinen.

Vaihdot ja varoitukset

Fulham käytti ottelussa kaikki sallitut vaihdot. Vaihtopenkiltä kentälle pääsivät Willian, Cairney, Broja, maalin iskenyt Traore ja De Cordova-Reid. Myös Brighton vaihtoi kaikki mahdolliset pelaajansa. Ottelussa jaettiin kolme varoitusta, yksi kotijoukkueelle ja kaksi vierasjoukkueelle.

Birghton hallitsi peliä

Erityisen mielenkiintoista on, että Brighton hallitsi palloa 71 prosentin hallinnalla, mutta maalinteossa oli selkeitä haasteita. Ottelun laukaukset päättyivät 5-5. Punaisia kortteja ei jaettu, mutta keltaisia kortteja nähtiin 3, joista yksi meni Fulhamille. Brighton voitti ottelussa myös kulmapotkut luvuin 2-6.

 

Muista aina käydä lukemassa ennakkoon Fulham vetovihjeet muiden pelien vetovihjeiden mukana. Tutustu myös tästä ottelusta tekemäämme ennakkoon. Lue myös joukkueiden edellisestä ottelusta ja katso myös ennakko kyseisestä ottelusta.