Tuleva Valioliigan kamppailu kiinnittää katseet Evertonin ja West Hamin välille Goodison Parkille lauantaina 2. maaliskuuta. Ottelu alkaa kello 17:00 Suomen aikaa. Tuleva ottelu tarjoaa jännittävän taiston, jossa molemmat joukkueet hakevat tärkeitä pisteitä sarjasijoituksiensa parantamiseksi. Tässä artikkelissa vetovinkki Everton peliin.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Tätä ottelua ei kannata jättää väliin mistään hinnasta. Jos näin kuitenkin käy, voi ottelua katsoa jälkikäteen tallenteena. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Kymmeneen viimeiseen kohtaamiseen Everton on napsinut viisi voittoa, West Ham neljä ja yksi ottelu on päättynyt tasan. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat lokakuussa West Hamin kotikentällä ja silloin Everton vei voiton 0–1.

Evertonilla on edessään taistelu sarjasijoitusten parantamiseksi. Joukkue ei ole hävinnyt kolmeen edelliseen kotipeliin, viimeisimmät viisi ottelua ovat päättyneet kaksi tasapeliin, kaksi tappioon ja yhteen voittoon.

Evertonin viisi viimeisintä ottelua

  1. 1‒1, Brighton vs Everton (24.02.2024)
  2. ja 1‒1, Everton vs Crystal Palace (19.02.2024)
  3. 2‒0, Manchester City vs Everton (10.02.2024)
  4. ja 2‒2, Everton vs Tottenham (03.02.2024)
  5. 0‒0, Fulham vs Everton (30.01.2024)

West Ham on puolestaan peräti kahdeksannelle sijalle sarjataulukossa 39 pisteellä, mutta joukkueen viimeaikaiset esitykset eivät ole olleet vakuuttavia. Mukaan mahtuu kuitenkin 4–2 voitto Brentfordista.

West Hamin viisi viimeisintä ottelua

  1. 4‒2, West Ham vs Brentford (26.02.2024)
  2. 2‒0, Nottingham Forest vs West Ham (17.02.2024)
  3. 0‒6, West Ham vs Arsenal (11.02.2024)
  4. 3‒0, Manchester United vs West Ham (04.02.2024)
  5. 1‒1, West Ham vs Bournemouth (01.02.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (27.02.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Jos katsoo tämänhetkisiä sarjasijoituksia, West Hamin uskotaan vievän voiton tai ottelun päättyvän tasapeliin. Evertonin voittaessa, se kohentaa asemiaan, mutta putoamispeikko huhuilee pelaajia pukukopissa. Ottelun voittaja vie lopputuloksen mukana myös tärkeät pisteet, nykytilanteessa Evertonilla on 25 pistettä ja West Hamilla 39.

Kun otetaan huomioon Evertonin vaikuttava suorituskyky viimeaikaisissa otteluissa ja West Hamin epätasainen menestys, hyvä vedonlyöntivinkki olisi lyödä vetoa tuplamahdollisuudesta: joko ottelu päättyy tasapeliin tai Everton voittaa.

Ennusteen mukaan Evertonin voiton todennäköisyys on 47 % ja tasapelin 27 %, kun taas West Hamilla on vain 26 % mahdollisuus voittaa. Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin voittoa Evertonille. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen.

 

Löydä aina meiltä vetovinkki Everton peliin reilusti ennen ottelua. Lue myös tämän pelin joukkueiden edellisestä kohtaamisesta ja pelin ennakosta.