Tulevassa Valioliigan ottelussa nähdään keskikastin kamppailu, kun Everton isännöi Crystal Palacea Goodison Parkilla. Jännittävä kamppailu käydään maanantaina 19.02.2024 kello 22:00 Suomen aikaa. Kyseessä on merkittävä ottelu molemmille joukkueille taistelussa keskikastin vallasta. Tässä artikkelissa esittelemme vetovinkit Everton peleihin ja nimenomaan tähän otteluun.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Viimeisten kymmenen kohtaamisen perusteella Everton vs Crystal Palace -taistoissa voitot ovat jakautuneet seuraavasti: Evertonille viisi voittoa, Crystal Palacelle kaksi voittoa ja kolme tasapeliä. Joukkueiden viimeisin yhteenotto oli Evertonin juhlaa heidän voittaneessaan tiukasti otteluluvuin 10.

Evertonilla on ollut vaikeuksia löytää voitokasta peliä viime otteluissa. Viidestä viime ottelusta tilille on tullut vain yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Crystal Palacen viime ottelut ovat olleet myös haastavia, mutta he ovat onnistuneet keräämään yhden voiton, mutta kolme tappiota tunkee painamaan joukkuetta alaspäin.

Evertonin viisi viimeisintä ottelua

  1. 20, Manchester City vs Everton (10.02.2024)
  2. ja 22, Everton vs Tottenham (03.02.2024)
  3. 00, Fulham vs Everton (30.01.2024)
  4. 12, Everton vs Luton (27.01.2024, FA Cup)
  5. ja 10, Everton vs Crystal Palace (17.01.2024, FA Cup)

Crystal Palacen viisi viimeisintä ottelua

  1. 13, Crystal Palace vs Chelsea (12.02.2024)
  2. 41, Brighton vs Crystal Palace (03.02.2024)
  3. 32, Crystal Palace vs Sheffield Utd (30.01.2024)
  4. 50, Arsenal vs Crystal Palace (20.01.2024)
  5. 10, Everton vs Crystal Palace (17.01.2024, FA Cup)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä. Tämä ottelua ympäröivä jännitys tekee siitä kaikkien jalkapallon ystävien kannalta pakollisen katselukohteen, joten joka nokka ruudun ääreen, kun aloituspotku potkaistaan perjantaina.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Loukkaantumistilanne ja pelikiellot ovat merkittävä osa ottelun ennakkotunnelmia, mutta valitettavasti näitä ei ole toimitettu ennakkodataan. Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen.

Artikkelin kirjoitushetkellä (16.02.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Tällä hetkellä Evertonin sijoitus sarjataulukossa on huolettava, vain yhdeksästoista, mutta Crystal Palace ei ole paljoa edellä sijalla viisitoista. Peli voi olla ratkaiseva molemmille joukkueille, Everton tarvitsee voiton noustakseen pois putoajan paikalta, kun taas Crystal Palacen olisi hyvä vahvistaa asemiaan keskikastissa. Otteluennusteetkin ovat hieman Evertonille suotuisammat, joten kannattaa harkita tuplaveikkausta Evertonin voiton tai tasapelin puolesta.

Ennusteen mukaan Evertonin voiton todennäköisyys on 56 % ja tasapelin 26 %, kun taas Crystal Palacella on vain 16 % mahdollisuus voittaa. Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin voittoa Evertonille. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen.

 

Vetovinkit Everton peleihin löydät kätevästi sivuiltamme aina tuoreena.