EM-Jalkapallo välierät 2021. Vedonlyöntisivustot tarjoavat varman Englanti voiton ja tiukan Italian voiton. Jalkapallo vedonlyönti tipsit.

EM-kisat ovat edenneet vaiheeseen, jossa on jäljellä enää 4 joukkuetta. Viikonloppuna käytiin välierät, eli neljä eri ottelua. Voittajat näistä ottelupareista jatkavat nyt kahdessa ottelussa. Kaikki loputkin ottelut esitetään YLE2:lla, kuten kaikki aikaisemmatkin ja luvassa on myös studiot molempiin otteluihin. Näiden otteluiden lisäksi finaalit pelataan Englannin futispyhätössä Wembleyllä sunnuntaina 11.7. EM-Jalkapallo välierät 2021 ovat käynnissä. Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat sinulle varman Englanti voiton ja tiukan voiton Italialle. Jalkapallo vedonlyönti tipsit jaossa nyt täällä.

Statistiikkaa

Tähän mennessä kisoja on pelattu 48 ottelua turnauksessa pelattavista 51 ottelusta. Jäljellä olevat ottelut ovat kaksi välieräottelua ja loppuottelu. Nämä kaikki loput ottelut pelataan Englannissa Wembleyllä. Tähän mennessä kisoissa on tehty 135 maalia, joka tarkoittaa 2,82 maalia per ottelu. Maalia kohti on tarvinnut pelata 32 minuuttia. Maaleja on kisoissa tehnyt eniten Espanja 12 maalia ja jaetulla 2. sijalla tulevat Italia ja Tanska 11 tehdyllä maalillaan. Pallon hallinnassa aivan omilla luvuillaan kisoissa on ollut Espanja, jonka pallonhallinta on ollut peräti 67,2% ja toisena kaukana perässä tulee Saksa 59,3%:lla. Maalinteko yrityksissä ainoa yli sadan päässyt on Italia 101 yrityksellä. Kakkosena ja kolmosena löytyvät kaksi muuta jatkajaa eli Espanja 95 yritystä ja Tanska 90 yritystä.

EM 2020 Puolivälierät

Viikonloppuna pelattiin neljä ottelua, perjantaina kaksi ja lauantaina kaksi. Tässä esittelemme ohuesti edelliset ottelut.

Perjantain puolivälierät

Perjantain ensimmäinen ottelu oli Sveitsi vastaan Espanja. Espanja oli ottelussa vahva ennakkosuosikki, mutta itse peli ei ollutkaan lopuksi Espanjan hallintaa. Sveitsi vastasi ottelun molemmista maaleista, kun näiden kisojen kiistaton surullisen kuuluisa maalikuninkuuden voittaja Oma maali rankaisi Sveitsiä jo 8:lla minuutilla. Maali merkattiin Zakarian nimiin. Kavennuksen Sveitsille teki Liverpoolin luottovaihtomies Xherdan Shaqiri. Jatkoajalla ei ratkaisua saatu ja Espanja selvisi jatkoon erittäin heikko tasoisen rankkarikilpailun jälkeen.

Perjantain toisessa ottelussa Italia laittoi toisen kovan, eli Belgian lauluun 2-1 voitollaan. Ottelu tullaan muistamaan Italian Ciro Immobilen loukkaantuminen ja ihmeparantuminen. Belgian pelaaja hipaisi Ciroa rankkarialueella ja Ciro kaatui maahan “äärettömistä kivuista” kärsien. Mutta Italia teki hetken kuluttua maalin ja Ciro parantui välittömästi ja juoksi onnittelemaan joukkuekavereitaan. Tällainen käytös rumentaa koko lajin ja siitä pitäisi saada ankarat rangaistukset vaikka jälkikäteen tarkistuksella.

Lauantain puolivälierät

Lauantaina varmistui skandinaavista väriä välieriin, kun Tanska kaatoi Tshekin 2-1. Tanska näytti juoksevan voittoon 2-0 johdollaan ensimmäisellä puoliajalla. Tanskan maaleista vastasivat Thomas Deleney ja Kasper Dolberg. Tshekki laittoi kirivaihteen päälle toisessa erässä ja kavensi Patrik Schickin maalilla. Enempää maaleja ei kuitenkaan saavutettu ja näinollen Suomen lohkossa EM-urakkansa aloittanut Tanska jatkoon.

Lauantain myöhäis ottelussa Englanti selvitti helposti paikkansa jatkoon Ukrainan kustannuksella. Englanti pääsi suvereenisti jatkoon 4-0 voitollaan, kuten vedonlyöntisivustot olivat ennustaneet. Maaleista vastasivat Harry Kane kahdella maalillaan, Harry Maguire ja Liverpoolin kippari Jordan Henderson uransa ensimmäisellä maajoukkuemaalillaan.

Italia – Espanja

Tiistai 6.7.2021 kello 22:00

Italian ja Espanjan kohtaamisesta vedonlyöntisivustot ovat antaneet liikuttavan yhtenäiset kertoimet. Italia on selkeästi suosikki, mutta Espanjan vire ja mahdollisuudet on myös huomioitu. Italia menetti viime ottelussa laitapuolustaja Leonardo Spinazzolan, joka varmasti tuntuu hieman puolustuksen nopeudessa. Italialla on kuitenkin naurettavan pitkä tappiottomien otteluiden sarja, joten jo pelkästään sen nojalla se lienee suosikki.

Ennakoidut kokoonpanot:

Italia: Donnarumma; Florenzi, Bonucci, Chiellini, Emerson; Barella, Jorginho, Verratti; Chiesa, Immobile, Insigne
Ulkona: Spinazzola (akilesjänne)

Espanja: Unai Simón; Azpilicueta, García, Laporte, Alba; Koke, Busquets, Pedri; Moreno, Morata, Olmo
Ulkona: Sarabia

Italia - Espanja

Italia - Espanja1X2
888sport logo888SPORT2,403,153,10
22BET2,503,113,02


Englanti – Tanska

Keskiviikko 7.7.2021 kello 22:00

Pohjoisessa parissa Englannilla on ottelussa ääretön etulyöntiasema. Ottelu pelataan Englannin kotikentällä Wembleyllä ja ennakkotietojen mukaan n. 60.000 hurmioituneen kotifanin edessä. Englannissa on meneillään hurja boomi ja se vahvistaa myös joukkueen tekemistä. Tanska on sitä vastoin ylittänyt ennakko odotukset ja on kasvanut yhtenäiseksi nipuksi valitettavan sairaskohtauksen jälkeen. Kaikki vedonlyöntisivustot ovat laskeneet Englannin vahvaksi voittajaksi, joten hyvä vedonlyönti vinkki tähän kohteeseen voisi olla tasuri tai Tanskan voitto.

Ennakoidut kokoonpanot:

Tanska: Schmeichel; Christensen, Kjær, Vestergaard; Stryger, Højbjerg, Delaney, Mæhle; Braithwaite, Dolberg, Damsgaard

Englanti: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Phillips, Rice; Sancho/Saka, Mount, Sterling; Kane

Englanti - Tanska

Englanti - Tanska1X2
888sport logo888SPORT1,703,555,30
22BET1,703,585,35

Vedonlyönti tipsit

EM-Jalkapallo välierät 2021. Vedonlyöntisivustot tarjoavat varman Englanti voiton ja tiukan Italian voiton. Jalkapallo vedonlyönti tipsit.