Jalkapallo Euro 2020. Kisat pelataan 2021 ja vedonlyöntisivut, sekä nettikasinot odottavat tätä. Vedonlyönti ja vetovihjeet alkavat pian.

EM-kisat alkavat olemaan loppusuoralla ja 8 viimeistä joukkuetta ovat jäljellä. Hyvin erikoiset ja ennalta arvaamattomat kisat ovat huipentumassa ja EM-jalkapallo 2021 puolivälierät ovat alkamassa ja vedonlyöntisivut kiittävät. Nämä kisat kuten kaikki aikaisemmatkin kisat aiheuttavat suuren vedonlyönti buumin ja niin todella tälläkin kertaa. Vedonlyönti on helpompaa ja nopeampaa kuin ikinä ennen ja kohteista on suorastaan runsauden pulaa. Kaikki vedonlyöntisivut ovat satsanneet kisoihin ja se todellakin näkyy ja tuntuu. UEFA tarjoaa myös viihdettä, tunteita ja tapahtumia jälleen urakalla, vaikka terveysviranomaiset ovat samaan aikaa yrittäneet saada otteluita pelattaviksi tyhjille katsomoille. Mutta olkaamme rehellisiä, ottelut eivät näytä miltään ilman katsojia!

Mitä tähän mennessä on tapahtunut?

Turnaus on siinä vaiheessa että pelejä on ehditty pelata 44 kappaletta ja niitä tullaan vielä pelaamaan 7 kappaletta. Pelejä koko turnauksessa on 51 kappaletta, joka on aika huima määrä näin lyhyessä ajassa, joten turnaus on vedetty erittäin tiiviillä tahdilla. Maaleja turnauksessa on tähän mennessä tehty 123, joka on keskiarvolta 2,8 maalia per ottelu. Se mikä on katsojan kannalta mukavaa on että maalihanat ovat auenneet ja maaleja on alettu tekemään, varsinkin tässä vaiheessa, kun pelien panokset ovat kasvaneet.

Suomen taival (muistin virkistämiseksi)

Ehkä vielä ei ole oikea paikka vetää loppujohtopäätöksiä Suomen historiallisista kisoista. Mutta ihan nopeasti mainittakoon että Suomi pelasi EM-jalkapallo 2021 kisoissa 3 ottelua, joista se voitti yhden.

Tanska – Suomi 0 – 1

Tämä ottelu muistetaan Tanskan Christian Eriksenin sydän kohtauksesta ja tästä johtuneesta usean tunnin tauosta ottelussa. Tämän lisäksi Suomalaiset muistavat ottelun Suomen kaikkien aikojen ensimmäisestä Arvoturnaus otteluna ja voittona. Suomi teki ottelussa myös kisahistoriaa, kun Joel Pohjanpalo teki komean puskumaalinsa ottelun ainoasta Suomen tilanteesta.

Suomi – Venäjä 0 – 1

Tästä ottelusta jäi niin paljon jossiteltavaa Suomalaisille. Aivan liian paljon. Joel Pohjanpalo teki jälleen avausmaalin, joka hylättiin hetken kuluttua niukkaakin niukempana paitsiona. Mikäli tämä maali olisi hyväksytty, olisi ollut hyvinkin mahdollista että se olisi riittänyt voittoon tai vähintään tasapeliin, joka olisi vienyt Suomen jatkopeleihin.

Suomi – Belgia 0 – 2

Tässä ottelussa Suomella ei ollut mitään sanaa. Koko joukkue keskittyi maailman ykköstä vastaan vain puolustamiseen, eikä hyökkäyksiin ollut enää mitään rahkeita. Ottelu ei jättänyt mitään sijaa jossittelulle, parempi voitti. Ottelun ennakko

Tanska voitto ei riittänyt lopulta Suomelle jatkopeleihin ja pettymys oli suuri niin joukkueen, kuin fanien parissa. Venäjä ottelusta olisi pitänyt se piste ottaa. Näin päättyi palanen Suomen jalkapallo historiaa. Jatkoa haemme heti MM-karsinnoista.

Jatko-ohjelma

Ilomme on esitellä puolivälierien mahtavat otteluparit, joissa allekirjoittaneen iloksi löytyy Skandinaavista väriä. Nopeasti kerromme jokaisen joukkueen edellisen pudotuspeliottelun tuloksen.

2.7.2021 Sveitsi – Espanja kello 19:00

Molemmat joukkueet pelasivat runsasmaaliset ottelut päästäkseen pudotuspeleissä eteenpäin. Espanja kaatoi rajusti pyristelleen Kroatian jatkoajan kahdella maalilla 3-5 ja. Sveitsi teki ehkä kisojen suurimman yllätyksen tähän mennessä, kun se kaatoi runsasmaalisen ottelun jälkeen Ranskan rankkareilla.

2.7.2021 Belgia – Italia kello 22:00

Belgia kaatoi Portugalin 1-0 tasaisessa väännössä ja Ronaldolla meni tappio ottelun jälkeen tunteisiin. Italia puolestaan oli oman ottelunsa suursuosikki, mutta Itävalta pani pahasti kampoihin ja oli ratkaista ottelun jo varsinaisella peliajalla. Italia kuitenkin voitti draamaa täynnä olleen ottelun jatkoajalla tekemillään kahdella maalilla. Ottelu lopuksi Italialle 2-1 ja kaikki maalit tosiaan jatkoajalla.

3.7.2021 Tshekki – Tanska kello 19:00

Tshekki pääsi jatkoon rajusti flopanneen Hollannin kustannuksella 2-0 päättyneessä ottelussa. Ottelu ratkesi Hollannin Matthijs De Lightin typerään kädellä pelaamiseen ja siitä tulleeseen ulosajoon. Tanska antoi Tsunami varoituksen kaatamalla Walesin puhtaasti 4-0. Ottelu oli käytännössä ohi jo toisen erän alussa Walesin puolustuksen sähläilyjen johdosta.

3.7.2021 Ukraina – Englanti kello 22:00

Englanti maksoi vanhoja kalavelkoja Saksalle ja voitti ottelun 2-0 Raheem Sterlingin ja Harry Kanen maaleilla. Kuvaavaa oli että Saksan Thomas Müller pääsi läpiajoon, mutta sijoitti ohi maalin. Loppuiko hänen maajoukkue ura nöyryyttävään vaihtoon ottoon? Vedonlyönti kertoimet paluuseen lienevät korkeat. Ruotsi ja Ukraina ratkaisivat viimeisen joukkueen puolivälieriin. Kohtuu tasainen peli päätyi jatkoajalle 1 – 1 tilanteessa ja peliä sävytti vahvasti molempien puolien puolustuspelaaminen ja virheiden välttely sekä Ruotsin punainen kortti jatkoajan alussa. Ylivoimalla pelannut Ukraina onnistui tekemään hienon puskumaalin jatkoajan lopuksi, joka riitti viemään Ukrainan jatkoon.

Miten jatkuu puolivälierien jälkeen?

Kun kyseiset ottelut on pelattu, niin vain 4 parasta joukkuetta on jäljellä ja alla näet loppujen otteluiden jatko-ohjelman.

Välierät

6.7.2021 kello 22:00

7.7.2021 kello 22:00

LOPPUOTTELU

11.7.2021 kello 22:00

EM-jalkapallo 2021 puolivälierät ja otteluparit ovat selvillä. Vedonlyönti pareista on alkanut ja vedonlyöntisivut ovat alkaneet antamaan otteluihin kertoimia. Tässä esittelemme muutaman sivuston pää kertoimet kyseisiin otteluihin.

Sveitsi - Espanja

SVEITSI - ESPANJA1X2
888sport logo888SPORT5,303,751,667
22BET5,253,681,688

Belgia - Italia

BELGIA - ITALIA1X2
888sport logo888SPORT3,353,102,375
22BET3,283,072,365

Tsekki - Tanska

TSEKKI - TANSKA1X2
888sport logo888SPORT3,853,202,05
22BET43,222,03