Crystal Palace ottelun lopputulos: Ottelun Crystal Palace vastaan West Ham lopputulos oli 5‒2. Tämä oli osoitus hyökkäysvoittoisesta jalkapalloilusta Selhurst Parkissa. Ottelu pelattiin 21.04.2024. Peli säilyi jännittävänä loppuun asti, ja maaleja riitti molemmille joukkueille.

Ennakko-odotukset tähän Valioliiga otteluun olivat hieman enemmän West Hamin eduksi, sillä West Ham on pitänyt yllä korkeampaa sijoitusta sarjataulukossa tämän kauden ajan. West Ham onnistui antamaan hyvän vastuksen Crystal Palacelle, sen havitellessa murskavoittoa. Jäikö ottelu näkemättä? Ei hätää. Sen voi katsoa tallenteena vielä myöhemminkin. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

 

Ottelun kulku

Pelin avausmaalin teki jo seitsemän minuutin kuluttua ottelun alkamisesta Crystal Palacen Michael Olise, Joachim Andersenin syötöstä. Crystal Palacen 16. peliminuutilla tekemän maalin myötä Eberechi Eze vei joukkueensa jo 2‒0 johtoon. 20. minuutilla West Hamin Emerson ohjasi pallon omaan maaliin.

Ottelun 31. peliminuutilla Crystal Palacen Jean-Philippe Mateta, Michael Olisen syötöstä, ja 40. minuutilla West Hamin Michail Antonio, Tomáš Součekin syötöstä tekivät kumpikin maalin joukkueilleen. Jean-Philippe Matetan toisen maalin syötti Eberechi Eze 64. minuutilla. Viimeisen maalin teki Crystal Palacen Dean Henderson 89. minuutin kohdalla ja tämä maali oli oma maali.

Vaihdot ja varoitukset

Crystal Palace teki ottelussa useita vahvistuksia vaihtamalla kentälle N. Ahamadan, J. Ayewin, O. Edouardin, J. Riedewaldin ja J. Schluppin. West Ham teki myös omat vaihtonsa ottamalla kentälle B. Johnsonin, A. Cresswellin, D. Ingsin, K. Phillipsin ja M. Cornetin. Vahvistukset osoittautuivat tarpeellisiksi, sitä todistaa myös useat keltaiset kortit, joita jaettiin molemmille joukkueille.

Muita huomioita ottelusta

Ottelun tilastoja tarkasteltaessa huomataan, että Crystal Palace hallitsi kenttää 62 % ajasta, ja joukkueen laukaukset maalia kohti olivat 7 West Hamin 1 vastaan. Kaiken lisäksi Crystal Palacen osumatarkkuus syöttöihin oli 85 % West Hamin 80 % vastaan.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Crystal Palace vs West Ham

  1. Laukaukset 18 vs laukaukset 4
  2. Hallinta 62 % vs hallinta 38 %
  3. Laukaukset maalia kohti 7 vs laukaukset maalia kohti 1
  4. Syötöt 638 vs syötöt 402
  5. Syöttötarkkuus 84 % vs syöttötarkkuus 80 %
  6. Vapaapotkut 9 vs vapaapotkut 9
  7. Keltaiset kortit 3 vs keltaiset kortit 2
  8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 0
  9. Paitsiot 0 vs paitsiot 5
  10. Kulmapotkut 4 vs kulmapotkut 0

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei Crystal Palace peliä lähes koko ajan. Sarjataulukon osalta toteamme seuraavaa. Ottelun myötä Crystal Palace on sijalla 14, 36 pisteellään ja West Ham sijalla kahdeksan, 48 pisteellään.

Odotetut maalit -tilasto näytti 2.47 Crystal Palacen hyväksi ja West Hamin vastaava luku oli 1.27. Kyseessä oli todellakin vauhdikas ja maalirikas ottelu, josta maalien lisäksi ei puuttunut dramaattisia tilanteita tai jännitystä. Sosiaalisen median kanavista löytyy lisää yksityiskohtia tästä ottelusta.

 

Crystal Palace ottelun lopputulos oli yllättävän suurilukuinen.

Lue myös kirjoittamamme ennakko ottelusta.