Erinomainen suoritus Crystal Palacelta johti lopulta 30 voittoon Burnleysta Valioliiga-kierroksen ottelussa Selhurst Parkilla. Toisella puoliajalla auki revähtäneessä ottelussa Crystal Palacen maalintekijöinä kunnostautuivat Chris Richards, Jordan Ayew, sekä Jean-Philippe Mateta, joka viimeisteli maalinsa rangaistuspotkusta. Ottelu oli täynnä dramaattisia käänteitä aina punaisista korteista hylättyyn maaliin asti. Vetovinkit Crystal Palace peliin löydät aina ennen ottelua sivuiltamme. 

Ennakko-odotukset olivat Crystal Palacen eduksi, ja kotijoukkue onnistuikin pitämään pintansa koko ottelun ajan. Se teki huikean määrän maaleja ja jätti Burnleyn nuolemaan näppejään tällä kertaa ottelun maalittoman lopputuloksen kera. Jäikö ottelu näkemättä? Ei hätää, sen voi katsoa vielä myöhemminkin tallenteena. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

 

Ottelun tehokkain hetki

Chris Richardsin avausmaali 68. peliminuutilla loi kimmokkeen Crystal Palacen tehokkaalle jaksolle, jolloin joukkue teki kolme maalia vain 11 minuutissa. Maalin syöttäjänä toimi Jordan Ayew, joka myös upotti toisen maalin vain kolme minuuttia myöhemmin. Tuo maali oli Ayewin taidonnäyte vain 19 minuuttia hänen kentälle saapumisensa jälkeen.

Maalit tehtiin peliajalla seuraavasti:

 1. 68′ peliminuutilla Crystal Palace siirtyi johtoon 1‒0, maalintekijänä Chris Richards
 2. 71′ peliminuutilla Crystal Palacen maali johti tilanteeseen 2‒0, maalintekijänä Jordan Ayew
 3. 79′ (R) peliminuutilla Crystal Palace siirtyi jo huimaan johtoon numeroin 3‒0, maalintekijänä Jean-Philippe Mateta

Burnleyn päivästä teki entistäkin synkemmän Josh Brownhillin saama punainen kortti 35. minuutilla. Tilanne jätti Burnleyn pelaamaan vajaalla ja lopulta myös häviämään ottelun. Myöhemmin ottelussa Burnley kärsi lisää takaiskuja kun David Datro Fofanan maali hylättiin paitsion vuoksi VAR-tarkistuksen jälkeen 87. minuutilla.

Burnleyn vaikea jakso

Ottelun lopputulos jatkaa Burnleyn synkkää putkea, jossa joukkue on hävinnyt nyt kolme peliä peräkkäin. Vierassaldo ei ole myöskään mitenkään mairitteleva, sillä neljä viimeistä vierasottelua ovat päättyneet tappioon. Tämän hetken trendillä vieraskentillä haasteet näyttävät ylitsepääsemättömiltä.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Crystal Palace vs Burnley

 1. Laukaukset 15 vs laukaukset 2
 2. Hallinta 56 % vs hallinta 44 %
 3. Laukaukset maalia kohti 6 vs laukaukset maalia kohti 0
 4. Syötöt 477 vs syötöt 393
 5. Syöttötarkkuus 79 % vs syöttötarkkuus 71 %
 6. Vapaapotkut 8 vs vapaapotkut 14
 7. Keltaiset kortit 3 vs keltaiset kortit 1
 8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 1
 9. Paitsiot 6 vs paitsiot 2
 10. Kulmapotkut 12 vs kulmapotkut 3

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei Crystal Palace peliä koko ajan. Burnely yritti kaikkensa, mutta se ei riittänyt tällä kertaa. Olisi pitänyt tehdä vieläkin enemmän. Vaihdot eivät olleet onnistuneita eikä pelitaktiikka toiminut, kuten ennen ottelua saatettiin odottaa.

Sarjataulukon osalta toteamme seuraavaa. Ottelun myötä Crystal Palace on sijalla 13, 28 pisteellään ja Burnley sijalla 19, 13 pisteellään. Kuten historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen.

 

Mikäli vedonlyönti kiinnostaa jatkossa niin muista lukea Vetovinkit Crystal Palace peliin meidän sivuiltamme. Tutustu myös joukkueiden edelliseen kohtaamiseen ja lue ennakko ja lopputulos.