Tulevana perjantaina, 23. helmikuuta 2024 klo 23 Suomen aikaa, piti olla luvassa tiukka ottelu, kun Chelsean oli määrä kohdata Tottenham kotikentällään Stamford Bridgellä. Ottelu on kuitenkin siirretty toiseen ajankohtaan (TBD), jota ei vielä valitettavasti tiedetä. Kun ottelu tulee toteutumaan, se tarjoaa jännittävän näkymän kahden tiukasti Valioliigan kärkisijoja kärkkyvän joukkueen kohtaamisesta.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Älä missaa ottelua, kun se vihdoin järjestetään. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta. Suoran lähetyksen kyytipojaksi kannattaa aina käydä lukasemassa vetovinkit Chelsea peleihin suoraan sivuiltamme.

Aiemmat kohtaamiset

Chelsean ja Tottenhamin edellisten kymmenen kohtaamisen perusteella Chelsea on vahvempi. Viimeisten kymmenen kohtaamisen aikana Chelsea on ollut voitokkaampi, keräten kuusi voittoa. Tottenham on päätynyt voitolle vain kerran, ja kolme ottelua ovat päättyneet tasatulokseen. Viimeksi joukkueet kohtasivat marraskuussa 2023, jolloin Chelsea kaatoi Tottenhamin maalein 4-1.

Niin Chelsea kuin Tottenhamkin ovat viimeisen viiden ottelunsa aikana näyttäneet kyntensä. Chelsea on saavuttanut kaksi voittoa, tasapelin ja kaksi tappiota, kun taas Tottenham on voittanut kahdesti, hävinnyt kahdesti ja pelannut kerran tasapeliin. Erityisesti Tottenhamin häviö Manchester Citylle FA Cupin pelissä saattaa vaikuttaa joukkueen moraaliin.

Chelsean viisi viimeisintä ottelua

  1. 1‒1, Manchester City vs Chelsea (17.02.2024)
  2. ja 1‒3, Crystal Palace vs Chelsea (12.02.2024)
  3. 1‒3, Aston Villa vs Chelsea (07.02.2024, FA Cup)
  4. 2‒4, Chelsea vs Wolves (04.02.2024)
  5. 4‒1, Liverpool vs Chelsea (31.01.2024)

Tottenhamin viimeiset 5 ottelua

  1. 1‒2, Tottenham vs Wolves (17.02.2024)
  2. 2‒1, Tottenham vs Brighton (10.02.2024)
  3. ja 2‒2, Everton vs Tottenham (03.02.2024)
  4. 3‒2, Tottenham vs Brentford (31.01.2024)
  5. 0‒1, Tottenham vs Manchester City (26.01.2024, FA Cup)

Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin voittoa Tottenhamille. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen.

Joukkueiden loukkaantumiset ja pelikiellot

Molemmat joukkueet ovat kärsineet loukkaantumisista ja pelikielloista kauden mittaan. Loukkaantumiset ja pelikiellot voivat vaikuttaa jopa ratkaisevasti ottelun lopputulokseen, ja fanien on syytä kiinnittää huomiota kokoonpanojen muutoksiin.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (20.02.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Vedonlyöntiä harkitessa, kotivoiton tai tasapelin todennäköisyys on noin 45 %, kun taas vierasvoiton todennäköisyys on ainoastaan 10 %. Valioliigan sarjataulukon mukaan, Chelsea on tällä hetkellä sijalla 10, keräten 35 pistettä, kun taas Tottenham on sijalla viisi, 47 pisteellä. Ottelun lopputuloksen myötä sijoitukset voivat kuitenkin muuttua.

Sääolosuhteet olisivat suosineet ottelua

Ottelu olisi pelattu aiemmalla toteutusajankohdallaan ilman sateen uhkaa, sillä sääennuste lupaa selkeää, 5 asteen lämpötilaa ilman sateita. Tällainen sääolo suosii hyvää ja viihdyttävää jalkapalloa, joten sekä joukkueet että katsojat pääsevät nauttimaan ottelusta kuivissa olosuhteissa. Hyvät olosuhteet voivat siten tuoda otteluun lisäjännitystä.

 

Kun Valioliiga kiinnostaa niin käy ihmeessä lukemassa vetovinkit Chelsea peleihin suoraan sivuiltamme. Aina tuoreena uutta sisältöä lukijoiden iloksi.