Katsojille tarjottiin hyvää viihdettä perjantaina Chelsean kotikentällä. Chelsea voitti Sheffield Unitedin kotiottelussaan 2‒0 perjantaina 15.12.2023 pelatussa ottelussa. Kyseessä olivat joukkueen 10. ja 4. pelit tämän kauden aikana. Chelsea esitteli jälleen dynaamisen 4-2-3-1 kokoonpanonsa, toisin kuin vastustajansa, Sheffield United, joka on vaihdellut enemmän kokoonpanojaan.

Ottelu nousi otsikoihin Cole Palmerin ja Nicolas Jacksonin maaleilla, jotka syntyivät molemmat alle tunnin peliajasta. Chelsea on voittanut kolme viimeistä kohtaamista Sheffield Utd:ta vastaan. Ennakko-odotukset olivat Chelsean eduksi, mutta vierasjoukkue onnistui antamaan hyvän vastuksen Chelsealle illan ottelussa. Valioliiga Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

 

Ottelun kulku

Cole Palmer ja Nicolas Jackson loistivat maalinteossa vain minuutteja kentälle saapumisensa jälkeen. Chelsea hallitsi ottelua 78 %:n pallonhallinnalla ja maalitehtailun aloitti Cole Palmer ottelu 54. peliminuutilla. Syötön tarjoili Raheem Sterling.

Seitsemän minuuttia myöhemmin, 61′ minuutilla, Nicolas Jackson iski toisen maalin Cole Palmerin syötöstä. Joukkue vahvisti entisestään voittoputkeaan, kasvattaen voittoputkeaan kolmen ottelun mittaiseksi Sheffield Unitedia vastaan.

Maalit tehtiin peliajalla seuraavasti:

 1. 54′ peliminuutilla Brentford siirtyi johtoon 1‒0, maalintekijänä Cole Palmer
 2. 61′ peliminuutilla Brentfordin maali johti tilanteeseen 2‒0, maalintekijänä Nicolas Palmer

Ottelussa nähtiin useita vaihtoja molempien joukkueiden toimesta.

Vaihdot ja varoitukset

Chelsea teki neljä vaihtoa pelin 69′, 75′ ja 94′ minuuteilla tuoden kentälle Enzo Fernandezin, Armando Brojan, Ian Maatsenin ja Malo Guston. Sheffield United vaihtoi pelaajansa 58′, 67′ ja 80′ minuuteilla, tuoden kentälle William Osulan, Oliver Norwoodin ja Anis Ben Slimanen. Sekä Sheffield United että Chelsea kärsivät useita varoituksia ottelun aikana.

Pelin tilastot ja tulevaisuudennäkymät

Ottelu tarjosi mielenkiintoisen katsauksen molempien joukkueiden strategioihin ja toimintaan kentällä. Chelsea sai maalia kohti kuusi laukausta vastustajansa yhtä vastaan, ja heidän kokonaislaukaustensa määrä oli 15 Sheffield Unitedin kuutta vastaan.

Chelsean fyysinen ote pelistä näkyi myös 9 virheen muodossa, kun taas Sheffield United teki 14 virhettä ottelun aikana. Chelsea näyttää jatkavan voittoputkeaan myös tulevissa otteluissa. Seuraaviin otteluihin voidaan odottaa suuria odotuksia, varsinkin kun Chelsea on nyt voittanut viimeiset neljä kotiotteluaan peräkkäin.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Chelsea vs Sheffield Utd

 1. Laukaukset 15 vs laukaukset 6
 2. Hallinta 78 % vs hallinta 22 %
 3. Laukaukset maalia kohti 6 vs laukaukset maalia kohti 1
 4. Syötöt 805 vs syötöt 221
 5. Syöttötarkkuus 90 % vs syöttötarkkuus 60 %
 6. Vapaapotkut 9 vs vapaapotkut 14
 7. Keltaiset kortit 1 vs keltaiset kortit 3
 8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 0
 9. Paitsiot 3 vs paitsiot 1
 10. Kulmapotkut 7 vs kulmapotkut 5

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei Chelsea peliä koko ajan.

Sarjataulukon osalta toteamme seuraavaa. Ottelun myötä Chelsea on sijalla kymmenen, 22 pisteellään ja Sheffield Utd sijalla 20, kahdeksalla pisteellään. Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat toisensa 06.04.2024 klo 17:00 Sheffield Utd:n kotikentällä.

 

Oletko Chelsea pelien tietoa vailla? Nyt löydät Chelsea pelien vetovihjeet meiltä. Lue lisää js seuraa sivujamme.