Valioliiga-kierroksen odotettu kohtaaminen Chelsean ja Manchester Cityn välillä pelataan sunnuntaina 12.11.2023 kello 18:30 Suomen aikaa. Ottelu käydään perinteikkäällä Stamford Bridgen stadionilla Lontoossa. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Viimeisen kymmenen kohtaamisen statistiikka osoittaa Manchester Cityn olleen parempi voittaen seitsemän kohtaamista, kun taas Chelsea on kerännyt voitot kolmessa. Edellinen ottelu päättyi Manchester Cityn niukkaan 1‒0 voittoon keväällä 21.5.2023.

Chelsean pelitaktiikasta on jo jonkin aikaa huokunut epävarmuus, sillä joukkueen viimeiset viisi ottelua ovat tuoneet vain kaksi voittoa, tasapelin ja kaksi tappiota. Kysymys kuuluu nyt, voiko Chelsea haastaa Manchester Cityn vahvan vireen? Saako Manchester City Chelseasta arvoisensa vastuksen?

Chelsean viisi viimeisintä ottelua

  1. 1‒4, Tottenham vs Chelsea
  2. 2‒0, Chelsea vs Blackburn
  3. 0‒2, Chelsea vs Brentford
  4. 2‒2, Chelsea vs Arsenal
  5. 1‒4, Burnley vs Chelsea

Manchester City tuntuu pitävän tiukasti kiinni kärkisijastaan. Joukkueen viimeisimmät viisi ottelua ovat tuottaneet neljä voittoa ja tasapelin, joten se lähtee otteluun uusiutuneena ja haastaa Chelsean täysillä.

Manchester Cityn viisi viimeisintä ottelua

  1. 3‒0, Manchester City vs BSC Young Boys
  2. 6‒1, Manchester City vs Bournemouth
  3. 0‒3, Manchester United vs Manchester City
  4. 1‒3, BSC Young Boys vs Manchester City
  5. 2‒1, Manchester City vs Brighton

Manchester Cityn viimeisimmissä peleissä on nähty puolin ja toisin paljon maaleja. City on pelannut todella hyvin ja tästä tulevasta ottelusta on odotettavissa jälleen mielenkiintoinen ja sykähdyttävä kamppailu pisteistä.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Kohtalokkaat loukkaantumiset ja pelikiellot voivat muuttaa ottelun suuntaa. Tähän mennessä molemmilla joukkueilla ei ole tiedossa merkittäviä loukkaantumisia. Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen.

Artikkelin kirjoitushetkellä (08.11.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Vedonlyöntivihjeet ja ennusteet

Voittajan ennustaminen on aina haasteellista, mutta tässä ottelussa ennakoidaan Manchester Cityn olevan vahvempi. Viimeisten ottelujen perusteella vihjeeksi antaisimme joko tasapelin tai Manchester Cityn voiton. Tämän hetken sarjataulukossa Manchester City on ensimmäisellä sijalla 27 pisteellä, kun taas Chelsea on sijalla kymmenen 15 pisteellään. Manchester Cityn voiton puolesta tilastot osoittavat todennäköisyysprosentiksi 54, kun taas Chelsealle vastaava prosenttiluku on 21. Tasapeliin uskotaan 25 %:sti.

Tämän ottelun merkitys on suuri molemmille joukkueille. Manchester Citylle voitto loisi etäisyyttä muihin sarjan kärkijoukkueisiin, kun taas Chelsea tarvitsee voiton pysyäkseen mukana taistelussa Euroopan pelipaikoista. Loppujen lopuksi ottelusta on tulossa tasainen ja jännittävä kamppailu.

Tämä ottelua ympäröivä jännitys tekee siitä kaikkien jalkapallon ystävien kannalta pakollisen katselukohteen, joten joka nokka ruudun ääreen, kun aloituspotku potkaistaan perjantaina. Seuraava joukkueiden kohtaaminen tullaan näkemään vasta 17.02.2024 klo 17:00 Manchester Cityn kotikentällä.

 

Seuraa sivuiltamme Valioliigaa ja muita urheilutapahtumia. Löydät esim. tuoreet Chelsea pelien vetovinkit ja monet muut vinkit sivuiltamme. Mikäli sinulta puuttuu hyvä vedonvälittäjä, niin kokeile ihmeessä vaikka NetBet sivustoa.