Lauantaina 28.10.2023 klo 13:30 Suomen aikaa, on tämän vuoden Chelsean ja Brentfordin Valioliigan kohtaamisen aika. Ottelu pelataan historiallisella Stamford Bridgellä Lontoossa. Ottaen huomioon joukkueiden viimeaikaiset ottelut, tästä tulee epäilemättä jännittävä tapahtuma. Ottelua voi seurata suorana Viaplaysta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballista.

Joukkueiden aiemmat kohtaamiset

Näiden joukkueiden viimeiset kahdeksan kohtaamista osoittavat selvän edun Chelsealle, joka on voittanut neljä kertaa. Brentford on onnistunut voittamaan Chelsean kahdesti, kun taas loput kaksi ottelua ovat päättyneet tasapeliin. Chelsea kuitenkin hävisi viimeisen ottelun Brentfordia vastaan ​​0‒2, mikä varmasti lisää Chelsea-pelaajien motivaatiota kostoon tulevassa pelissä. Chelsean joukkue on voitonjanoinen ja sen heistä huomaa.

Aiemmat ottelut

Chelsea on hyvässä kunnossa, eikä ole hävinnyt kolmea viimeistä otteluaan. “Chelsean viimeiset 5 peliä” sisältävät tasapelin Arsenalia vastaan ​​(2‒2) ja voitot Burnleya (4‒1) ja Fulhamia (2‒0) vastaan ​​sekä tappiot Aston Villaa (0‒1) ja Brightonia vastaan ​​(1‒0). liigacupissa.

Brentfordin menestys on ollut niin ikään vaihtelevaa. Joukkue on voittanut vahvan voiton Burnleya vastaan ​​(3‒0), mutta kokenut myös tappion Manchester Unitedia vastaan ​​(2‒1). Tämän lisäksi he ovat pelanneet Nottingham Forestia vastaan tasapelin (1‒1) sekä hävinneet liigacupissa Arsenalia (0-1) ja Evertonia (3‒1) vastaan.

Joukkueen loukkaantumistilanne

Kumpikaan joukkue ei tällä hetkellä raportoi loukkaantumisista tai pelikielloista. Tulossa on varmasti jännittävä ottelu, jossa molemmat joukkueet panevat parastaan ja laativat pelitaktiikkansa niin, että voittavat.

Pelaajien tilastot

Chelseassa R. Sterling on ollut näkyvin hyökkäyspelissä kolmella maalilla, jota seurasivat N. Jackson kahdella maalilla ja M. Mudryk yhdellä. Puolustuksessa A. Disasi, Thiago Silva ja L. Colwill ovat osoittaneet voimakkaita ponnisteluja.

Brentfordissa eniten maaleja (4) on takonut B. Mbeumo, jota seuraavat M. Jensen (3) ja Y. Wissa (2). Puolustuksessa E. Pinnock, R. Henry ja C. Nørgaard ovat osoittaneet hyvää ja sulavaa pelaamistaktiikkaa. Pelaajien peliajat ovat olleet hyviä molemmilla joukkueilla, joten sivuun ei ole jäämässä kummaltakaan omat tähtipelaajat.

Vinkkejä ja ennusteita

Valioliigan sarjataulukossa joukkueiden sijoitus on tällä hetkellä Chelsealla 10. ja Brentfordilla 14. sija. Chelsealla on ennen tulevaa ottelua kasassa 12 pistettä ja Brentfordilla on kymmenen pistettä. Kummankaan sijoitus ei ole mairitteleva, mutta otteluita on vielä jäljellä, joten lopullinen tulos ei ole muotoutunut vielä tämän ottelun myötä.

Chelsealla ennustetaan olevan pieni etu kotonaan huolimatta äskettäisestä tuloksesta Brentfordia vastaan. Chelsean voitto muuttaisi radikaalisti heidän asemaansa sarjataulukossa ja antaisi heille epäilemättä henkistä etua tulevissa peleissä. Tuleva ottelu näyttää, miten joukkueiden sijoitukset sarjataulukossa muuttuvat.

Ottelupäiväksi ei ole luvattu sadetta, joten on todennäköistä, että voimme odottaa nopeaa ja teknistä ottelua. Jos aiot lyödä vetoa ottelusta, Chelsean voitosta tai tasapelistä kannattaa lyödä vetoa. He eivät helpolla aio hävitä kotonaan Stamford Bridgessä.

 

Chelsea vedonlyöntivinkit pääset lukemaan meidän sivuiltamme. Lisäksi kylkeen kannattaa valita hyvät vedonlyöntisivut ja voimme mainostaa tässä vaikka Casino Sieger vedonlyöntisivuja.