Englannin Valioliiga-ottelussa Burnley ja Crystal Palace kohtasivat Turf Moorilla, ja toisin kuin ennusteet ennustivat, Crystal Palace voitti otteluluvuin 2‒0. Jeffrey Schluppin ja Tyrick Kwon Mitchellin avulla Crystal Palace sai koottua itselleen odottamattoman voiton, jossa oli paljon näkemistä ja kokemista kaikilla, sekä pelaajilla itsellään että katsojilla. Ottelun lopputulos sai monet haukkomaan henkeään. Illan lopputulos oli yllätys kaikille. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

 

Maalit ja vaihdot

Crystal Palacen voittoon johtaneet maalit olivat hieno näytös joukkueen taidosta. Jeffrey Schlupp avasi maalitilin ottelun 22. peliminuutilla Jordan Ayew’n syötöstä. Ottelun lopussa, 94. minuutilla, Tyrick Mitchell iski toisen onnistumisen Eberechi Ezen syötöstä. Burnley teki useita vaihdoksia ottelun loppupuolella, mutta valitettavasti se ei kääntänyt ottelua heidän edukseen. Kukaan ei ymmärrä, mitä kentällä lopulta tapahtui.

Burnley hallitsi ottelua enemmistön ajasta, sillä heidän pallonhallintaprosenttinsa oli 67 %. Heidän hyökkäykset kuitenkin päätyivät jopa viisi kertaa maalille, mutta Crystal Palace sai kolmella yrityksellään kaksi onnistumista. Ottelussa jaettiin runsaasti keltaisia kortteja, yhteensä viisi, joista kaikki menivät Crystal Palacelle. Sekin, että kortteja jaeltiin ja kaikki menivät vielä voittajaksi selviytyneelle joukkueelle, hämmästyttää. Burnleyn olisi suonut onnistua edes yhden kerran.

Ottelun kulku

Maalit tehtiin peliajalla seuraavasti:

 1. 22′ peliminuutilla Crystal Palace siirtyi johtoon 1‒0, maalintekijänä Jeffrey Schlupp
 2. 90+4′ peliminuutilla Crystal Palace maali johti tilanteeseen 2‒0, maalintekijänä Tyrick Mitchell

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Burnley vs Crystal Palace

 1. Laukaukset 17 vs laukaukset 4
 2. Hallinta 68 % vs hallinta 32 %
 3. Laukaukset maalia kohti 5 vs laukaukset maalia kohti 3
 4. Syötöt 591 vs syötöt 296
 5. Syöttötarkkuus 84 % vs syöttötarkkuus 72 %
 6. Vapaapotkut 9 vs vapaapotkut 12
 7. Keltaiset kortit 0 vs keltaiset kortit 5
 8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 0
 9. Paitsiot 2 vs paitsiot 0
 10. Kulmapotkut 12 vs kulmapotkut 1

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei Burnley peliä koko ajan.

Sarjataulukon osalta toteamme seuraavaa. Ottelun myötä Crystal Palace on sijalla kymmenen, 15 pisteellään ja Burnley sijalla 19, neljällä pisteellään. Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat toisensa 24.02.2024 Crystal Palacen kotikentällä.

Joukkueiden muodostelmat ja seuraavat ottelut

Ennen tätä ottelua Burnley käytti muodostelmaa 4-3-3 neljässä pelissään, kun taas Crystal Palace luotti muodostelmaan 4-2-3-1 yhdeksässä ottelussa. Tästä huolimatta Burnleyn tappioputki jatkuu nyt neljän ottelun mittaiseksi. Seuraavat ottelut näyttävät, pystyykö Burnley kääntämään tilanteen edukseen.

Ratkaisevista maaleista huolimatta ottelun kruunasi Crystal Palacen odottamaton voitto, joka tuli vastoin monien ennustuksia. Jeffrey Schlupp ehti olla kentällä 48 minuuttia ennen maalinsa tekemistä.

Crystal Palacen joukkueesta Tyrick Kwon Mitchell ja Jeffrey Schlupp tekivät molemmat kauden ensimmäiset maalinsa. Tämä ottelu jännitti loppuun asti ja oli varmasti suuri pettymys Burnleylle.

 

Pääset lukemaan kaikki Valioliiga ja Burnley vetovinkit suoraan sivuiltamme. Tule lukemaan artikkelit suosikkijoukkueestasi ja valitse samalla itsellesi jokin mahtavista vedonlyöntisivuista, kuten Malina Casino.