Kuuma ottelu käynnistyy lauantaina, 16. maaliskuuta 2024 klo 17:00 Suomen aikaa, kun Burnley isännöi Brentfordia omalla kotikentällään Turf Moorilla. Tämä on tärkeä ottelu molemmille joukkueille, jotka pyrkivät parantamaan sijoitustaan Valioliigan sarjataulukossa. Burnley pelin ennakko luettavissa nyt.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Edelliset kohtaamiset

Viimeisten viiden kohtaamisen perusteella Burnley on ollut hieman Brentfordia menestyksekkäämpi. Burnley on saanut kolme voittoa, kun taas Brentford on joutunut tyytymään kahteen voittoon. Viimeisin kohtaaminen päättyi kuitenkin Brentfordin 3‒0 voittoon.

Burnley tunnetaan yleensä vahvana kotijoukkueena, mutta viime otteluiden saldo ei kerro kovin mairittelevaa tarinaa. Se on saanut kaikista viimeisistä viidestä ottelustaan vain yhden pisteen.

Burnleyn viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒2, West Ham vs Burnley (10.03.2024)
  2. 0‒2, Burnley vs Bournemouth (03.03.2024)
  3. 3‒0, Crystal Palace vs Burnley (24.02.2024)
  4. 0‒5, Burnley vs Arsenal (17.02.2024)
  5. 3‒1, Liverpool vs Burnley (10.02.2024)

Toisaalta Brentfordin otteet ovat olleet myös ailahtelevaisia. Brentfordin viimeisistä viidestä ottelusta vain yksi on päättynyt voittoon. Sen vierasotteluiden suoritus on ollut pettymys, sillä joukkue on hävinnyt kolme viimeisintä vierasotteluaan.

Brentfordin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2-1, Arsenal vs Brentford (09.03.2024)
  2. 2‒2, Brentford vs Chelsea (02.03.2024)
  3. 4‒2, West Ham vs Brentford (26.02.2024)
  4. 1‒0, Manchester City vs Brentford (20.02.2024)
  5. 1‒4, Brentford vs Liverpool (17.02.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä. Aiempia suorituksia kun katsoo, ovat ottelut olleet melko tasaväkisiä, eikä murskavoittoja tai -tappioita ole koettu.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä tietoa tietenkin hyväkseen, jotta voi muokata oman pelikokoonpanonsa ja -taktiikkansa kuntoon hyvissä ajoin ennen kohtaamista.

Artikkelin kirjoitushetkellä (12.03.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennuste ja vedonlyöntivinkit

Ennusteiden mukaan Brentford on ottelussa etulyöntiasemassa. Brentfordin voittomahdollisuus on 45 %, tasapelin 25 %. Burnleyn voittomahdollisuus on 30 %. Sarjan tilanne huomioiden faneille suositellaan vetoa Brentfordin voiton tai tasapelin puolesta. Nämä ovat tärkeitä pisteitä molemmille joukkueille.

Brentfordilla on mahdollisuus nousta sijoituksessa 15. ja Burnley voi saada tärkeitä pisteitä putoamiskamppailussa. Tappio voisi sysätä Burnleyn vielä syvemmälle putoamisviivan alapuolelle. Se olisi joukkueelle valtaisa pettymys tällä kaudella.

Nähtäväksi jää, miten tässä ottelussa oikein tulee käymään. Historia opettaa, että jokainen jalkapallo-ottelu on omanlaisensa maalipaikkoineen, maaleineen ja tapahtumineen. Viihdyttävä ottelu on joka tapauksessa tulossa. Sääolosuhteita ei ole tiedossa, joten niiden vaikutusta ottelun kulkuun ei voida arvioida.

 

Burnley pelin ennakko tärkeästä ottelusta. Lue myös joukkueiden edellisestä kohtaamisesta ja sen loppuraportti sekä ennakko.