Torstaipäivänä 28. päivä joulukuuta klo 21.30 Suomen aikaa Brighton kohtaa Tottenhamin Valioliiga-ottelussa. Ottelu pelataan The American Express Community Stadiumilla. Tämä kohtaaminen tarjoaa jännittävän kamppailun, jossa molemmilla joukkueilla on paljon pelissä.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Kymmenen viimeistä kohtaamista Brightonin ja Tottenhamin välillä ovat painottuneet Tottenhamin eduksi, jolla on seitsemän voittoa. Brightonin kolme voittoa osoittavat, ettei joukkue kuitenkaan ole voitontahdoton vastus. Edellisen kerran kun joukkueet kohtasivat Tottenham voitti otteluluvuin 2‒1.

Brightonin viimeisimmät ottelut ovat olleet haastavia. He ovat voittaneet vain yhden viimeisistä viiden otteluista ja tasapeli on tullut kahdesti. Brighton löytyy tällä hetkellä sijalta yhdeksän, 27 pisteellä.

Brightonin viisi viimeisintä ottelua

  1. 1‒1, Crystal Palace vs Brighton (21.12.2023)
  2. 2‒0, Arsenal vs Brighton (17.12.2023)
  3. 1‒0, Brighton vs Marseille (14.12.2023, UEFA Eurooppaliiga)
  4. ja 1‒1, Brighton vs Burnley (09.12.2023)
  5. 2‒1, Brighton vs Brentford (06.12.2023)

Tottenhamin kunto on tällä hetkellä parempi, sillä he ovat ottaneet kolme peräkkäistä voittoa ja sijoittuvat tällä hetkellä neljänneksi liigassa 36 pisteellä. Tottenham on menestynyt viime aikoina niin hyvin, että odotukset sen nousemista yhä lähemmäksi kolmen kärkeä sarjataulukossa ovat korkealla.

Tottenhamin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒1, Tottenham vs Everton (23.12.2023)
  2. 0‒2, Nottingham Forest vs Tottenham (15.12.2023)
  3. 4‒1, Tottenham vs Newcastle (10.12.2023)
  4. 1‒2, Tottenham vs West Ham (07.12.2023)
  5. 3‒3, Manchester City vs Tottenham (03.12.2023)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet keskiviikon ottelua varten. Saa nähdä. Kaiken kaikkiaan odotukset mielenkiintoiselle pelille ovat korkealla.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Pelaajien loukkaantumisilla ja pelikielloilla on aina suuri vaikutus otteluiden tuloksiin, mutta tietoa ei ole tässä vaiheessa saatavilla. Siksi kannattaa seurata tilannetta ennen ottelua.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (25.12.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Vedonlyöntivihjeet ja ennusteet

Voittoa ennustetaan Tottenhamille, ja vedonlyöntivihjeeksi suositellaan tuplavarmistusta: tasapeli tai Tottenham. Piste-ennusteet 25.12.23 mennessä ovat kotijoukkueelle 37 % ja vierasjoukkueelle 38 %, tasapelin mahdollisuuden ollessa samat eli 25 %.

Tämä peli voi olla ratkaiseva molemmille joukkueille, sillä sijoitukset voivat muuttua. Brightonilla on mahdollisuus nousta korkeammalle sijoituksille, kun taas Tottenhamilla on mahdollisuus nousta lähemmäksi liigan kärkeä.

Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin voittoa Tottenhamille. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen. Tämä ottelua ympäröivä jännitys tekee siitä kaikkien jalkapallon ystävien kannalta pakollisen katselukohteen, joten joka nokka ruudun ääreen, kun aloituspotku potkaistaan.

 

Sivuitamme löydät helposti Brighton otteluiden vetovihjeet