Englannin Valioliigan seuraavassa ottelussa Brighton saa vastaansa Sheffield Unitedin tulevana sunnuntaina 12. marraskuuta 2023 klo 16.00 Suomen aikaa. Ottelu pelataan Brightonin kotistadionilla, The American Express Community Stadiumissa. Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Viimeisten neljän kohtaamisen perusteella Sheffield United on ollut vahvempi voittaen kahdesti, kun taas Brighton ei ole onnistunut nappaamaan yhtäkään voittoa. Viimeisimmässä ottelussa, joka pelattiin huhtikuussa 2021, Sheffield oli parempi lukemin 1‒0.Joukkueiden viime otteluiden kokoonpano ja tulokset osoittavat mielenkiintoista suuntaa.

Brightonin osalta viimeisten viiden ottelun saldo näyttää tasaiselta, sillä joukkue on onnistunut saamaan tasapelit sekä Evertonia että Fulhamia vastaan sekä voiton Ajaxista Eurooppa-liigassa. On myös todettava, että Brightonin kotietu näkyi myös heidän kyvyssään pelata tasapeli jalkapallomahti Liverpoolin kanssa.

Brightonin viisi viimeisintä ottelua

  1. 1‒1, Everton vs Brighton (04.11.2023)
  2. ja 1‒1, Brighton vs Fulham (29.10.2023)
  3. 2‒0, Brighton vs Ajax (26.10.2023, UEFA Eurooppa-liiga)
  4. 2‒1, Manchester City vs Brighton (21.10.2023)
  5. 2‒2, Brighton vs Liverpool (08.10.2023)

Sheffield Unitedin joukkueen vire on näyttänyt jo pidempään haasteellisemmalta. Heidän viimeisten viiden ottelunsa aikana joukkue on kärsinyt raskaita tappioita muun muassa Arsenalia ja Manchester Unitedia vastaan. Onkin odotettavissa, että Sheffield lähtee hakemaan ottelusta todella tarvittavaa voittoaan, hyvin valmistautuneena tiiviinä joukkueena.

Sheffield Unitedin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒1, Sheffield United vs Wolves (04.11.2023)
  2. 5‒0, Arsenal vs Sheffield United (28.10.2023)
  3. 1‒2, Sheffield United vs Manchester United (21.10.2023)
  4. 3‒1, Fulham vs Sheffield United (07.10.2023)
  5. 2‒0, West Ham vs Sheffield United (30.09.2023)

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Kummallakaan joukkueella ei ole tiedossa suuren suuria loukkaantumisia, joten molempien laadukas pelillinen anti on odotettavissa sunnuntaina. Kokoonpanot julkaistaan ottelupäivän aamuna, joten aiheeseen palataan vielä silloin.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (08.11.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Otteluanalyysi ja ennusteet

Joukkueiden nykyinen sijoitus Valioliigassa korostaa tulevan ottelun merkitystä molemmille. Brighton on tällä hetkellä seitsemäntenä 18 pisteellä, kun Sheffield United taistelee putoamista vastaan sijalla 20 vain neljän pisteen kanssa. Todennäköisenä pidetään, että Brighton tulee ottelun voittamaan, mikä saattaa kohottaa heidän sijoitustaan entisestään.

Huomioiden Brightonin vahvat kotiotteluissa saadut tulokset ja Sheffield Unitedin heikot vierasotteluiden tulokset, Brightonin voitto tuntuu varmalta vedolta. Ennusteen mukaan kotijoukkue Brighton voittaa ja ottelussa tehdään yli 1,5 maalia.

Kauden kulku

Ottelun lopputulos vaikuttaa merkittävästi joukkueiden asemaan sarjataulukossa. Brightonin mahdollinen voitto vahvistaisi heidän asemansa kärkikymmenikössä, kun taas Sheffieldin tarvitsee pistepottia putoamiskamppailun välttämiseksi. Ottelu tarjoaa jännittävän vastakkainasettelun ja taistelun kunniasta. Molemmille joukkueille ottelu on tärkeä, jonka lopputulosta on mielenkiintoista seurata.

 

Tutustu sivuihimme ja seuraa Valioliigaa. Referoimme lähes kaikki ottelut ennakkoon ja julkaisemme tulokset. Löydät meiltä esim. Brighton pelien vedonlyöntivinkit kuin myös kaikkien muiden otteluiden vinkit. Koska ottelu on mukava pitää kiinnostavana, niin pieni vedonlyönti pitää ottelun aina jännittävämpänä. Tee tili vaikka NetBet vedonlyöntisivustolle ja pääset jännittämään ottelua.