Tulevan sunnuntain huipputapahtuma on Brightonin ja Nottingham Forestin välinen ottelu American Express -stadionilla. Tämä Valioliiga-ottelu pelataan suomen aikaa kello 16:00. Sen suuri kysymys on, pääseekö Brighton säilyttämään niiden 10 ottelun mittaisen kotikenttäedun, vai yllättääkö Nottingham Forest heidät? Brighton on ollut häviämättä viimeisen kymmenen kohtaamisen aikana. Tarkista tuoreet vetovinkit Brighton peleistä meiltä.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Älä missaa tätä ottelua. Ottelun voi toki katsoa myös jälkikäteen tallenteena. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Viimeisten kymmenen kohtaamisen perusteella Brightonilla on hieman etua. Niillä on viisi voittoa, Nottingham Forestin saadessa kolme ja kaksi kertaa on päädytty tasapeliin. Edellinen kohtaaminen päättyi Brightonin voittoon lukemin 32.

Brightonin viiden viimeisen pelin saldo ei ole kovin vakuuttava. Kaksi häviötä, yksi tasapeli ja vain yksi murskavoitto viittaa heikentyneeseen suoritukseen.

Brightonin viisi viimeisintä ottelua

  1. Fulham 30, Brighton (2024-03-02)
  2. Wolves 10, Brighton (2024-02-28) FA Cup
  3. Brighton 11, Everton (2024-02-24)
  4. Sheffield Utd 05, Brighton (2024-02-18)
  5. Tottenham 21, Brighton (2024-02-10)

Nottingham Forestin viime ottelut ovat olleet vaikeita, mutta he ovat pärjänneet vahvemmin kotikentällään. Kolme häviötä, joista yksi FA Cupissa, antaa vaikutelman, että joukkue on ottelussa voitettavissa.

Nottingham Forestin viisi viimeisintä ottelua

  1. 01, Nottingham Forest vs Liverpool (02.03.2024)
  2. ja 01, Nottingham Forest vs Manchester United (28.02.2024, FA Cup)
  3. 42, Aston Villa vs Nottingham Forest (24.02.2024)
  4. 20, Nottingham Forest vs West Ham (17.02.2024)
  5. ja 23, Nottingham Forest vs Newcastle (10.02.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellosta kärsivät pelaajat

Pelin lähestyessä, on molempien joukkueiden pelaajien terveydentila tarkkailun alla. Joukkueiden mielialaan saattaa vaikuttaa merkittävästi puuttuvat voimanpesät. Tällä hetkellä tiedossa ei ole loukkaantumisia tai pelikieltoja. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (07.03.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Pelien ennakoiminen on aina haaste, mutta tässä ottelussa Brighton on vetomarkkinoiden suosikki. Heillä on 56 % todennäköisyys voittoon, kun Nottingham Forestilla kerroin on vain 21 %. Sokkovedon voisi tehdä tasapelistä, joka voi hyvinkin realisoitua näiden joukkueiden kohtaamisessa. Toki tulee huomioida, että artikkelin kirjoitushetkellä tasapeliä ennustetaan 23 prosentin verran ja tilanne elää koko ajan.

Tällä hetkellä Brighton kiikkuu liigassa sijalla 9, 39 pisteellä, kun taas Nottingham Forest on sijalla 17, 24 pisteellä. Voitolla Brightonilla on mahdollisuus nousta pari sijaa ja Nottingham Forest voi puolestaan päästä pois putoamisviivan tuntumasta.

 

Kun pelaaminen ottelusta kiinnostaa, niin löydät vetovinkit Brighton peleistä meiltä.

Tarkista myös miten edellisessä kohtaamisessa kävi. Tästä pääset edellisen ottelun ennakkoon ja tästä näet miten peli kulki ja mikä oli lopputulos.