Oman maalin tekijänä toimi ottelussa Andrew Omobamidele. Valioliiga-ottelu Brightonin ja Nottingham Forestin välillä päättyi Brightonin niukkaan 1‒0-voittoon. Ottelun ainoa maali tuli kun Nottingham Forestin Andrew Omobamidele teki kauden ensimmäisen maalinsa. Ottelu pelattiin Brightonin American Express Stadionilla 10. maaliskuuta 2024. Brighton pelin lopputulos luettavissa nyt.

Ennakko-odotukset olivat toki Brightonin eduksi, sillä sen sijainti on melko korkealla jo ennestään sarjataulukossa ja se on osoittanut hyvää pelaamista jo kymmenessä aiemmassa kohtaamisessa. Nottingham Forestilla oli kuitenkin suuret toiveet voiton suhteen. Jäikö ottelu näkemättä? Ei hätää, sen voi katsoa vielä tallenteena. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

 

Ottelun kohokohdat ja avainhetket

Pelin ainut maali syntyi pelin 29. minuutilla, kun Nottingham Forestin puolustaja Andrew Omobamidele teki oman maalin, antaen Brightonille ottelun ainoan maalin. Brighton teki neljä vaihtoa ottelun aikana.

Evan Ferguson vaihtui 60. minuutilla Danny Welbeckiin, Ansu Fati vaihdettiin 60. minuutilla Tariq Lampteyseen, Jakub Moder ja Pervis Estupiñán tulivat molemmat vaihtoon 76. minuutilla ja heidät korvasivat Julio Enciso ja Igor. Ja lopuksi, 80. minuutilla Simon Adingra tuli vaihtoon ja hänen tilalleen tuli Adam Lallana.

Vaihtoja tehtiin myös toisessa joukkueessa

Nottingham Forest käytti myös kaikki sallitut vaihtonsa. 61. minuutilla Divock Origi ja Danilo tulivat vaihtoon, ja heidät korvasivat Anthony Elanga ja Ibrahim Sangare. 72. minuutilla Nicolás Dominguez ja Ryan Yates vaihtuivat Callum Hudson-Odoiin ja Taiwo Awoniyihin. Lopuksi 87. minuutilla Morgan Gibbs-White tuli vaihtoon ja tilalle tuli Cheikhou Kouyaté.

Brightonin ja Nottingham Forestin välisessä ottelussa nähtiin useita keltaisia kortteja. Nottingham Forestilta N. Dominguez sai keltaisen kortin 14. minuutilla, 19. minuutin kohdalla myös Andrew Omobamidele sai keltaisen kortin ja 55 minuutilla kortin sai N. Williams. Brightonilta taas keltaisia kortteja saivat Ansu Fati (41′), Jakub Moder (67′), J. Veltman (78′) ja Adam Lallana (97′).

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Brighton vs Nottingham Forest

  1. Laukaukset 10 vs laukaukset 9
  2. Hallinta 64 % vs hallinta 36 %
  3. Laukaukset maalia kohti 3 vs laukaukset maalia kohti 4
  4. Syötöt 680 vs syötöt 375
  5. Syöttötarkkuus 91 % vs syöttötarkkuus 82 %
  6. Vapaapotkut 14 vs vapaapotkut 14
  7. Keltaiset kortit 4 vs keltaiset kortit 4
  8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 0
  9. Paitsiot 1 vs paitsiot 1
  10. Kulmapotkut 6 vs kulmapotkut 3

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei Brighton peliä koko ajan.

Sarjataulukon osalta toteamme seuraavaa. Ottelun myötä Brighton on sijalle kahdeksan, 42 pisteellään ja Nottingham Forest sijalla 17, 24 pisteellään.

Maali ei tuonut voittoa

Andrew Omobamidele teki ottelussa kauden ensimmäisen maalinsa, mutta maali ei valitettavasti riittänyt viemään Nottingham Forestia voittoon, vaan Brighton vei ottelun nimiinsä.

 

Tämä oli Brighton pelin lopputulos tällä kertaa. Jos tämän ottelun raportti maistui, niin lue myös ennakko. Ja jos olit kiinnostunut, niin lue myös edellisen kohtaamisen lopputulos ja ennakko.