Odotukset ovat korkealla tulevaa Valioliigan Brightonin ja Fulhamin välistä ottelua kohtaan. Ottelu pelataan The American Express Community Stadiumilla sunnuntaina 29.10.2023 klo 17:00 Suomen aikaa. Joukkueiden väliset sijoitukset ovat jännittäviä, sillä molemmat pyrkivät pääsemään korkeammalle taulukossa.

Aikaisemmat kohtaamiset

Joukkueiden kymmenen viimeistä ottelua osoittavat voiton ilon jakautuneen tasaisesti: neljä voittoa Brightonille, kolme Fulhamille ja kolme tasapeliä. Viimeksi kun joukkueet kohtasivat, Fulham onnistui voittamaan 1–0.

Joukkueiden menestyksen takana ovat vahva pelaaminen yhdessä, yhteisen päämäärän vuoksi ja oikea pelitaktiikka. Lisäksi molemmilla joukkueilla eivät ole olleet rasitteena jatkuvat loukkaantumiset tai pelikiellot avainpelaajilla.

Brightonilla on ollut viime aikoina sekalainen pelihistoria: kaksi tasapeliä, kaksi tappiota ja vain yksi voitto viidestä viimeisestä ottelustaan.

Brightonin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2–1, Manchester City vs Brighton
  2. 2–2, Brighton vs Liverpool
  3. ja 2–2, Marseille vs Brighton (UEFA Eurooppaliiga)
  4. 6–1, Aston Villa vs Brighton
  5. 1–0, Chelsea vs Brighton (liigacup)

Fulham on myös pelannut sekalaisella kokemuksella viimeisimmät pelinsä: kaksi voittoa, kaksi tappiota ja tasapeli viidestä viimeisestä ottelustaan.

Fulhamin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2–0, Tottenham vs Fulham
  2. 3–1, Fulham vs Sheffield Utd
  3. 0–2, Fulham vs Chelsea
  4. 2–1, Fulham vs Norwich (liigacup)
  5. 0–0, Crystal Palace vs Fulham

Loukkaantuneet ja pelikiellossa olevat pelaajat

Loukkaantuneista tai pelikielloista ei ole tietoa. Näillä asioilla voi kuitenkin olla suuri vaikutus ottelun lopputulokseen, ja niitä tulee pitää vedonlyöntijalkapallofanien tarkkailussa.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (26.10.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin murskaavaa voittoa Brightonille. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen.

Sarjataulukon tilanne

Taulukkoa tarkasteltaessa Brighton on seitsemännellä sijalla 16 pisteellä, kun taas Fulham on kerännyt vain 11 pistettä ja on 13. sijalla. Jos Brighton voittaa pelin, he voivat nousta kuudenneksi. Toisaalta, jos Fulham vie voiton kotiin, he voivat nousta 12. sijalle. Tilastojen ja ennustusten mukaan, Fulhamilla on 18 %:n todennäköisyys voittaa ottelu, kun taas Brightonilla 62 %.n todennäköisyys. Tasapeliin uskotaan 20 prosentin verran.

Ottelupäivän sääolosuhteista ei ole tietoa, mutta tätä on syytä pitää silmällä sen lähestyessä. Tämä ottelua ympäröivä jännitys tekee siitä kaikkien jalkapallon ystävien kannalta pakollista katsottavaa, joten joka nokka ruudun ääreen, kun aloituspotku potkaistaan perjantaina. Seuraava joukkueiden kohtaaminen tullaan näkemään vasta 02.03.2024 klo Tottenhamin kotikentällä.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana maksullisen Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

 

Tästäkin ottelusta voit lyödä turvallisesti vetoa kasinoilla jotka olemme arvostelleet. Kokeile vaikka Rabona vedonlyöntisivustoa.