Tuleva Valioliiga-ottelu Brentfordin ja Nottingham Forestin välillä asettaa vastakkain peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossa olevat joukkueet. Ottelu pelataan lauantaina 20.1.2024 kello 19.30 Suomen aikaa Gtech Community Stadiumilla.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Kymmenen viimeisimmän kohtaamisen perusteella on luvassa tasainen taisto. Brentford on voittanut neljä kertaa, Nottingham Forest kolme ja kolme ottelua ovat päättyneet tasapeliin. Viimeisin kohtaaminen päättyi tasapeliin 11 lokakuun 1. päivä 2023.

Brentfordin pelitaktiikassa on ollut toivomisen varaa viime peleissä. Joukkue on hävinnyt neljä viimeistä otteluaan ja viidenneksi viimeisen pelin joukkue pelasi tasapeliin. Toivoa antaa se, että joukkue onnistui tekemään maalin jokaisessa pelissä, mutta puolustuspeli on vaatinut parannusta.

Brentfordin viisi viimeisintä ottelua

  1. 11, Brentford vs Wolves (05.01.2024, FA Cup)
  2. 31, Crystal Palace vs Brentford (30.12.2023)
  3. 14, Brentford vs Wolves (27.12.2023)
  4. ja 12, Brentford vs Aston Villa (17.12.2023)
  5. 10, Sheffield Utd vs Brentford (09.12.2023)

Nottingham Forest on puolestaan pelannut vahvasti viime peleissä. Joukkue on hävinnyt vain yhden viimeisestä viidestä ottelusta. Kuitenkin joukkueen viimeinen peli päättyi tasapeliin, joka ei tyydyttänyt joukkueen janoa menestykseen.

Nottingham Forestin viisi viimeisintä ottelua

  1. 22, Nottingham Forest vs Blackpool (07.01.2024, FA Cup)
  2. ja 21, Nottingham Forest vs Manchester United (30.12.2023)
  3. 13, Newcastle vs Nottingham Forest (26.12.2023)
  4. 23, Nottingham Forest vs Bournemouth (23.12.2023)
  5. 02, Nottingham Forest vs Tottenham (15.12.2023)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on jo toista viikkoa aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten kunnolla. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Brentford ja Nottingham Forest ovat onnekkaita, sillä lähtökohtaisesti molemmat joukkueet pystyvät pelaamaan parhaalla kokoonpanollaan. Tietoa loukkaantumisista tai pelikielloista ei ole artikkelin kirjoitushetkeen mennessä.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (16.01.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Molemmat joukkueet ovat hyvin lähellä toisiaan sarjataulukossa. Nottingham Forest on 15. sijalla ja Brentford vain pisteen päässä 16. sijalla. Ottelun tulos saattaa muuttaa joukkueiden sijoituksia merkittävästi. Ennusteet viittaavat siihen, että Brentford voittaa, mutta tasapeli on myös mahdollista.

Kun otetaan huomioon Nottingham Forestin vaikuttava suorituskyky viimeaikaisissa otteluissa ja Brentfordin epätasainen menestys, hyvä vedonlyöntivinkki olisi lyödä vetoa tuplamahdollisuudesta. Kuten historia opettaa, jokainen peli on omanlaisensa ja kuka tahansa voi voittaa. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen. Älä siis missään nimessä missaa tätä otteua, vaan nappaa sohvalta hyvältä asento ja seuraa ottelua aloituspotkusta lähtien.

 

Missä lyödä vetoa Valioliigasta? Meillä on siihen monta hyvää vaihtoehtoa. Käy vedonlyöntivustot läpi sivuiltamme ja varmasti löydät itsellesi soveltuvimmat vedonlyöntisivut.