Valioliiga jatkuu jännittävällä ottelulla, kun Brentford kohtaa Liverpoolin lauantaina 17. helmikuuta Gtech Community Stadiumilla. Ottelu alkaa 14.30 Suomen aikaa. Ennuste suosii Liverpoolia, mutta tiedossa on varmasti jännittävä kamppailu.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta. Vetovinkit Brentford peleistä tietenkin tuoreena meiltä.

Aiemmat kohtaamiset

Edeltävissä kohtaamisissa Liverpool on ollut vahvempi. Viidestä edellisestä ottelusta Liverpool on voittanut kolme, Brentford yhden ja yksi ottelu on päättynyt tasan. Viimeisimmässä ottelussa Liverpool voitti maalein 3-0.

Vaikka Liverpoool onkin ollut selvästi vahvempi edellisissä kohtaamisissa, Brentfordin tuoreet esitykset eivät ole jättäneet kylmäksi, sillä joukkue on esittänyt hienoja suorituksia viime aikoina.

Brentfordin viisi viimeisintä ottelua

 1. 02, Wolves vs Brentford
 2. 13, Brentford vs Manchester City
 3. 32, Tottenham vs Brentford
 4. ja 32, Brentford vs Nottingham Forest
 5. 31, Crystal Palace vs Brentford

Sarjakärki Liverpoolin menestys on ollut vakuuttavaa koko kauden ja sen viimeaikainen vire on ollut loistava.

Liverpoolin viisi viimeisintä ottelua

 1. 31, Liverpool vs Burnley
 2. ja 31, Arsenal vs Liverpool
 3. 41, Liverpool vs Chelsea
 4. 52, Liverpool vs Norwich
 5. 11, Fulham vs Liverpool

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Brentford:

 1. Ei loukkaantumisia tai pelikieltoja

Liverpool:

 1. Andy Robertson (loukkaantunut)
 2. Trent Alexander-Arnold (loukkaantunut)
 3. Joe Gomez (loukkaantunut)
 4. Dominik Szoboszlai (loukkaantunut)
 5. James Milner (pelikielto)

Artikkelin kirjoitushetkellä (16.02.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Brentfordin vastustaminen Liverpoolin vahvaa joukkuetta vastaan ei tule olemaan helppo tehtävä. Valioliigan sarjataulukossa Liverpool johtaa ja Brentford on vasta sijalla 14. Vaikka Brentford onkin pelannut viime aikoina hyvin, Liverpool on ollut erittäin vireessä ja suosikki voittamaan tämän kohtaamisen.

Vedonlyöntivinkit ja ennuste otteluun

Ennakkosuosikkina otteluun lähtee Liverpool, joka on sarjataulukossa ensimmäisenä. Brentford puolestaan on yhdeksästoista, joten joukkueen on kova taisto edessään. Vedonlyöntiä ajatellen suosittelen Liverpoolin voittoa tai tasapeliä sekä yli 1.5 maalia. Sarjasijoituksen osalta Liverpool todennäköisesti jatkaa sarjakärjessä, vaikka Brentford voittaisikin.

Voitolla tai tasapelillä Brentfordillä voisi olla mahdollisuus kaventaa piste-eroa sarjataulukossa, kun taas Liverpoolin voitolla he voisivat kasvattaa eroa lähimpään kilpailijaansa. Ottelun veikkaaminen tasapeliksi tai Liverpoolin voitoksi ja maalimääräksi yli 1,5 maalia voisi olla hyvä valinta. Liverpoolin voittaminen on vahva ennuste, ja yhdistettynä yli 1,5 maaliin, tämä veto tarjoaa houkuttelevan kertoimen.

Valioliigan sarjataulukko kertoo, että Liverpool johtaa sarjaa 54 pisteellä. Voiton myötä he voivat kasvattaa eroaan muihin joukkueisiin ja lujittaa paikkaansa kärjessä. Brentfordilla on tällä hetkellä 25 pistettä ja heidän asemansa sijalla 14 on uhattuna. Tämä ottelu voi olla käänteentekevä heille, jos he kykenevät yllättämään Valioliigan kärkijoukkueen.

 

Sivuiltamme voit lukea kiinnostavat ja tuoreet vetovinkit Brentford peleistä ja kaikista muista Valioliiga peleistä.