Lauantaina 21. lokakuuta 2023 Englannin jalkapallokentällä tapahtuu tärkeä kohtaaminen, kun Brentford isännöi Burnleyä Gtech Community Stadiumilla. Suomen aikaa klo 17:00 alkaa taistelu, jonka kaikki haluavat nähdä ja kokea. Taistelu tarvittavista pisteistä tulee olemaan tiukka, koska molemmat joukkueet haluavat ja tarvitsevat jokaisen pisteen otteluistaan. Valioliiga ottelun näkee Viaplayn kautta.

Joukkueiden aiempi menestys

Historia osoittaa, että Burnley on johtanut tilastoja taidoillaan aiemmissa kohtaamisissa. Viimeisestä neljästä ottelusta Burnley on voittanut kolme, kun taas Brentfordilla on vain yksi voitto.

On todettava, että heidän viimeinen tapaamisensa 12. maaliskuuta 2022 päättyi kuitenkin Brentfordin 2‒0 voittoon, joten uskomme vahvasti Brentfordin hakevan voittoa Burnleystä jälleen. Brentford on kuitenkin ollut suurissa vaikeuksissa viimeaikaisissa otteluissaan.

Brentfordin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒1, Manchester United vs Brentford (07.10.2023)
  2. 1‒1, Nottingham Forest vs Brentford (01.10.2023)
  3. 0‒1, Brentford vs Arsenal (27.09.2023, liigacup)
  4. 1‒3, Brentford vs Everton (23.09.2023)
  5. 1‒0, Newcastle vs Brentford (16.09.2023)

Toisaalta myös Burnleylla on ollut vaikeaa. Brentfordin tapaan he ovat saaneet vain yhden voiton viidestä viimeisestä ottelustaan.

Burnleyn viisi viimeisintä ottelua

  1. 1‒4, Burnley vs Chelsea (07.10.2023)
  2. 1‒2, Luton vs Burnley (03.10.2023)
  3. 2‒0, Newcastle vs Burnley (30.09.2023)
  4. 0‒4, Salford City vs Burnley (26.09.2023, liigacup)
  5. 0‒1, Burnley vs Manchester United (23.09.2023)

Brentford on sarjataulukossa 15. sijalla seitsemällä pisteellä, kun taas Burnley on toiseksi viimeinen, 18. sijalla, vain neljällä pisteellä. Ottelun tulos saattaa muuttaa joukkueiden sijoituksia liigassa radikaalisti.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Tulevan ottelun loukkaantumisista ja pelikielloista tiedämme tällä hetkellä sen, että Brentfordilta sivussa lauantain ottelun kokoonpanosta ovat olkapäävamman vuoksi S. Baptiste, kolhun vuoksi M. Damsgaard, reisivamman vuoksi J. Dasilva, polvivamman vuoksi R. Henry, lonkkavamman vuoksi K. Schade ja pelikiellossa on I. Toney. Epävarmoina Brendfordilta ovat sairauden vuoksi M. Flekken, pohjevamman vuoksi K. Lewis-Potter ja kolhujen vuoksi B. Mee.

Burnleyltä sivussa lauantain ottelun kokoonpanosta ovat nilkkavamman vuoksi M. Benson, polvivamman vuoksi H. Ekdal, lihasvamman vuoksi J. Gudmundsson, reisivamman vuoksi M. Obafemi ja loukkaantunut on myös N. Redmond. Burnleyn puolelta epävarma on vielä kolhujen vuoksi J. Beyer. Tilanne elää kuitenkin ottelun alkuun asti.

Vetovinkit veikkaajille ja muita huomioita ottelusta

Tätä ottelua koskevat ennusteet ovat todella maltilliset, koska oletamme ottelun päättyvän ennemminkin tasapeliin kuin kummankaan joukkueen voittoon. Molemmat joukkueet ovat voitonjanoisia, ja voitto olisi tärkeä pisteiden saannin puolesta, mutta vaikeaa tulee olemaan. Kummallakin joukkueella on yhtäläinen mahdollisuus voittaa ottelu lauantaina.

Sääolosuhteiden puolesta luvassa on oikein kiva peli-ilma stadionilla, eikä voi lopputuloksesta syyttää ainakaan säätä. Ottelulle näyttää olevan kohtuulliset sääolosuhteet 11 asteen lämpötilalla, 70 % suhteellisella kosteudella ja 13 km/h tuulen nopeudella. Sadetta ei ole odotettavissa, minkä pitäisi edistää hyvät olosuhteet hyvälle jalkapallo-ottelulle.

 

käyt sivuillamme, niin pääset lukemaan Brentford pelien vetovinkit. Valitse samalla itsellesi laadukas vedonlyöntisivusto kuten Librabet.