Brentford ennakko: Tulevan keskiviikon puolella käytävässä yhteenotossa, Brentford ja Brighton kohtaavat toisensa Valioliigassa. Ottelu pelataan Gtech Community Stadiumilla ja alkaa Suomen aikaa 21.30. Värikäs ja jännittävää jalkapalloa yleensä pelaavat joukkueet kohtaavat tässä ottelussa, jossa molemmat joukkueet tavoittelevat pisteitä.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin voittoa kummalle tahansa joukkueelle. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen. Älä siis missaa tätä ottelua! Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Kolmen viimeisen kymmenen ottelun kohtaaminen on päättynyt Brentfordin voittoon, kun taas Brighton on onnistunut viidesti. Kaksi ottelua on päättynyt tasapeliin. Edellisen ottelun Brighton vei nimiinsä lukemin 2‒1.

Valioliigassa 15. sijalla majaileva Brentford on saanut karvaasti kokea tappion viimeisissä viidessä pelissään. Brighton puolestaan näyttäytyy paremmassa valossa ollen sarjan 9. ja viimeisten viiden ottelun saldo näyttää kaksi voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota.

Brentfordin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒1, Burnley vs Brentford
  2. ja 2‒1, Arsenal vs Brentford
  3. 2‒2, Brentford vs Chelsea
  4. 4‒2, West Ham vs Brentford
  5. 1‒0, Manchester City vs Brentford

Brightonin viisi viimeisintä ottelua

  1. 1‒0, Brighton vs AS Roma
  2. ja 1‒0, Brighton vs Nottingham Forest
  3. 4‒0, AS Roma vs Brighton
  4. 3‒0, Fulham vs Brighton
  5. 1‒0, Wolves vs Brighton

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä. Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin voittoa Arsenalille. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Ottelun alla molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta tässä vaiheessa ei ole tarkkaa tietoa pelaajista, jotka ovat varmuudella sivussa ottelusta. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (31.03.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ottelun ennakkoasetelmat ja vedonlyöntivinkit

Edellisten kohtaamisten ja joukkueiden nykykunto huomioiden, Brightonin voitto tai tasapeli näyttäisi todennäköisimmältä vaihtoehdolta. Brightonilla on myös tilastollisesti suurempi mahdollisuus voittoon, sillä sen voittoprosentti on 39 % ja tasapelin todennäköisyys neutraali 25 %. Brentfordin voittomahdollisuus on hieman maltillisempi, 36 %.

Ottelun lopputuloksella on merkitystä myös liigan sarjataulukossa. Brentfordin voitto nostaisi heidät lähemmäksi keskikastia, kun taas Brighton voisi nousta sijan ylöspäin oikean tuloksen osuessa kohdalle. Ennusteessa suuntaan hieman Brightonin suuntaan ja suosittelemme vetoa Brightonin voiton tai tasapelin puolesta. Muista katsoa ottelu!

 

Brentford ennakko lupaa kovaa taistoa, mitä sinä olet mieltä?