Tuleva Valioliigan ottelu Bournemouthin ja Wolvesin välillä pelataan lauantaina 21.10.2023 klo 17:00 Suomen aikaa. Tapahtumapaikkana on Vitality Stadium, joka tunnetaan myös nimellä Dean Court. Vitality Stadium on Englannin Bournemouthissa sijaitseva jalkapallostadion. Jännittävää ottelua voi seurata Viaplayn kautta tai livestriiminä suoraan Viasatin V Sportin välityksellä.

Joukkueiden aiemmat kohtaamiset

Joukkueet ovat tasan viimeisissä kohtaamisissaan, molemmilla on kolme voittoa ja kaksi ottelua on päättynyt tasapeliin. Viimeisessä kohtaamisessaan Wolves putosi Bournemouthille niukalla erolla, loppuluvuin 0‒1. Joukkueiden kymmenen viimeistä kohtaamista osoittavatkin äärimmäisen tasaista peliä.

Bournemouthilla on ollut vaikeaa kentällä viime aikoina. Joukkue on kerännyt vain kolme pistettä ja on sarjassa 19. sijalla. He hävisivät äskettäin Evertonille 3‒0 ja Arsenalille 0‒4. Luvut ovat suorastaan dramaattiset, kun ajatellaan, että maaliin asti on päästetty kahdessa pelissä yhteensä seitsemän maalia. Ainoa positiivinen huomautus viimeisestä viiden pelin ottelusarjasta on voitto Stoke Cityä vastaan ​​liigacupissa 2‒0.

Bournemouthin viisi viimeisintä ottelua

  1. 3‒0, Everton vs Bournemouth (07.10.2023)
  2. 0‒4, Bournemouth vs Arsenal (30.09.2023)
  3. 2‒0, Bournemouth vs Stoke City (27.09.2023, liigacup)
  4. 3‒1, Brighton vs Bournemouth (24.09.2023)
  5. 0‒0, Bournemouth vs Chelsea (17.09.2023)

Josko Bournemouth nyt ryhdistäytyisi ja ottaisi pisteet kotiin lauantaina. Wolves sen sijaan on ollut johdonmukaisempi. Se on kerännyt kahdeksan pistettä ja on sarjassa 14. sijalla. Wolves on osoittanut voimakasta ponnistusta Manchester Cityn kaltaisia ​​suuria joukkueita vastaan, jotka Wolves voitti yllätyksellisesti taannoin 2‒1.

Wolvesin viisi viimeisintä ottelua

  1. 1‒1, Wolves vs Aston Villa (2023-10-08)
  2. 2‒1, Wolves vs Manchester City (2023-09-30)
  3. 3‒2, Ipswich vs Wolves (2023-09-26) League Cup
  4. 1‒1, Luton vs Wolves (2023-09-23)
  5. 1‒3, Wolves vs Liverpool (2023-09-16)

Loukkaantumiset ja keskeytykset

Artikkelin kirjoitushetkellä uskottiin, että kaikki pelaajat molemmista joukkueista ovat saatavilla lauantain peliin kokoonpanoihin, mutta toisin kävi. Viimeisten päivitysten mukaan Wolvesilta puuttuu punaisten korttien vuoksi M. Lemina ja Bournemouthilta puuttuvat reisivamman vuoksi T. Adams, pohjevamman vuoksi R. Fredericks ja L. Kelly, nilkkavamman vuoksi E. Marcondes, polvivamman vuoksi A. Scott sekä loukkaantuneena on myös C. Mephan.

Lisäksi epävarmana Bournemouthin puolella on P. Billing ja Wolvesin puolelta reisivamman vuoksi H. Bueno.

Peliennusteet ja joukkueen sijoitus

Tilastollisten arvioiden mukaan voimme ennustaa, että Wolves on kotiottelun suosikkeja voitto- tai tasapeliskenaariolla. Joukkueen sijoitus 14. sijalla verrattuna Bournemouthin toiseksi viimeiseen paikkaan sarjataulukossa, tekee heistä vahvoja suosikkeja. Voitto on ratkaisevan tärkeä Bournemouthin selviytymismahdollisuuksille liigassa, ja tasapeli pitää toivonkipinän elossa.

Wolves on kuitenkin valmistautunut otteluun hyvin ja puolustaa omaa tilaansa vahvasti. Bournemouthin on siis todella vaikea voittaa, vaikka se mahdollista toki onkin. Emme voi muuta kuin jännittää lopputulosta, miten ottelussa tulee käymään. Lauantaina on luvassa monta Valioliiga-ottelua, joten sarjataulukko tulee muuttumaan vielä moneen kertaan ennen ensi viikkoa.

 

Sivuiltamme voit aina lukea kaikkien Bournemouth pelien vetovinkit ja samalla luot tilisi johonkin hyvään vedonlyönti sivustoon kuten Librabet, josta löytyvät kaikki urheilut.