Lauantaina 13. huhtikuuta 2024 kello 19.30 Suomen aikaa jalkapallon Valioliiga saa jännittävän ottelun, kun Bournemouth isännöi Manchester Unitedia. Ottelu pelataan Bournemouthin kotistadionilla Vitality Stadiumilla. Bournemouth pelin ennakko valmiina mukavasti ennen peliä.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Viimeisten kymmenen kohtaamisen perusteella Manchester United on ollut niskan päällä voittamalla seitsemän kertaa. Bournemouth on onnistunut voittamaan kaksi kertaa ja yksi ottelu on päättynyt tasapeliin. Edellisessä kohtaamisessa 9. joulukuuta 2023 Bournemouth päihitti vierailevan Manchesterin maalein 3‒0.

Bournemouthin vire on ollut nouseva, sillä joukkue on onnistunut voittamaan kahdessa viimeisimmässä ottelussaan. Tämä on hyvä jatko kolmelle edelliselle ottelulle, joista kaksi päättyi voittoon ja yksi tasapeliin.

Bournemouthin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒1, Luton vs Bournemouth (06.04.2024)
  2. 1‒0, Bournemouth vs Crystal Palace (02.04.2024)
  3. 2‒1, Bournemouth vs Everton (30.03.2024)
  4. 4‒3, Bournemouth vs Luton (13.03.2024)
  5. 2‒2, Bournemouth vs Sheffield Utd (09.03.2024)

Manchester United on sen sijaan pelannut tasaisemmin, eikä ole hävinnyt viidessä viimeisimmässä ottelussaan. Kaksi voittoa ja kolme tasapeliä kertovat joukkueen taisteluvireestä.

Manchester Unitedin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒2, Manchester United vs Liverpool (07.04.2024)
  2. 4‒3, Chelsea vs Manchester United (04.04.2024)
  3. 1‒1, Brentford vs Manchester United (30.03.2024)
  4. 2‒2, Manchester United vs Liverpool (17.03.2024, FA Cup)
  5. ja 2‒0, Manchester United vs Everton (09.03.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Ottelun alla molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta tässä vaiheessa ei ole tarkkaa tietoa pelaajista, jotka ovat varmuudella sivussa ottelusta. Korostamme kuitenkin, että ikäviä yllätyksiä voi aina tapahtua, ja ne voivat vaikuttaa pelin tulokseen. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (10.04.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Valioliigan nykytilanteessa Bournemouthilla on 41 pistettä ja se on sarjassa 12. Manchester United taas on sarjassa kuudentena 8 pistettä Bournemouthin edellä. United on arvioitu ottelun voittajaksi, mutta Bournemouthin viimeaikaisen vireen huomioiden yllätys on mahdollinen. Vetosuosituksena on tuplamahdollisuus: voitto tai tasapeli Manchester Unitedille.

Ottelun lopputulos voi vaikuttaa merkittävästi sarjataulukon asetelmiin. Voitolla Manchester United voi kohota sarjassa korkeammalle, kun taas Bournemouthilla on mahdollisuus nostaa pistemääränsä lähemmäksi kymmenen parhaan joukkoa. Mielenkiintoiseksi ottelun tekee myös se, että Bournemouth on tällä kaudella pelannut kotonaan vahvasti ja on kolmen ottelun tappiottomassa putkessa.

Sääennuste ei lupaa sadetta, joten ottelu saatetaan pelata miellyttävissä olosuhteissa 14 asteen lämpötilassa. Sää ei siis ainakaan vaikuta ratsuna kummankaan joukkueen menestykselle. Jännittäväksi ottelun tekee myös se, että artikkelin kirjoitushetkellä Bournemouthin voittoon uskotaan vahvemmin. Voiton todennäköisyys on 10.04.2024 peräti 40 %. Tasapelin ennusteprosentti on 24 % ja Manchester Unitedin voittoon uskotaan 36 prosenttisesti.

 

Täällä voit lukea aina hyvissä ajoin Bournemouth pelin ennakko tiedot.