Tervetuloa lukemaan Bournemouth ottelujen lopputulokset meiltä. Aurinko laskeutui hiljalleen Vitality Stadionille, kun Bournemouth ja Manchester United aloittivat intensiivisen jalkapallo-ottelun. Joukkueet päätyivät 2‒2-tasapeliin, jossa katsojille tarjottiin neljä maalia, useita keltaisia kortteja ja lukuisia maalipaikkoja. Vaikka Manchester United hallitsi ottelua pallohallinnan suhteen, Bournemouth pystyi luomaan enemmän maalipaikkoja ja viimeisteli tehokkaasti kaksi maalia.

Ennakko-odotukset olivat ManU:n eduksi, ja kotijoukkue Bournemouth onnistuikin antamaan hyvän vastuksen. Jäikö ottelu näkemättä? Ei hätää. Sen voi katsoa tallenteena vielä myöhemminkin. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

 

Ottelun kohokohdat

Bournemouth siirtyi ensin johtoon 16. peliminuutilla Dominic Solanken osumalla, mutta Unitedin Bruno Fernandes tasoitti vartin kuluttua. Justin Kluivert vei Bournemouthin uudelleen johtoon Marcos Senesin syötöstä vain viisi minuuttia myöhemmin, mutta Fernandesin toinen maali, joka tuli rangaistuspilkulta, varmisti pistejaon.

Maalit tehtiin peliajalla seuraavasti:

 1. 16′ peliminuutilla Bournemouth siirtyi johtoon 1‒0, maalintekijänä Dominic Solanke
 2. 31′ (OM) peliminuutilla ManU kavensi, ja sen maali johti tilanteeseen 1‒1, maalintekijänä Bruno Fernandes
 3. 36′ peliminuutilla Bournemouth siirtyi johtoon 2‒1, maalintekijänä oman maalin tehnyt Justin Kluivert
 4. 65′ (R) peliminuutilla ManU kavensi jälleen, ja sen maali johti tilanteeseen 2‒2, maalintekijänä Bruno Fernandes

Mielenkiintoisena seikkana Bournemouthin maalivahti Norberto Murara Neto sai ottelussa keltaisen kortin.

Vaihdot ja varoitukset

Ottelun kuluessa molemmat joukkueet tekivät useita pelaajavaihdoksia. Bournemouthissa Luis Sinisterra korvattiin Lloyd Kellyllä, Dango Ouattara sai väistyä Romain Faivren tieltä, Adam Smith vaihdettiin Max Aaronsiin ja Justin Kluivertin tilalle tuli Enes Ünal.

Manchester Unitedilla Alejandro Garnachon tilalle tuli Amad Diallo ja Kobbie Mainoo korvattiin Mason Mountilla. Keltaisia kortteja jaettiin yhteensä neljä, kaikki Bournemouthin pelaajille.

Tilastojen valossa

Ottelu tarjosi mielenkiintoisen katsauksen molempien joukkueiden suoritukseen kentällä. Bournemouth laukoi kohti maalia viidesti ja United kahdesti. Loppulukemat paljastavat, että United piti palloa 56 % ajasta, mutta Bournemouth pystyi luomaan enemmän vaarallisia tilanteita.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Bournemouth vs Manchester United

 1. Laukaukset 20 vs laukaukset 8
 2. Hallinta 43 % vs hallinta 57 %
 3. Laukaukset maalia kohti 5 vs laukaukset maalia kohti 2
 4. Syötöt 380 vs syötöt 552
 5. Syöttötarkkuus 75 % vs syöttötarkkuus 81 %
 6. Vapaapotkut 13 vs vapaapotkut 14
 7. Keltaiset kortit 4 vs keltaiset kortit 0
 8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 0
 9. Paitsiot 1 vs paitsiot 2
 10. Kulmapotkut 7 vs kulmapotkut 2

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei ManU peliä lähes koko ajan. Valioliigan sarjataulukon osalta toteamme seuraavaa. Ottelun myötä ManU on sijalla seitsemän, 50 pisteellään ja Bournemouth sijalla 12, 42 pisteellään.

Tämä ottelu osoitti, että jalkapallo on arvaamaton laji. Vaikka Manchester United oli ennakkosuosikki voittamaan ottelun, Bournemouth osoitti taistelutahtonsa ja pystyi haastamaan suuren seuran. Päivän päätteeksi tasapeli oli reilu tulos molemmille joukkueille, jotka esittivät nousujohteisen ja viihdyttävän ottelun.

 

Bournemouth ottelujen lopputulokset kannattaa käydä lukemassa aina meiltä. Lue ottelun ennakko myös meiltä. Edellisen kohtaamisen lopputulos oli ylläri, lue myös ottelun ennakko.