Lauantaina, 24. helmikuuta 2024 klo 19.30 Suomen aikaa, Ranskan Mestarien Liigan ottelu Bournemouth vastaan Manchester City järjestetään Vitality Stadiumilla. Otteluparin historia puhuu selvästi Manchester Cityn eduksi, sillä joukkue on voittanut kymmenen viimeistä kohtaamistaan Bournemouthin kanssa.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin voittoa kummalle tahansa joukkueelle. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen. Älä siis missaa tätä ottelua! Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta. Ja jos seuraat ottelua TV:n kautta, niin lisää jännitystäsi hakemalla kiinnostava vedonlyöntisivusto ja hae meiltä vetovinkit Bournemouth peleihin koko kauden ajan.

Joukkueiden edelliset kohtaamiset

Bournemouthin ja Manchester Cityn välisestä viimeisestä kohtaamisesta on jäänyt merkittävä muistijälki. Manchester City murskasi Bournemouthin tuloksella 6‒1 marraskuussa 2023. Edellisten kymmenen ottelun tulos on ollut Bournemouthille lohduton: Man City on napannut voiton kaikista peleistä, Bournemouth ei ole voittanut kertaakaan, eikä yhtään ottelua ole päättynyt tasapeliin.

Bournemouth on ollut viime peleissään tasainen suorittaja kyeten nappaamaan tasapelin sekä Newcastlen että West Hamin kanssa, ja täyttämään verkon peräti viidesti Swanseaan kohdistuneessa FA Cupin ottelussa. Näistä huolimatta joukkueen tilanne valuu epävarmuuden puolelle.

Bournemouthin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒2, Newcastle vs Bournemouth (17.02.2024)
  2. 3‒1, Fulham vs Bournemouth (10.02.2024)
  3. 1‒1,Bournemouth vs Nottingham Forest (04.02.2024)
  4. ja 1-1, West Ham vs Bournemouth (01.02.2024)
  5. 5‒0, Bournemouth vs Swansea (25.01.2024, FA Cup)

Manchester Cityn vire on ollut säkenöivä. Joukkue on viidessä viimeisimmässä ottelussa tahkonnut kolme voittoa, yhden tasapelin ja kärsinyt nolla tappiota. Heidän edellinen kohtaaminensa Chelseaakin vastaan päättyi tasapeliin.

Manchester Cityn viisi viimeisintä ottelua

  1. 1‒1, Manchester City vs Chelsea (17.02.2024)
  2. ja 1‒3, FC Copenhagen vs Manchester City (13.02.2024, UEFA Mestareiden liiga)
  3. 2‒0, Manchester City vs Everton (10.02.2024)
  4. 1‒3, Brentford vs Manchester City (05.02.2024)
  5. 3‒1, Manchester City vs Burnley (31.01.2024)

Loukkaantumisista ja pelikielloista

Tiedot loukkaantuneista tai pelikiellossa olevista pelaajista vaikuttavat ottelun lopputulokseen merkittävästi. Kumpikin joukkue toivoo pääsevänsä otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Artikkelin kirjoitushetkellä (21.02.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Arvio tulevasta ottelusta

Odotukset kohdistuvat vahvasti Manchester Cityyn. Joukkueen vakuuttava vire ja edellisten ottelujen menestys Bournemouthia vastaan luovat perustan voittoennustukselle. Pelivalintasuosituksemme on Manchester Cityn voitto, mutta kuten tiedämme, jalkapallossa kaikki on mahdollista. Ottelun lopputuloksesta riippuen joukkueiden sijoitukset liigassa voivat kokea suuriakin muutoksia, joten panokset ovat korkealla. Jännitystä siis riittää!

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Kun katsoo joukkueiden nykyistä asemaa sarjataulukossa, Manchester City on suuri suosikki voittoon. He ovat sarjataulukossa toisena 56 pisteellä, kun taas Bournemouth sijaitsee 13. sijalla 28 pisteellä. Ottelun lopputuloksella on suuri merkitys joukkueiden sijoituksiin sarjataulukossa. Liverpoolin voitto vahvistaisi heidän asemaansa kärjessä, kun taas Luton tarvitsee pisteitä välttyäkseen putoamiselta.

Kun otetaan huomioon joukkueiden vaikuttava suorituskyky viimeaikaisissa otteluissa, hyvä vedonlyöntivinkki olisi lyödä vetoa tuplamahdollisuudesta: joko ottelu päättyy tasapeliin ja/tai Manchester Cityn voittoon. Ennusteen mukaan Manchester Cityn voiton todennäköisyys on 68 % ja tasapelin 18 %, kun taas Bournemouthilla on vain 14 % mahdollisuus voittaa.

 

Lue meiltä viimeisimmät vetovinkit Bournemouth peleihin ja tietenkin myös kaikkiin muihin Valioliiga peleihin. Lue myös edellisen ottelun ennakko ja tulos.