Tulevan sunnuntain Valioliiga-ottelussa on odotettavissa tiukkaa vääntöä, kun Bournemouth ja Liverpool tapaavat toisensa pitkästä aikaa. Pelataanko Vitality Stadiumilla pudotuspelien tahtiin vai keventääkö Liverpool otettaan sarjakärjessä.

Tappiolla ei kuitenkaan olisi suurta merkitystä sarjatilanteen kannalta, joten on toisaalta aivan sama voittaako Liverpool vai ei. Ottelu alkaa 18:30 Suomen aikaa. Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Älä missaa tätä ottelua. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Kymmenestä viime kohtaamisesta Liverpool on saanut peräti yhdeksän voittoa, ja Bournemouth vain yhden. Viimeisin kohtaaminen päättyi Liverpoolin voittoon 2‒1. Tämä tekee heistä suuria suosikkeja tulevassa ottelussa Bournemouthia vastaan.

Bournemouth tulee otteluun kohentuneen itseluottamuksen kera, sen jälkeen kun he ovat voittaneet neljä viimeisintä kotiotteluaan. Liverpool puolestaan on erittäin vahvassa vireessä ja on onnistunut välttämään tappiot jo 12 ottelussaan putkeen. Tämä lienee jo lähihistorian kannalta aikamoinen ennätys.

Bournemouthin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒3, QPR vs Bournemouth (06.01.2024, FA Cup)
  2. 3‒1, Tottenham vs Bournemouth (31.12.2023)
  3. 3‒0, Bournemouth vs Fulham (26.12.2023)
  4. 2‒3, Nottingham Forest vs Bournemouth (23.12.2023)
  5. 0‒3, Manchester United vs Bournemouth (09.12.2023)

Liverpool näyttää vahvaa olemustaan ja on ollut lyömätön viimeisissä otteluissaan. Joukkue on tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukossa sijalla yksi, toimien vahvana esimerkkinä muille joukkueille huimalla pistesaaliillaan.

Liverpoolin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒1, Liverpool vs Fulham (10.1.2024, League Cup)
  2. 0‒2, Arsenal vs Liverpool (07.01.2024, FA Cup)
  3. 4‒2, Liverpool vs Newcastle (01.01.2024)
  4. 0‒2, Burnley vs Liverpool (26.12.2023)
  5. 1‒1, Liverpool vs Arsenal (23.12.2023)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on jo toista viikkoa aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Seurajoukkueiden loukkaantumiset

Loukkaantumisten lista ei ole kummallakaan seurajoukkueella pitkä. Kuitenkin loukkaantumiset saattavat silti vaikuttaa ottelun kulkuun ja lopputulokseen. Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen.

Artikkelin kirjoitushetkellä (17.11.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Peliennusteet ja sijoitukset

Vedonlyöjille suositellaan panostamaan tasapeliin tai Liverpoolin voittoon, koska joukkueen voittoprosentiksi on asetettu huimat 56 %. Liverpool on tällä hetkellä kärjessä 45 pisteellä ja Bournemouth sijalla 12, 25 pisteellä. Ottelun lopputulos saattaa vaikuttaa Liverpoolin asemaan kärkisijalla ja Bournemouthin mahdollisuuksiin välttää pudotuspelit.

Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin voittoa kummalle tahansa joukkueelle. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen. Tämä ottelua ympäröivä jännitys tekee siitä kaikkien jalkapallon ystävien kannalta pakollisen katselukohteen, joten joka nokka ruudun ääreen, kun aloituspotku potkaistaan.

 

Etsi kauttamme jalkis vedonlyöntisivut ja samalla voit lukea kaikkien Valioliiga otteluiden ennakot ja lopputulokset.