Vitality Stadiumilla pelatussa Valioliigan ottelussa Bournemouth nappasi niukan 1‒0-kotivoiton Crystal Palacen kustannuksella. Voiton myötä Bournemouth jatkaa vahvoja otteitaan ja pystyy pitämään voittoputkensa yllä niin kotona kuin vieraissakin. Justin Kluivertin ottelun ainoaksi jääneen maalin myötä Bournemouthin kannattajilla oli syytä juhlaan. Bournemouth pelien lopputulokset voit aina tarkistaa meiltä.

Ennakko-odotukset olivat ehkä hieman enemmän Bournemouthin eduksi, mutta vierasjoukkue Crystal Palace onnistui antamaan hyvän vastuksen Bournemouthille. Jäikö ottelu näkemättä? Ei hätää. Sen voi katsoa vielä myöhemmin tallenteena. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

 

Ottelun kulku

79. peliminuutin kohdalla Bournemouthin Justin Kluivert onnistui ohittamaan Crystal Palacen veskarin. Syöttäjänä toimi vaihtopenkiltä peliin tullut Antoine Semenyo. Semenyon vahva syöttötyöskentely ja Kluivertin terävä viimeistely varmistivat kotijoukkueelle arvokkaat kolme pistettä.

Maali tehtiin peliajalla seuraavasti:

 1. 79′ peliminuutilla Bournemouth siirtyi johtoon 1‒0, maalintekijänä Justin Kluivert

Tämä ratkaisumaali syntyi Bournemouthille äärimmäisen tärkeään ajankohtaan ottelussa.

Ottelun tilastot

Ottelu oli tasainen vääntö. Bournemouth hallitsi palloa hieman Crystal Palacea enemmän ja laukoi useammin kohti maalia. Ottelussa nähtiin useita keltaisia kortteja. Kortteja vetivät puoleensa avainpelaajat, kuten Bournemouthin Marcus Tavernier, Antoine Semenyo ja Lloyd Kelly sekä Crystal Palacen Joachim Andersen ja William Hughes.

Niin Bournemouth kuin Crystal Palacekin turvautuivat vaihtoihin, Bournemouth hyödynsi kaikki sallitut vaihdot. Kuten jalkapallossa on totuttu vuosien saatossa, on jokainen ottelu omanlaisensa tapahtumineen, maalipaikkoineen ja maaleineen. Tällä kertaa maalien määrä jäi yhteen ja pisteet menivät ottelun osalta kotijoukkue Bournemouthille.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Bournemouth vs Crystal Palace

 1. Laukaukset 11 vs laukaukset 3
 2. Hallinta 51 % vs hallinta 49 %
 3. Laukaukset maalia kohti 6 vs laukaukset maalia kohti 2
 4. Syötöt 442 vs syötöt 457
 5. Syöttötarkkuus 78 % vs syöttötarkkuus 76 %
 6. Vapaapotkut 13 vs vapaapotkut 14
 7. Keltaiset kortit 3 vs keltaiset kortit 2
 8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 0
 9. Paitsiot 0 vs paitsiot 4
 10. Kulmapotkut 9 vs kulmapotkut 2

Kuten tilastoista saattaa huomata, ei kumpikaan joukkue vienyt selvästi peliä edukseen. Peli oli koko ottelun tasaista pallonhallinnan ja syöttöjenkin osalta. Molemmissa joukkueissa nähtiin varsin tasainen määrä syöttöjä, mutta Bournemouth pystyi hyödyntämään hyökkäyspään tilanteensa paremmin. Ennen ottelua Bournemouthia ennustettiin voittajaksi ja he pystyivät lunastamaan odotukset. Sarjataulukon osalta toteamme seuraavaa. Ottelun myötä Bournemouth on sijalla 11, 41 pisteellään ja Crystal Palace sijalla 14,30 pisteellään.

Keltaisia kortteja jaettiin kuin pelikortteja

Punaisia kortteja ei jaettu ainuttakaan, mutta keltaisia senkin edestä. Keltaisia kortteja saivat

Bournemouth:

 1. Lloyd Kelly
 2. Marcus Tavernier
 3. Antoine Semenyo

Crystal Palace:

 1. Joachim Andersen
 2. William Hughes

Ei ole kenenkään eduksi, että kortteja napsitaan ottelussa paljon, mutta tässä ottelussa korttien jakaminen ja tunteiden kuumeneminen ei kuitenkaan johtanut mihinkään radikaaleihin lopputuloksiin. Tämän tasaisempaa ottelua saa hakemalla hakea.

 

Bournemouth pelien lopputulokset löytyvät meiltä yleensä pelien jälkeisenä päivänä. Lue myös ennakko tästä pelistä.