Ensi viikon tiistai tuo jalkapallokansan silmien eteen jännittävän Valioliiga-ottelun, kun Bournemouth ja Crystal Palace kohtaavat toisensa Vitality Stadiumilla. Kello 21.45 Suomen aikaan alkava kamppailu herättää mielenkiintoa, sillä joukkueiden välinen pistetaisto on kiivasta. Merkit lupaavat tasaista ja vauhdikasta ottelua. Bournemouthin viime pelit ovat olleet nousujohteisia, mutta Crystal Palace on voittanut viimeiset 5 otteluaan heitä vastaan. Bournemouth ennakko on valmiina luettavaksesi.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Kymmenen viimeisintä kohtaamista joukkueiden kesken ovat jakautuneet seuraavasti: kolme voittoa Bournemouthille, viisi voittoa Crystal Palacelle ja kaksi tasapeliä. Viimeisin kohtaaminen päättyi Crystal Palacen tappioksi lukemin 0‒2. Bournemouthin onnistumiset edellisessä ottelussa saattoivat rikkoa Crystal Palacen aiemman viiden ottelun voittoputken joukkueiden välisissä peleissä.

Käsillä oleva ottelu laittaa joukkueet panemaan parastaan. Bournemouthin viimeksi pelattujen otteluiden tuloslista sisältää sekä voittoja että tappioita, kun taas Crystal Palacen pelit ovat päättyneet tasatuloksiin sekä voittoihin. Crystal Palace tulee taatusti hakemaan revanssia Bournemouthista.

Bournemouthin viisi viimeisintä ottelua

  1. 4‒3, Bournemouth vs Luton (13.03.2024)
  2. 2‒2, Bournemouth vs Sheffield Utd (09.03.2024)
  3. 0‒2, Burnley vs Bournemouth (03.03.2024)
  4. ja 0‒1, Bournemouth vs Leicester (27.02.2024, FA Cup)
  5. 0‒1, Bournemouth vs Manchester City (24.02.2024)

Crystal Palacen viisi viimeisintä ottelua

  1. 0‒1, Bodo/Glimt vs Crystal Palace (14.03.2024)
  2. 1‒1, Crystal Palace vs Luton (09.03.2024)
  3. 3‒1, Tottenham vs Crystal Palace (02.03.2024)
  4. 3‒0, Crystal Palace vs Burnley (24.02.2024)
  5. 1‒1, Everton vs Crystal Palace (19.02.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on yli viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä. Kuten historia opettaa, on jokainen jalkapallo-ottelu omanlaisensa maalipaikkoineen, maaleineen ja tapahtumineen.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Valitettavasti tieto loukkaantumisista ja pelikielloista puuttuu tällä hetkellä. Ottelun alla molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta tässä vaiheessa ei ole tarkkaa tietoa pelaajista, jotka ovat varmuudella sivussa ottelusta. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (29.03.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ottelun ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Ennusteet suosivat Bournemouthin voittoa tai tasapeliä. Kotijoukkueen voittoprosentti on ennusteiden mukaan 50 %, tasapelin 25 % ja Crystal Palacen voiton 25 %. Joukkueiden sijoitus Valioliigan sarjataulukossa on melko lähellä toisiaan, Bournemouthin ollessa sijalla 13 pistein 35 ja Crystal Palacen sijalla 14 pistein 29.

Voitto toisi Bournemouthille pysyvämmän paikan sarjataulukon keskivaiheilla, kun taas Crystal Palace haastaa asemansa putoavan seuran rajalla. Otteluita on ehditty pelaamaan tällä kaudella jo kymmeniä, joten nyt alkavat viimeiset hetket parantaa sijoitustaan sarjataulukossa.

 

Bournemouth ennakko valmiina tiistain koitokseen.